• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Merhaba kızlar dün gece esim prolutexi vurduktan sonra iki tanede progestan fitil koydum hic kalkmadim. O kipkirmizi kanama 1 saat sonrasinda sadece sildikce gelen koyu kahve biseye donustu. Bugun doktora gittik sanssizligimiz orada da devam etti ameliyata girmis. Bekledik 1 saat gelmedi bende eve gelip yatmak istedim artik dayanamadim. Oturdugumuz ilceye geldik hastaneye gittik en azindan muayenede goruruz diye ama doktor yok haftada bir degisiyormus daha gelememis. Kocaman yeni hastane ama zihniyette hizmette sifir. Oradan cikarken kanimi verip gebeligimi ogrendigim dahiliye doktoru gordu bizi kadin geldi yanimiza sagolsun ne oldu dedi ilgilendi iste insan var insan var. Anlattik durumu hemen birini aradi odaya aldirdi proluton igne yaptirdi kalcadan. Ve dedi ki gebeligin 6. Ve 7. haftasinda olan kanamalar progestan hormonunun artik yumurtaliklardan degilde plesantadan üretilmeye baslandigi icin yetersiz gelip olabiliyor dedi. Eger bebek sagliksizsa napilirsa yapilsin zaten dusecektir onu tutamaz kimse hicbir igne ilac dedi. Ve bu kadin dahiliye doktoru kendinide insanliginida gelistirmis helal olsun. Bizde eve geldik uzandim yatiyorum simdi. Doktor hanim icimi rahatlatti o kadar sıkıntının üzerine sagolsun. Cuma günü gitmeye karar verdim muayene günümüzde ignelere ilaclara devam edip dua ediyorum. Cuma günü ya kalp atisini duyacagiz yada kötü birsey varsa ogrenecegiz. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Yazan herkese tekrar tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Cuma ola hayrola..
Çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutun. Cuma günü iyi haberlerle gelin inşallah 🙏🏻

Canım salı günü benim çok yoğun ve ağrılı kanamam oldu. Pruloton depot vuruldum, geçti. Bugün kalp atışını duyduk. O kadar umutsuzdum ki. Çünkü adetten daha fazla kan gelmişti. Doktor bu bebek %90 doğacak dedi, içim rahatladı.
Ahh cok sevindim canim 🙏❤ saglikla buyusun insallah 🙏 Kanama parlak kipkirmizi gelince bir cay bardagi kadar gelmistir ilk defada olunca ben kaybettik diye dusundum. İnsallah bizde cuma gunu duyariz kalp atislarini hayirlisiysa 🙏 cok tesekkur ederim canim ❤

Evet kuzum duyarsın tabikide. Bana da çok az dinletti zararlı olabiliyormuş bu haftalarda. Hadi insaAllah guzel haberlerini bekliyoruz ❤️😍
İnşallah canım çok sağol Aile hekimine kan vermiştim beta hcg de istemiş transferden sonra 20. Gündü 6057 çıkmış oda bide kalsiyum hafif yüksek çıkmış sorun olur mu acaba

Oh 10 gun dedigin neki kalp atisinida duydun rahatsin artik😂
Valla hiç bana göre değil dışarı çıkmak o kadar alışmışım ki eve 😃aydan aya gitsem daha iyi. Kan tahlili idrar tahlili öff valla zor geliyor bana. Bugün ordan oraya gittik çok yorulduk. Allah tan annem götürdü arabayla. Yoksa taksilerde surunurdum valla

Valla hiç bana göre değil dışarı çıkmak o kadar alışmışım ki eve 😃aydan aya gitsem daha iyi. Kan tahlili idrar tahlili öff valla zor geliyor bana. Bugün ordan oraya gittik çok yorulduk. Allah tan annem götürdü arabayla. Yoksa taksilerde surunurdum valla
Sus kizz kalp atisini duydun daha ne 😂 ben biran once gece olsn yatip uyuyalm yarn olsun derdindeyim

Benim kayınvalidemde oğlumun bı çocuğu olursa kurban kesicem demiş.
Hamile kalınca bir hocaya sordu cana gelmiş çocuk olmuş sayılır kesmenizde hayır vardır dedi.
Hemen kesti bir tane

• Beğen
Reactions: Z P
İnşallah canım. Ben her hafta gideceğim. Bir de iki saat uzağa gidiyorum. Çok yorucu oluyor ama dayanacağız
Valla 15 dakikalık yol bile bana uzak geldi. Rabbim yardım etsin sana. Bu kanama alanı nerde gozukuyormus canimm .

Benim kayınvalidemde oğlumun bı çocuğu olursa kurban kesicem demiş.
Hamile kalınca bir hocaya sordu cana gelmiş çocuk olmuş sayılır kesmenizde hayır vardır dedi.
Hemen kesti bir tane
Allah kabul etsin canım benim 🧡❤️

merhaba arkadaşlar bende ekim aynda tüp bebek yaptırdm 3 embriyom vardı doktor 2 embriyo koyacaktı ama ben ilk denemem diye bir tane koydurttum 2 tanesini dondurdm ama tabi ki tutmadı... şimdi kasım ayında dondurulmş 2 embriyomu koydurucam allah kısmet ederse. sgara kullanıpta tüp bebelte hamile kalan var mı acaba ya ☹️ bırakamıyorm lanet şeyi
Var canım ama keşke birakabilsen çocuğun sağlığı için insaAllah Allah sana tiksinmeyi nasip etsin. Hadi Kasım ayı hayırlı uğurlu olsun sana insaAllah güzel sonuçlar alirsin

Allah korusun ayy😂😂 doktorum sasiricak niye geldin diye gecen hafta gelmedigime dua edin dicem😂😂
Ayy kizz alemsin valla 😃😃Git git gönül rahatligyla duy çocuğunun kalbini 🧡 Okadar yorulmusumki pestilim cikmis. Bizim adam daha sormadı ne yaptın diye 😃😃 Onunn varı yoğu oğlu. 😃

Back