EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutun. Cuma günü iyi haberlerle gelin inşallah

Ahh cok sevindim canim ❤ saglikla buyusun insallah Kanama parlak kipkirmizi gelince bir cay bardagi kadar gelmistir ilk defada olunca ben kaybettik diye dusundum. İnsallah bizde cuma gunu duyariz kalp atislarini hayirlisiysa cok tesekkur ederim canim ❤

Evet kuzum duyarsın tabikide. Bana da çok az dinletti zararlı olabiliyormuş bu haftalarda. Hadi insaAllah guzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım çok sağol Aile hekimine kan vermiştim beta hcg de istemiş transferden sonra 20. Gündü 6057 çıkmış oda bide kalsiyum hafif yüksek çıkmış sorun olur mu acaba

Oh 10 gun dedigin neki kalp atisinida duydun rahatsin artik
Valla hiç bana göre değil dışarı çıkmak o kadar alışmışım ki eve aydan aya gitsem daha iyi. Kan tahlili idrar tahlili öff valla zor geliyor bana. Bugün ordan oraya gittik çok yorulduk. Allah tan annem götürdü arabayla. Yoksa taksilerde surunurdum valla

Sus kizz kalp atisini duydun daha ne ben biran once gece olsn yatip uyuyalm yarn olsun derdindeyim

Benim kayınvalidemde oğlumun bı çocuğu olursa kurban kesicem demiş.
Hamile kalınca bir hocaya sordu cana gelmiş çocuk olmuş sayılır kesmenizde hayır vardır dedi.
Hemen kesti bir tane

Reactions: Z P
İnşallah canım. Ben her hafta gideceğim. Bir de iki saat uzağa gidiyorum. Çok yorucu oluyor ama dayanacağız
Valla 15 dakikalık yol bile bana uzak geldi. Rabbim yardım etsin sana. Bu kanama alanı nerde gozukuyormus canimm .

Benim kayınvalidemde oğlumun bı çocuğu olursa kurban kesicem demiş.
Hamile kalınca bir hocaya sordu cana gelmiş çocuk olmuş sayılır kesmenizde hayır vardır dedi.
Hemen kesti bir tane
Allah kabul etsin canım benim

Var canım ama keşke birakabilsen çocuğun sağlığı için insaAllah Allah sana tiksinmeyi nasip etsin. Hadi Kasım ayı hayırlı uğurlu olsun sana insaAllah güzel sonuçlar alirsin

Allah korusun ayy doktorum sasiricak niye geldin diye gecen hafta gelmedigime dua edin dicem
Ayy kizz alemsin valla Git git gönül rahatligyla duy çocuğunun kalbini Okadar yorulmusumki pestilim cikmis. Bizim adam daha sormadı ne yaptın diye Onunn varı yoğu oğlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…