• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ay korkutma beni ben yedim bi iki defa iyi pismis sucuk😱 daha yemiyim ya
Sorun canım siz yinede. Çiğ ete giren sosis salam sucuk tehlikeli katagoride. Bu ara e bebek ın hafta gelişim videosu var onu izleyin. Ben ilk sonuç beklerken bulmuştum izlediğim de ağlamıştım. Mavi küçük balina 🐳 diyordu oğlumu hamilelik süresince öyle sevdim mavi küçük balinam ve elmalı badem kurabiyem 👫🙏🙏oğlum şuan gerçekten küçük bir balinaya benziyor kızımda fındık kurabiyeye 😂

Aaa niye daha görmedinki keseyi ben görmussundur diye dusunuyordum sabirszlaniyosundur simdi tabi 🤗 insallah sağlıkla görürsün keseyi canım
Merkezin işleyişi öyleymiş canım sanırım kalp atışı ile keseyi birlikte görmek için geç bir tarihe randevu verdiler kan tahlilinde beta hcg değeri normal yükseldi sorun yok dediler aynen çok sabırsızlanıyorum ama daha 9 gün var 😊 sen nasılsın

Sorun canım siz yinede. Çiğ ete giren sosis salam sucuk tehlikeli katagoride. Bu ara e bebek ın hafta gelişim videosu var onu izleyin. Ben ilk sonuç beklerken bulmuştum izlediğim de ağlamıştım. Mavi küçük balina 🐳 diyordu oğlumu hamilelik süresince öyle sevdim mavi küçük balinam ve elmalı badem kurabiyem 👫🙏🙏oğlum şuan gerçekten küçük bir balinaya benziyor kızımda fındık kurabiyeye 😂
Ay ya maşallah ne güzellerdir şimdi onlar mis gibi kokuyorlardır 🥰

Bende hep peçete koyuyorum bende de hiç koku felan yapmıyor su içtiğim için günde 30 kere tuvalete gidiyorum hep değiştiriyorum şimdi o olmayınca rahatsız oluyorum her gece de iç çamaşırımı değiştiriyorum bir kere eşim görmüştü ruloyu direk koysaydın uğraşmasaydın demişti 🙈 bide herkes de geri geliyor mu fitil ben mi yapamıyorum acaba ya fayda etmezse diye düşünmüştüm
Bende de geliyor canım fitil normal yani daha ne kadar yollayabiliriz ki içeri. Olduğu kadariyla. 😂😂peçete konusuna çok güldüm ya 😅😂Ama valla pecetesiz bende duramıyorum

Bacım sucuk yemeyesin hele ilk üç ay tecrüben vardır. Toksoplazma diye bir parazit var düşman başına. Ben 6 aylıkken bir kere canım çok çekince yedim. Ben tokso dan çok çektim 😂😂😂
Aaa hiç duymamistim 😂eşim çalıştığı yerden getiriyor yani kendileri yapıyorlar o da zararlı olurmu acaba

Masallah canimm masallah❤
Ben kalp atisini duyana kadar durumun ciddiyetini anlayamicam 😊

Merkezin işleyişi öyleymiş canım sanırım kalp atışı ile keseyi birlikte görmek için geç bir tarihe randevu verdiler kan tahlilinde beta hcg değeri normal yükseldi sorun yok dediler aynen çok sabırsızlanıyorum ama daha 9 gün var 😊 sen nasılsın
Hmm anladım canım ama baya gec tarih vermisler bende meraklanırdım...
Iyiyim bende canım diger transfer icin 2 ay gibi bir zaman gecmesi gerekiyormus onu bekliyorum

• Beğen
Reactions: Z P
9gün banada geçmiyo cok meraklandim artim benimde artisim cok guzel gitti yinede cok merakliyim kesem iyimi gozumle goreyim rahatlim artik istiyorum gormeden inanamiycam hala

Hmm anladım canım ama baya gec tarih vermisler bende meraklanırdım...
Iyiyim bende canım diger transfer icin 2 ay gibi bir zaman gecmesi gerekiyormus onu bekliyorum
Bir yandan geç bir yandan da iyi gibi düşünüyorum iki iki olmayacak ama böyle de çok meraklanıyorum sonu güzel olsun da beklerim inşallah su gibi geçsin o iki ay ve bu sefer inşallah tutar hamile kalırsın sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım 🤲🏻

9gün banada geçmiyo cok meraklandim artim benimde artisim cok guzel gitti yinede cok merakliyim kesem iyimi gozumle goreyim rahatlim artik istiyorum gormeden inanamiycam hala
Bende öyleyim canım unutuyorum bile hamile olduğumu bir de bir tane mi var iki tane mi bebeğim onu da çok merak ediyorum

Kızlar ben bu ara bir huy buldum gece sürekli esnerken geriniyorum sonra sürekli kramp giriyor bacağıma yapmayacam diyrm yine yapıyorum

• Beğen
Reactions: Z P
Back
X