- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.821
Canım 30 dk yapacam idrar bende dün sabahtan beri hiç idrar testi yapmadım bakalım bende merak ediyorum senin gibiHadi güzel haberlerle gel canımidrar testi yaptinmi bı daha.
Canım 30 dk yapacam idrar bende dün sabahtan beri hiç idrar testi yapmadım bakalım bende merak ediyorum senin gibi
Tamam canımHadi bakalım bekliyoruz resmini
Adamin bitane garantisi var rahat vallaAyy kizz alemsin vallaGit git gönül rahatligyla duy çocuğunun kalbini Okadar yorulmusumki pestilim cikmis. Bizim adam daha sormadı ne yaptın diye Onunn varı yoğu oğlu.
Ne suprizi yapcam kız onaAdamin bitane garantisi var rahat vallasen supriz yap
Malesef, malesef doğum için doktor olsada bazen çocuk doktoru olmuyor ile gönderiyorlar. Artık o kadar saçma bir halde ki sağlık sektörü, Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın, hatta hastaneye düşürmesin. Küçük yerlerde çok daha zor Hasta olmamanın yollarına bakmak mümkün olduğunca gitmemek lazım. Hepimiz stresliyiz, çaba gösterdik, zor süreçlerden geçtik inşallah sabrımızın mükafatını hayırlısıyla görebilirizCok sagol caniminsallah iyi olur hayirlisi olur. Gercekten cok sacma haftada bir degisiyormus oda daha gelememis. Acil doguma gelse biri ne olacak dedik sevk yapilir yada kendi imkaniyla baska yere gider diyor. Cok acayip yaa hastanenin geneli oyle pervasiz personelden olusuyor. Resmen hasta gelmesin aman kimseye bakmayalim ugrasmayalim modundalar. Allahtan azda olsa dahiliye doktoru gibi insanlar var. Allah iyilerle ve isini iyi yapanlarla karsilastirsin hepimizi
Saglikla dogsunda sen sevdirmeNe suprizi yapcam kız onaGörür o kızım olsun bak sevdiriyor muyum Oğlumda olsa sevdirmemm
Çok geçmiş olsun cnm kendini dikkat et ins birşey olmamıştır ama kanamalı geçiren çok arkadaşım var hicbirsey olmadı sağlıklı devam etti gebeliğiMerhaba kızlar dün gece esim prolutexi vurduktan sonra iki tanede progestan fitil koydum hic kalkmadim. O kipkirmizi kanama 1 saat sonrasinda sadece sildikce gelen koyu kahve biseye donustu. Bugun doktora gittik sanssizligimiz orada da devam etti ameliyata girmis. Bekledik 1 saat gelmedi bende eve gelip yatmak istedim artik dayanamadim. Oturdugumuz ilceye geldik hastaneye gittik en azindan muayenede goruruz diye ama doktor yok haftada bir degisiyormus daha gelememis. Kocaman yeni hastane ama zihniyette hizmette sifir. Oradan cikarken kanimi verip gebeligimi ogrendigim dahiliye doktoru gordu bizi kadin geldi yanimiza sagolsun ne oldu dedi ilgilendi iste insan var insan var. Anlattik durumu hemen birini aradi odaya aldirdi proluton igne yaptirdi kalcadan. Ve dedi ki gebeligin 6. Ve 7. haftasinda olan kanamalar progestan hormonunun artik yumurtaliklardan degilde plesantadan üretilmeye baslandigi icin yetersiz gelip olabiliyor dedi. Eger bebek sagliksizsa napilirsa yapilsin zaten dusecektir onu tutamaz kimse hicbir igne ilac dedi. Ve bu kadin dahiliye doktoru kendinide insanliginida gelistirmis helal olsun. Bizde eve geldik uzandim yatiyorum simdi. Doktor hanim icimi rahatlatti o kadar sıkıntının üzerine sagolsun. Cuma günü gitmeye karar verdim muayene günümüzde ignelere ilaclara devam edip dua ediyorum. Cuma günü ya kalp atisini duyacagiz yada kötü birsey varsa ogrenecegiz. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Yazan herkese tekrar tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Cuma ola hayrola..
Aynen öyle cigdemcimMalesef, malesef doğum için doktor olsada bazen çocuk doktoru olmuyor ile gönderiyorlar. Artık o kadar saçma bir halde ki sağlık sektörü, Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın, hatta hastaneye düşürmesin. Küçük yerlerde çok daha zor Hasta olmamanın yollarına bakmak mümkün olduğunca gitmemek lazım. Hepimiz stresliyiz, çaba gösterdik, zor süreçlerden geçtik inşallah sabrımızın mükafatını hayırlısıyla görebiliriz
Sagol canim benim Allah razi olsun bakalim cuma gunu hayirlisiyla ogrenicez herseyi. Yaa hic kanamam leke vs olmayip carsamba muayenede doktor hersey cok iyi kanama yok vs yok kese guzel yolk sac iyi deyip 4 gun sonra biranda bunlar olunca hazirliksiz yakalandim. Ne diyecekler bakalim cuma. Tek yaptigim hata fitil saatlerim cok duzensizdi birde hep yuzustu uyuyorum yan yatiyorum ama aliskanlik yuzustune donuyorum varmidir bir dahli bilmiyorum yada progestan eksikliginden oldu. Bekleyip gorecegiz.Çok geçmiş olsun cnm kendini dikkat et ins birşey olmamıştır ama kanamalı geçiren çok arkadaşım var hicbirsey olmadı sağlıklı devam etti gebeliği
Rahmim üst tarafında. Kahverengi lekelenmeyle gidebilirmiş. Ya da bebek büyüdükçe onu itip duvara yapıştırır dediValla 15 dakikalık yol bile bana uzak geldi. Rabbim yardım etsin sana. Bu kanama alanı nerde gozukuyormus canimm .
Amin cnm cumlemizin sağlıklı bebekleri olur bu dönemde fazla yorulma en ufak yerden birşey almak istesem kasık ağrılarım artıyor yorulmuş usutmus olabilirsin ben ignemi fitilimi saati saatine kullaniyrm hiç sasmiyor saati bol su içip bol yürüyüş yapıyorum stresli ortama girmiyrm yoğun yemekler yemiyrm hep sırt üstü ve yan yatiyrm ayaklarını hep sıcak tut sıkı elbiseler giymiyrm kot pantolona ara verdim bol çamaşırlar tercih ediyrm ağda yapmiyrm bir sürü sebebi olabilir yada hicbirsey olmayabilir doğal ortamı böyledirSagol canim benim Allah razi olsun bakalim cuma gunu hayirlisiyla ogrenicez herseyi. Yaa hic kanamam leke vs olmayip carsamba muayenede doktor hersey cok iyi kanama yok vs yok kese guzel yolk sac iyi deyip 4 gun sonra biranda bunlar olunca hazirliksiz yakalandim. Ne diyecekler bakalim cuma. Tek yaptigim hata fitil saatlerim cok duzensizdi birde hep yuzustu uyuyorum yan yatiyorum ama aliskanlik yuzustune donuyorum varmidir bir dahli bilmiyorum yada progestan eksikliginden oldu. Bekleyip gorecegiz.
Gözünaydin bu arada canim saglikla ilerlesin❤
Kız sen kan vermedin mi hala idrar mi yapıyorsunTamam canım
Maalesef vakit yokKız sen kan vermedin mi hala idrar mi yapıyorsun
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaHadi bakalım bekliyoruz resmini
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaHurremmsultann kan sonucunu yazdı mı? Günlerce testini yorumladık ama sonucu bilmiyoruz
Kaçıncı günün bugünMaalesef vakit yok
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?