- 12 Mart 2019
- 15.079
- 34.493
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.861
Dogru degildir canm ye senKızlar ben nar hayatım boyunca yemedim eve de almam heryere sıçrıyor diye ama bir haftadır nara taktım hergun yiyorum nette gördüm nar leke yapıyor gibi ne alaka ya çok faydalı bir meyve
Ohh be ekşi mideme çok iyi geliyor nar bastırıyorDogru degildir canm ye sen
Bende özele gittim her defasında ama hiç istemediler sadece kan aldılar sonuçlar normal dediler okadar yarın tekrar tiroid baktıracağım o kadar. Sağlık ocağına gitsem onlar yapar mı acaba idrar testi falanİdrar yolunada baksalardi iyidi aslında kuzum. Ama oğlumda idrar testini özelde yaptiridigimi hatırlıyorum bakalım yarın hangi testleri isticek kuzum özel doktorunun istediği kağıdı gösteremiyor um gösterince yapmiyorlar
Afiyet olsunOhh be ekşi mideme çok iyi geliyor nar bastırıyor
Degisik bisey istedimo cnm test olarak kiz bide sen kan uyusmazligi ignesi vurdular dedin sormustum gormedin herhalde benimde kan gurubm negatif eşimin pozitif igneyi hemen vuruyolarmi yoksa lekelenmem oldu dedin icinmiİdrar yolunada baksalardi iyidi aslında kuzum. Ama oğlumda idrar testini özelde yaptiridigimi hatırlıyorum bakalım yarın hangi testleri isticek kuzum özel doktorunun istediği kağıdı gösteremiyor um gösterince yapmiyorlar
Hepsini yapiyolar cnm beni kendileri arayip cagirmislardi idrar tam kan sayimi vitaminler glukoz Tsh sayfalarca herseye baktilarBende özele gittim her defasında ama hiç istemediler sadece kan aldılar sonuçlar normal dediler okadar yarın tekrar tiroid baktıracağım o kadar. Sağlık ocağına gitsem onlar yapar mı acaba idrar testi falan
Ben 24’ünde transfer oldum, doktor 27sine randevu verdi. Sanırım en geç ben gidicem kontrole
Benim transferim 26ekimde oldu kalp atışı için 26kasıma randevu verdiler en geç benimki olmuş galibaBen 24’ünde transfer oldum, doktor 27sine randevu verdi. Sanırım en geç ben gidicem kontrole
Sizinle aynı gün gideceğiz öyleyse benim transfer 26ekimde oldu ama geç çağırdılar sanki sizde mi şişli memorialde transfer olmuştunuz isminizden hatırladımBen de 29unda transfer oldum 26sında da ben gidicem, yalnız değilsin canım
Yarım gidecektim baktırayım ozaman doktor istemedi gerçiHepsini yapiyolar cnm beni kendileri arayip cagirmislardi idrar tam kan sayimi vitaminler glukoz Tsh sayfalarca herseye baktilar
Ya benm açlık şekerim biraz yüksek çıktı ne yapsam yaAfiyet olsun
Bilgim yok o konu hakkinda canimYa benm açlık şekerim biraz yüksek çıktı ne yapsam ya
O benimxe yuksek cikti, ekmek, pirinc, makarna be tatli yemiceksin dedi doktor ama hic dikkat etmiyorum ben yaYa benm açlık şekerim biraz yüksek çıktı ne yapsam ya
Ekmek yemiyrm ama yoğurt çorbası içiyorum sürekli pirinç var icindeO benimxe yuksek cikti, ekmek, pirinc, makarna be tatli yemiceksin dedi doktor ama hic dikkat etmiyorum ben ya
Tekrar baktirmak lazimm
16. Günün daha kan vermedin mi kız nasıl sabrettinTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
Kaç ciikti canmAçlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ne yapılması lazım ya düşürmek için
Vaktim olmadı çalışıyorum16. Günün daha kan vermedin mi kız nasıl sabrettin
108Kaç ciikti canm
Evet canım o yüzden vuruyorlar. Doktorumda burdur aklımızdan çıksın dedi.Degisik bisey istedimo cnm test olarak kiz bide sen kan uyusmazligi ignesi vurdular dedin sormustum gormedin herhalde benimde kan gurubm negatif eşimin pozitif igneyi hemen vuruyolarmi yoksa lekelenmem oldu dedin icinmi
83 cikti benimde cnm benim bide insülin direncim var seninki neden yüksek bisey dedilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?