- Konu Sahibi karamel Latte
- #14.801
Çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutun. Cuma günü iyi haberlerle gelin inşallahMerhaba kızlar dün gece esim prolutexi vurduktan sonra iki tanede progestan fitil koydum hic kalkmadim. O kipkirmizi kanama 1 saat sonrasinda sadece sildikce gelen koyu kahve biseye donustu. Bugun doktora gittik sanssizligimiz orada da devam etti ameliyata girmis. Bekledik 1 saat gelmedi bende eve gelip yatmak istedim artik dayanamadim. Oturdugumuz ilceye geldik hastaneye gittik en azindan muayenede goruruz diye ama doktor yok haftada bir degisiyormus daha gelememis. Kocaman yeni hastane ama zihniyette hizmette sifir. Oradan cikarken kanimi verip gebeligimi ogrendigim dahiliye doktoru gordu bizi kadin geldi yanimiza sagolsun ne oldu dedi ilgilendi iste insan var insan var. Anlattik durumu hemen birini aradi odaya aldirdi proluton igne yaptirdi kalcadan. Ve dedi ki gebeligin 6. Ve 7. haftasinda olan kanamalar progestan hormonunun artik yumurtaliklardan degilde plesantadan üretilmeye baslandigi icin yetersiz gelip olabiliyor dedi. Eger bebek sagliksizsa napilirsa yapilsin zaten dusecektir onu tutamaz kimse hicbir igne ilac dedi. Ve bu kadin dahiliye doktoru kendinide insanliginida gelistirmis helal olsun. Bizde eve geldik uzandim yatiyorum simdi. Doktor hanim icimi rahatlatti o kadar sıkıntının üzerine sagolsun. Cuma günü gitmeye karar verdim muayene günümüzde ignelere ilaclara devam edip dua ediyorum. Cuma günü ya kalp atisini duyacagiz yada kötü birsey varsa ogrenecegiz. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Yazan herkese tekrar tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Cuma ola hayrola..