EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

RujsuzRuhsuzum İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın. Kendini strese sokma iyi şeyler düşün.. Benim yakın arkadaşım hamile olduğunu bilmeden şiddetli ağrı ve kanamayla acile gittiğinde öğrenmiş. Bütün doktorlar düşük yapıyorsun demiş kıza 2 hafta kanamam oldu günde 3-4 ped kullanıyordum dedi. Şimdi 10 haftalık oldu gayet iyi sağlıklı.. Rabbim istediğinde her şey olur elbet. Bol bol dinlen güzel olur inşallah her şey

Malesef, malesef doğum için doktor olsada bazen çocuk doktoru olmuyor ile gönderiyorlar. Artık o kadar saçma bir halde ki sağlık sektörü, Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın, hatta hastaneye düşürmesin. Küçük yerlerde çok daha zor Hasta olmamanın yollarına bakmak mümkün olduğunca gitmemek lazım. Hepimiz stresliyiz, çaba gösterdik, zor süreçlerden geçtik inşallah sabrımızın mükafatını hayırlısıyla görebiliriz

Çok geçmiş olsun cnm kendini dikkat et ins birşey olmamıştır ama kanamalı geçiren çok arkadaşım var hicbirsey olmadı sağlıklı devam etti gebeliği

Aynen öyle cigdemcim bakalim diyorum ya hayirlisi dedik cumayi bekliyoruz artik ❤ beni en iyi sen anlarsin bu kadar oldugunu bilmiyordum buralarin ama yasayarak ogrendim. Rabbim daha kotusunu yasatmasin dermansiz dert verip aratmasin kimseleri devlet hastanesinde o tarz insanlarin insafina vicdanina birakmasin

Çok geçmiş olsun cnm kendini dikkat et ins birşey olmamıştır ama kanamalı geçiren çok arkadaşım var hicbirsey olmadı sağlıklı devam etti gebeliği
Sagol canim benim Allah razi olsun bakalim cuma gunu hayirlisiyla ogrenicez herseyi. Yaa hic kanamam leke vs olmayip carsamba muayenede doktor hersey cok iyi kanama yok vs yok kese guzel yolk sac iyi deyip 4 gun sonra biranda bunlar olunca hazirliksiz yakalandim. Ne diyecekler bakalim cuma. Tek yaptigim hata fitil saatlerim cok duzensizdi birde hep yuzustu uyuyorum yan yatiyorum ama aliskanlik yuzustune donuyorum varmidir bir dahli bilmiyorum yada progestan eksikliginden oldu. Bekleyip gorecegiz.
Gözünaydin bu arada canim saglikla ilerlesin

Amin cnm cumlemizin sağlıklı bebekleri olur bu dönemde fazla yorulma en ufak yerden birşey almak istesem kasık ağrılarım artıyor yorulmuş usutmus olabilirsin ben ignemi fitilimi saati saatine kullaniyrm hiç sasmiyor saati bol su içip bol yürüyüş yapıyorum stresli ortama girmiyrm yoğun yemekler yemiyrm hep sırt üstü ve yan yatiyrm ayaklarını hep sıcak tut sıkı elbiseler giymiyrm kot pantolona ara verdim bol çamaşırlar tercih ediyrm ağda yapmiyrm bir sürü sebebi olabilir yada hicbirsey olmayabilir doğal ortamı böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…