EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

merhaba arkadaşlar bende ekim aynda tüp bebek yaptırdm 3 embriyom vardı doktor 2 embriyo koyacaktı ama ben ilk denemem diye bir tane koydurttum 2 tanesini dondurdm ama tabi ki tutmadı... şimdi kasım ayında dondurulmş 2 embriyomu koydurucam allah kısmet ederse. sgara kullanıpta tüp bebelte hamile kalan var mı acaba ya bırakamıyorm lanet şeyi

Ben kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum.Transferden sonra hiç içmedimAma bünye meselesi bence.Ben çok az içiyordum .Belki etkilemedi ama etkilemeyeceği anlamına gelmez.Olabildiğince azaltıp bırakmaya çalış

Insallah canm insallah hep boyle devam eder

Çok geçmiş olsun canım aklım sendeydi insan şaşırıyor gerçekten nasıl bir kadın doğumcu olmaz Allahtan ilgilenmiş dahiliyeci sen içini ferah tut canım
Cok sagol canim insallah iyi olur hayirlisi olur. Gercekten cok sacma haftada bir degisiyormus oda daha gelememis. Acil doguma gelse biri ne olacak dedik sevk yapilir yada kendi imkaniyla baska yere gider diyor. Cok acayip yaa hastanenin geneli oyle pervasiz personelden olusuyor. Resmen hasta gelmesin aman kimseye bakmayalim ugrasmayalim modundalar. Allahtan azda olsa dahiliye doktoru gibi insanlar var. Allah iyilerle ve isini iyi yapanlarla karsilastirsin hepimizi

Bende iciyodum transferden 1 hafta once biraktim daha agzima almadim suanda canmda istemiyo.
Birakmaya basla bence simdiden

Ben varim cnm tedaviye baslamadan bi kaç gün önce birakiyodum ilk denememdede ikinci denememdede

Amin canım şikayet etmek lazım o hastaneyi büyük ihtimalle başhekimi yada müdürüyle ilgilidir bu durum

Canım salı günü benim çok yoğun ve ağrılı kanamam oldu. Pruloton depot vuruldum, geçti. Bugün kalp atışını duyduk. O kadar umutsuzdum ki. Çünkü adetten daha fazla kan gelmişti. Doktor bu bebek %90 doğacak dedi, içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…