EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ohhh yemin ederim elimi kalbime koyup bi ohh dedim sesli sekilde Allahm hayirli olsun insallah yarin sabah bende guzel haberle gelirim cok dua et banada❤
Ee anlat nasildi kanama alani filan yok dimi
Yok kuzum sen kanama gördüğüne eminmisin dedi ya terttutte kaldım bu bimdeki pembeli peçete vardı ya onu koymuştum gece onu mu gördüm anlamadimki sabahta yoktu hiç. Acildede muayne oldum gayet güzel dedi. Yaa hadi insaAllah sende güzel haberlerle gel insaAllah

kızlar özel bölgenızı şuan nasıl temızlıyosunuzbenım heryerım lazerlı orayı aman çocuk olmasına engel olur vs dıye agda yaptırıyodum (zaten ne konuda hassas olsam başıma gelır)pandemide kendıme yapıyorum da zor da olsa ..doktorum yaptırma pandemi jiletle al gec önemlı degıl dedı ama kendime yapmam da sakınca da varmı??yoksa o hanı bunun ıcın kuafore falan gıtmeyım dıye dedım sanırım agdanın bir sakıncası olur mu??şu agda bantlarıyla yapmayı düşünüyorum

İnsaAllah kuzummm. hadi gözün aydın insaAllah kanamalarda biticrk canım benim

Ben eldivenle almayı düşünüyorum canım epilasyonu yarıda bırakmak zorunda kaldım ve baya seyreldi. Eldivenle idare edicem inşaAllah

Cok sukur canm cok ❤ yanlis gormussun sen ozaman insallah dahada olmaz ☺

Sakin kuafore gitme yakıninda biri yokmu yardım edecek bende hamile kalmadan önce komple lazere gittim hiç çıkmıyordu ama ilaçlar yüzünden geri gelmeye başladı küçük küçük kontrol günü mecbur jiletle aldım çoğaldı ağda kullanmiyrm oraya hızlı çekilince birşey olur aman bir süre jiletle idare et doğumdan sonra gidersin lazere

Agda bi sure yapma canm iyi degil diyolar kasilma olurmus rahimde.

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…