- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.841
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaKaçıncı günün bugün
16Kaçıncı günün bugün
Dediğim gibi canım şuan aşırı netlik bekleme silinmesin yeter bizeTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
İnşallah canım 16 günde bitiyor yarın sabah tekrar test yapacağım Kanada gideceğimDediğim gibi canım şuan aşırı netlik bekleme silinmesin yeter bizeResim at bakalım
Canim sen transfer olduğun günden say. Çatlatma iğnesinin gününden sayma bence normalde kan tarihin ne zamndiİnşallah canım 16 günde bitiyor yarın sabah tekrar test yapacağım Kanada gideceğim
Ahah iyi bari hadi senin çocuktan bu harkeeti bekliyoruz aldığı gibi yapıştırsin duvara.Rahmim üst tarafında. Kahverengi lekelenmeyle gidebilirmiş. Ya da bebek büyüdükçe onu itip duvara yapıştırır dedi
Sağol canimm benim sanada cok geçmiş olsun. Sende stres yapma canım bak bende dün biraz leke gördüm ama Rabbim sen büyüksün dedim yattım uyudum. Napimki uzulsek elimizden birşey gelmez. Sabır en güzel şey. 9 ay sabretmemiz lazimm. Bazı şeyleri Rabbim önüne imtihan olarak koymuş sakın isyan etme kuzum bol bol dua et.Cogu arkadas Kese, Kalpatisi görmüş dinlemis sanirim cok sevindim hepinizin gözüaydin. Saglikla büyüsünler❤
DünCanim sen transfer olduğun günden say. Çatlatma iğnesinin gününden sayma bence normalde kan tarihin ne zamndi
Anladım canım. Hadi hayırlısı olsun ozaman.
Ahh güzel kalbinden öperim canim sagol. Yok üzülüp stres yapmiyorum. Tevekkül ettim. Rabbim hayirlisini versin diyorum hepSağol canimm benim sanada cok geçmiş olsun. Sende stres yapma canım bak bende dün biraz leke gördüm ama Rabbim sen büyüksün dedim yattım uyudum. Napimki uzulsek elimizden birşey gelmez. Sabır en güzel şey. 9 ay sabretmemiz lazimm. Bazı şeyleri Rabbim önüne imtihan olarak koymuş sakın isyan etme kuzum bol bol dua et.Bence bebeğin seninle sadece sana oyun oynuyor sıpa
100 üzerinden 100 veriyorum sanaAhh güzel kalbinden öperim canim sagol. Yok üzülüp stres yapmiyorum. Tevekkül ettim. Rabbim hayirlisini versin diyorum hep❤ insallah benimledir degilsede nasipte yokmus hayirlisi canim bu arada nickname'i dermabebek diye okuyusum kac puan
Bana idrar testi yapmadılar canım sadece kan testi yaptılar birkereYarına randevu aldım . Kan idrar testlerini yaptiricam insaAllah hepsi normal çıkarda baksa bı ilaç daha kullanmak zorunda kalmam
Benim değer biraz geriden geldi ya, sanırım ondan :) olsun, sabredip bekleyeceğim, başka çare yokAA evet baya gece vermiş niye acababenim 15 gün sonraya çağırdı test yaptığım günden sonra
Benim değer biraz geriden geldi ya, sanırım ondan :) olsun, sabredip bekleyeceğim, başka çare yokAA evet baya gece vermiş niye acababenim 15 gün sonraya çağırdı test yaptığım günden sonra
Yok, ikisi bir arada olacak :)Sen kese gormeye gittinmi
Bende oyle dusunerek kendim randevu aldim 25ine ama biyandanda kese varmi varsa duzgunmu merak etmekten kendimide alamiyorumYok, ikisi bir arada olacak :)
Benim doktor ayrı ayrı çağırmıyor sanırım, ikisini birden çıkarıyor. Benim de işime geliyor, pandemi zamanı ne kadar az gitsek o kadar iyi
En son benimde 838 çıkmıştı 1hafta once suan hesapladim 7000 üstü oluyo 1haafta sonra kalp atisini keseyi herseyi gorur duyarim diorumBenim değer biraz geriden geldi ya, sanırım ondan :) olsun, sabredip bekleyeceğim, başka çare yok
Aynen kuzum en güzel şey sabretmek yeterki güzel gitsin hamileliğimizBenim değer biraz geriden geldi ya, sanırım ondan :) olsun, sabredip bekleyeceğim, başka çare yok
İdrar yolunada baksalardi iyidi aslında kuzum. Ama oğlumda idrar testini özelde yaptiridigimi hatırlıyorum bakalım yarın hangi testleri isticek kuzum özel doktorunun istediği kağıdı gösteremiyor um gösterince yapmiyorlarBana idrar testi yapmadılar canım sadece kan testi yaptılar birkere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?