- 12 Mart 2019
- 15.085
- 34.494
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #14.761
Son adete gore 7+1 oluyorum ☺Ozaman senle ben kaldim sen yarin kaç oluyosun cnm ben kesede gormedim ya catlamak uzereyim![]()
Aman gormemen daha iyi emin ol gorunce zaman gecmiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adete gore 7+1 oluyorum ☺Ozaman senle ben kaldim sen yarin kaç oluyosun cnm ben kesede gormedim ya catlamak uzereyim![]()
Çok sevindimCancagazimmmçok sukur gördüm bebeğimi kalp atışını da duyduk .
![]()
Ooo benim çokvar en sona ben kalmışım en gec benmi transfer oldum yaSon adete gore 7+1 oluyorum ☺
Aman gormemen daha iyi emin ol gorunce zaman gecmiyo![]()
Çok heyecanlı herşeyi sor mutlaka heyecandan unuttum ben hep ben kalbi duyunca anne oldugumu hissettim daha önce öyle bir duygu yerlesmemisti benm diye karnıma sarıldımIlk ben gordum ama doktorum sagolsun 2 hafta sonra gel diyince kaldi kalp atisi![]()
Bende haftaya pazartesi gideceğim hem kese hem kalp atışı birlikte göreceğiz inşallahOooo süper kalp günü bugün hadi kim kaldi çok sevindim cnm![]()
İns güzel haberle dönersinBende haftaya pazartesi gideceğim hem kese hem kalp atışı birlikte göreceğiz inşallah![]()
Sağol kuzum. Kanama içerde hiç yok doğru gördüğüne eminmisin dedi. 26 Ci gün canım bugünÇok sevindimkanama neden olmuş birşey söyledi mi canım sen transferden sonra kaçıncı günde duymuş oldun
İnsaAllah canım benimCok sukur canm cok ❤ yanlis gormussun sen ozaman insallah dahada olmaz ☺
Ben bi goreyimde kalp atisini soru sormasamda olur whatsaptan sorarimÇok heyecanlı herşeyi sor mutlaka heyecandan unuttum ben hep ben kalbi duyunca anne oldugumu hissettim daha önce öyle bir duygu yerlesmemisti benm diye karnıma sarıldım
Galiba canim☺Ooo benim çokvar en sona ben kalmışım en gec benmi transfer oldum yayarin 6+0 olcam
OleyyyyyKizlar sanki belirtilerim basladi benim baş dönmem ve ara ara midemde dönuyomus gibi bi his var![]()
Bulanti gecsede bas donmem gecmiyo valla dunde basim agriyodu hafif hafif bugunde varOleyyyyy![]()
YaaaaBulanti gecsede bas donmem gecmiyo valla dunde basim agriyodu hafif hafif bugunde varinsallah iyiye isarettir
![]()
Belkide canim ☺ ya yarin hersey yolunda olsunda belirti olmasin boyle rahayizYaaaadedin dedin belirti başladı aslında vardirda sen farketmiyorsundur
Benimde bugün 24. Günüm pazartesi 31. Gün olmuş oluyor bende duyarım inşallah kalp atışınıSağol kuzum. Kanama içerde hiç yok doğru gördüğüne eminmisin dedi. 26 Ci gün canım bugün
Tabi cnm herkes diyo şimdi miden bulanacak basın doneceek yemek yiyemeyeceksn falan diyo yoo diyorum şaşırıyorlar gayet güzel geçiyor ya sevdi bebek beni huzurlu galiba geceleri diyorum ki bebeğim beni sevdin annen çok huzurlu hep böyle devam et uslu bebek ol diyrm dinliyor galiba ya valla huzurlu uyuyorum eşimde diyo galiba uslu olacakBelkide canim ☺ ya yarin hersey yolunda olsunda belirti olmasin boyle rahayiz![]()
Çok geçmiş olsun canım aklım sendeydi insan şaşırıyor gerçekten nasıl bir kadın doğumcu olmaz Allahtan ilgilenmiş dahiliyeci sen içini ferah tut canımMerhaba kızlar dün gece esim prolutexi vurduktan sonra iki tanede progestan fitil koydum hic kalkmadim. O kipkirmizi kanama 1 saat sonrasinda sadece sildikce gelen koyu kahve biseye donustu. Bugun doktora gittik sanssizligimiz orada da devam etti ameliyata girmis. Bekledik 1 saat gelmedi bende eve gelip yatmak istedim artik dayanamadim. Oturdugumuz ilceye geldik hastaneye gittik en azindan muayenede goruruz diye ama doktor yok haftada bir degisiyormus daha gelememis. Kocaman yeni hastane ama zihniyette hizmette sifir. Oradan cikarken kanimi verip gebeligimi ogrendigim dahiliye doktoru gordu bizi kadin geldi yanimiza sagolsun ne oldu dedi ilgilendi iste insan var insan var. Anlattik durumu hemen birini aradi odaya aldirdi proluton igne yaptirdi kalcadan. Ve dedi ki gebeligin 6. Ve 7. haftasinda olan kanamalar progestan hormonunun artik yumurtaliklardan degilde plesantadan üretilmeye baslandigi icin yetersiz gelip olabiliyor dedi. Eger bebek sagliksizsa napilirsa yapilsin zaten dusecektir onu tutamaz kimse hicbir igne ilac dedi. Ve bu kadin dahiliye doktoru kendinide insanliginida gelistirmis helal olsun. Bizde eve geldik uzandim yatiyorum simdi. Doktor hanim icimi rahatlatti o kadar sıkıntının üzerine sagolsun. Cuma günü gitmeye karar verdim muayene günümüzde ignelere ilaclara devam edip dua ediyorum. Cuma günü ya kalp atisini duyacagiz yada kötü birsey varsa ogrenecegiz. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Yazan herkese tekrar tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Cuma ola hayrola..