- 28 Şubat 2020
- 692
- 965
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.741
Allah razi olsun, vajinal gorduk, daha hic karindan muayene olmadim canimmerhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, kalp atışını karından mı vajinal muayeneden mi gördünüz acaba
Gözün aydin cnm cook sevindimCancagazimmmçok sukur gördüm bebeğimi kalp atışını da duyduk .
Yok kuzum sen kanama gördüğüne eminmisin dedi ya terttutte kaldım bu bimdeki pembeli peçete vardı ya onu koymuştum gece onu mu gördüm anlamadimki sabahta yoktu hiç. Acildede muayne oldum gayet güzel dedi. Yaa hadi insaAllah sende güzel haberlerle gel insaAllahOhhh yemin ederim elimi kalbime koyup bi ohh dedim sesli sekildeAllahm hayirli olsun insallah yarin sabah bende guzel haberle gelirim cok dua et banada❤
Ee anlat nasildi kanama alani filan yok dimi
İnsaAllah kuzummm.Kızlaaar
Allah’a şükür duyduk kalp atışını
Normalde kalp atışını duyunca tüp bebek paketi bitiyordu ama kanama alanı olduğu için her hafta bana gel dedi doktor. İnşallah bunu da atlatırız
Kan uyuşmazlığı igneni şimdimi vurdular cnm sen kacinci haftadaydin banada söyle benimde kan uyusmazligim varKan uyuşmazlığı ignemi de vurdum eve gidince mesajlarınıza bakicaam kizlar . Allah im herkese yaşatsın Rabbim bu duyguları
Ben eldivenle almayı düşünüyorum canım epilasyonu yarıda bırakmak zorunda kaldım ve baya seyreldi. Eldivenle idare edicem inşaAllahkızlar özel bölgenızı şuan nasıl temızlıyosunuzbenım heryerım lazerlı orayı aman çocuk olmasına engel olur vs dıye agda yaptırıyodum (zaten ne konuda hassas olsam başıma gelır)pandemide kendıme yapıyorum da zor da olsa ..doktorum yaptırma pandemi jiletle al gec önemlı degıl dedı ama kendime yapmam da sakınca da varmı??yoksa o hanı bunun ıcın kuafore falan gıtmeyım dıye dedım sanırım agdanın bir sakıncası olur mu??şu agda bantlarıyla yapmayı düşünüyorum
Oooo süper kalp günü bugün hadi kim kaldi çok sevindim cnmKızlaaar
Normalde kalp atışını duyunca tüp bebek paketi bitiyordu ama kanama alanı olduğu için her hafta bana gel dedi doktor. İnşallah bunu da atlatırız
Cok sukur canm cok ❤ yanlis gormussun sen ozaman insallah dahada olmaz ☺Yok kuzum sen kanama gördüğüne eminmisin dedi ya terttutte kaldım bu bimdeki pembeli peçete vardı ya onu koymuştum gece onu mu gördüm anlamadimki sabahta yoktu hiç. Acildede muayne oldum gayet güzel dedi. Yaa hadi insaAllah sende güzel haberlerle gel insaAllah
Sendemi ya ohhh cok mutlu oldum cookKızlaaar
Bi zarari olmaz digilmi insan korkuyo doktor daha iyi bilir tabi yarin 6+0 oluyorum bende duyabilirmiyim acaba herkes duydu kesede gordu bi ben kaldimYok cnm alttan baktı diğeri artık karından olacak
Ben kaldimOooo süper kalp günü bugün hadi kim kaldi çok sevindim cnm
Sakin kuafore gitme yakıninda biri yokmu yardım edecek bende hamile kalmadan önce komple lazere gittim hiç çıkmıyordu ama ilaçlar yüzünden geri gelmeye başladı küçük küçük kontrol günü mecbur jiletle aldım çoğaldı ağda kullanmiyrm oraya hızlı çekilince birşey olur aman bir süre jiletle idare et doğumdan sonra gidersin lazerekızlar özel bölgenızı şuan nasıl temızlıyosunuzbenım heryerım lazerlı orayı aman çocuk olmasına engel olur vs dıye agda yaptırıyodum (zaten ne konuda hassas olsam başıma gelır)pandemide kendıme yapıyorum da zor da olsa ..doktorum yaptırma pandemi jiletle al gec önemlı degıl dedı ama kendime yapmam da sakınca da varmı??yoksa o hanı bunun ıcın kuafore falan gıtmeyım dıye dedım sanırım agdanın bir sakıncası olur mu??şu agda bantlarıyla yapmayı düşünüyorum
Bende kalp atisi duyamadim daha yarin gorucem insallah.Bi zarari olmaz digilmi insan korkuyo doktor daha iyi bilir tabi yarin 6+0 oluyorum bende duyabilirmiyim acaba herkes duydu kesede gordu bi ben kaldim
Yaaa hadi senden de güzel haber bekliyoruz aslında ilk keseyi sen gördünBen kaldim
Agda bi sure yapma canm iyi degil diyolar kasilma olurmus rahimde.kızlar özel bölgenızı şuan nasıl temızlıyosunuzbenım heryerım lazerlı orayı aman çocuk olmasına engel olur vs dıye agda yaptırıyodum (zaten ne konuda hassas olsam başıma gelır)pandemide kendıme yapıyorum da zor da olsa ..doktorum yaptırma pandemi jiletle al gec önemlı degıl dedı ama kendime yapmam da sakınca da varmı??yoksa o hanı bunun ıcın kuafore falan gıtmeyım dıye dedım sanırım agdanın bir sakıncası olur mu??şu agda bantlarıyla yapmayı düşünüyorum
Ilk ben gordum ama doktorum sagolsun 2 hafta sonra gel diyince kaldi kalp atisiYaaa hadi senden de güzel haber bekliyoruz aslında ilk keseyi sen gördün
Ozaman senle ben kaldim sen yarin kaç oluyosun cnm ben kesede gormedim ya catlamak uzereyimBende kalp atisi duyamadim daha yarin gorucem insallah.
Korkma canm tup bebek oldugumuz icin bi sure Alttan muayene olucaz hic bi sakincasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?