- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.421
Arada bende yapıyorum onu ya bende acaba bişey olur mu niye yapıyorsun böyle diye kendime kızıyorumKızlar ben bu ara bir huy buldum gece sürekli esnerken geriniyorum sonra sürekli kramp giriyor bacağıma yapmayacam diyrm yine yapıyorum
Amin inşallah canımÖyle canım hiçbir şeye değişilmeyecek kadar güzel kokuyorlar. Rabbim sağ salım kucağına alıp o misi hissetmeni nasip etsin
Valla mi ya ama birşey olmaz demiCanım o senlik huy değil gebelik getirisi9 ay boyunca yaptım
Bende şimdi baktım dayanamadımBen kalp atisini duymadan hic biseye bakamam canim
Valla mi ya ama birşey olmaz demi
Bu zamana kadar yemiyodum zaten bunlari hep bilirim cocuk gelisimi mezunuyum hamilelk beslenme hakkinda gayet iyi bilgim var ama iyi pismis sucuk diye yedim daha yemem riske girmeye gerek yokYeme canım. Şarküteri ürünlerinin hiçbiri yenmiyor hamilelikte. Tulum peyniri, keçi sütüyle yapılan her şey yasak. Et ye bol bol kan olsun
Ya gece uykuda neyse olur ama sabah kalkarken niye yapiyrm belimi falan kitlatmaya calisiyrm dengesizim yaArada bende yapıyorum onu ya bende acaba bişey olur mu niye yapıyorsun böyle diye kendime kızıyorum
Ne ciktiBende şimdi baktım dayanamadım
Hahaha bende son diyorumBende olmadı her seferinde bu son bir daha yapmayacağım diye diye korka korka 9 ayı bitirdim en son doğum sabahı bir güzel ayakları gerip doğuma gittim
ErkekNe cikti
Bende isterim bi erkek
Kendimi hep kıza hazırlıyorum ya hissiyatim hep kız diyoBende isterim bi erkek
Nasip canm inanmam pek oyle seylere belkide kiz olur kaptirmaKendimi hep kıza hazırlıyorum ya hissiyatim hep kız diyo
Ay ben hep ekşi yiyorumNasip canm inanmam pek oyle seylere belkide kiz olur kaptirma
Ben et yiyemiyrm ya yumurta yiyorum ordan alırım proteini artıkYeme canım. Şarküteri ürünlerinin hiçbiri yenmiyor hamilelikte. Tulum peyniri, keçi sütüyle yapılan her şey yasak. Et ye bol bol kan olsun
Ben sanki hic hamile degilim gibi takiliyorm valla hic bi his yokAy ben hep ekşi yiyorum
Çok uyuyorum ben yaBen sanki hic hamile degilim gibi takiliyorm valla hic bi his yok
Ne güzel işteBen sanki hic hamile degilim gibi takiliyorm valla hic bi his yok
Keske benimde olsa hepten umidim kesilmis durumda neden tek bir belirtim yok diyeNe güzel işteBenim kasık ve bel agrım oluyor ara ara. Bi de mide bulantısı ama hafif
Bende oda yokÇok uyuyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?