EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Hakkında hayırlısı olsun kuzum 2 ay bişey değil iyice dinlen kafani rahat tut. Bize yetiş
Hmm anladım canım ama baya gec tarih vermisler bende meraklanırdım...
Iyiyim bende canım diger transfer icin 2 ay gibi bir zaman gecmesi gerekiyormus onu bekliyorum

Amin insallahh canım

Z Z P bende diyorum yazım şekli tanıdık simdi eski nickini görünce tamam dedim sen napıyosun nasıl gidiyor hamilelik

Reactions: Z P
Z Z P bende diyorum yazım şekli tanıdık simdi eski nickini görünce tamam dedim sen napıyosun nasıl gidiyor hamilelik
beni unutani vururm dedim oku onuda. Kizz iyi gidiyor şükür. Yani sadece kan verdim. Daha görmeye gitmedim. Pazartesi insaAllah kontrolüm var.

Evet ya çok yapiyrm kollarımı havaya kaldırarak vücudum çok rahatlıyor ama sonra kramp giriyor bacağıma
Ay o kramplar çok kötü doğumun son haftaları daha çok giriyor Sen ayakta falan kaliyomusun çok belki ondan da olabilir kuzum

Amin insallah kuzum ikincide tutar sizede yetisirim insallah
İnsaAllah kuzummm Allah hayal kırıklığı bir daha yaşatmasın. Hayirlsiyla sagliklisiyla nasip etsin. Ben inanıyorum insaAllah bı dahakine olur. Olmazsa bi daha denersin nolmus

beni unutani vururm dedim oku onuda. Kizz iyi gidiyor şükür. Yani sadece kan verdim. Daha görmeye gitmedim. Pazartesi insaAllah kontrolüm var.
Hahaha okudum okudum o yazıyı
Az kalmış minik kuzuyu görmeye güzel haberlerle gel insallah

Selam kızlar, kullandığınız şampuanı, cilt bakım ürünlerini vs değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Organik içerikli ürünlere mi yönelmeliyiz
Hamilelikte sadece şampuan kullandım. Yves Roche
Demir düşünce canın et çeker. Kendin köfte yap, et haşla ye canım. Ama iki saat öncesinde ve sonrasında çay ve süt ürünü tüketme de kana dönüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…