EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Rahmim üst tarafında. Kahverengi lekelenmeyle gidebilirmiş. Ya da bebek büyüdükçe onu itip duvara yapıştırır dedi
Ahah iyi bari hadi senin çocuktan bu harkeeti bekliyoruz aldığı gibi yapıştırsin duvara. Bizi burda strese sokuyor

Cogu arkadas Kese, Kalpatisi görmüş dinlemis sanirim cok sevindim hepinizin gözüaydin. Saglikla büyüsünler
Sağol canimm benim sanada cok geçmiş olsun. Sende stres yapma canım bak bende dün biraz leke gördüm ama Rabbim sen büyüksün dedim yattım uyudum. Napimki uzulsek elimizden birşey gelmez. Sabır en güzel şey. 9 ay sabretmemiz lazimm. Bazı şeyleri Rabbim önüne imtihan olarak koymuş sakın isyan etme kuzum bol bol dua et. Bence bebeğin seninle sadece sana oyun oynuyor sıpa

Ahh güzel kalbinden öperim canim sagol. Yok üzülüp stres yapmiyorum. Tevekkül ettim. Rabbim hayirlisini versin diyorum hep ❤ insallah benimledir degilsede nasipte yokmus hayirlisi canim bu arada nickname'i dermabebek diye okuyusum kac puan

100 üzerinden 100 veriyorum sana Aman stres en kotu sey biz makara yapalım

Yok, ikisi bir arada olacak :)
Benim doktor ayrı ayrı çağırmıyor sanırım, ikisini birden çıkarıyor. Benim de işime geliyor, pandemi zamanı ne kadar az gitsek o kadar iyi
Bende oyle dusunerek kendim randevu aldim 25ine ama biyandanda kese varmi varsa duzgunmu merak etmekten kendimide alamiyorum

Bana idrar testi yapmadılar canım sadece kan testi yaptılar birkere
İdrar yolunada baksalardi iyidi aslında kuzum. Ama oğlumda idrar testini özelde yaptiridigimi hatırlıyorum bakalım yarın hangi testleri isticek kuzum özel doktorunun istediği kağıdı gösteremiyor um gösterince yapmiyorlar

Kızlar ben nar hayatım boyunca yemedim eve de almam heryere sıçrıyor diye ama bir haftadır nara taktım hergun yiyorum nette gördüm nar leke yapıyor gibi ne alaka ya çok faydalı bir meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…