• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Hakkında hayırlısı olsun kuzum 2 ay bişey değil iyice dinlen kafani rahat tut. Bize yetiş 😍❤️
Hmm anladım canım ama baya gec tarih vermisler bende meraklanırdım...
Iyiyim bende canım diger transfer icin 2 ay gibi bir zaman gecmesi gerekiyormus onu bekliyorum

Bir yandan geç bir yandan da iyi gibi düşünüyorum iki iki olmayacak ama böyle de çok meraklanıyorum sonu güzel olsun da beklerim inşallah su gibi geçsin o iki ay ve bu sefer inşallah tutar hamile kalırsın sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım 🤲🏻
Amin insallahh canım 🤲🏻💖

Z Z P bende diyorum yazım şekli tanıdık simdi eski nickini görünce tamam dedim 🤭 sen napıyosun nasıl gidiyor hamilelik 😍

• Komik
Reactions: Z P
Z Z P bende diyorum yazım şekli tanıdık simdi eski nickini görünce tamam dedim 🤭 sen napıyosun nasıl gidiyor hamilelik 😍
😂😂beni unutani vururm dedim oku onuda. 😅 Kizz iyi gidiyor şükür. Yani sadece kan verdim. Daha görmeye gitmedim. Pazartesi insaAllah kontrolüm var. 🥰

Evet ya çok yapiyrm kollarımı havaya kaldırarak vücudum çok rahatlıyor ama sonra kramp giriyor bacağıma
Ay o kramplar çok kötü doğumun son haftaları daha çok giriyor 😒 Sen ayakta falan kaliyomusun çok belki ondan da olabilir kuzum

Amin insallah kuzum 🤲🏻😍 ikincide tutar sizede yetisirim insallah 💖🤗
İnsaAllah kuzummm Allah hayal kırıklığı bir daha yaşatmasın. Hayirlsiyla sagliklisiyla nasip etsin. Ben inanıyorum insaAllah bı dahakine olur. Olmazsa bi daha denersin nolmus 😅

😂😂beni unutani vururm dedim oku onuda. 😅 Kizz iyi gidiyor şükür. Yani sadece kan verdim. Daha görmeye gitmedim. Pazartesi insaAllah kontrolüm var. 🥰
Hahaha okudum okudum o yazıyı :KK70:
Az kalmış minik kuzuyu görmeye 😍 güzel haberlerle gel insallah 🤲🏻💖

• Komik
Selam kızlar, kullandığınız şampuanı, cilt bakım ürünlerini vs değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Organik içerikli ürünlere mi yönelmeliyiz
Hamilelikte sadece şampuan kullandım. Yves Roche
Ya kizlar bunu size nasıl sorcam bilmiyorum hani canınız çeker diyede korkuyorum ama. Sürekli canım sucuk durum et hamurger vs şeyler istiyor. Yani nerdeyde korona çıkalı hiç yemedim durum hariç. Ama bu kadar et isteme olayını anlamadım. Oğlumda sürekli dürüm yiyordum ama bunda aşırı bı istek oluyor icimde. Bu biseyin eksikliği olabilirmi. Yada pis boğazlıktan mi. Hiç hamurger çekmedi canım şimdi niye çekiyor anlamiyorum.
Demir düşünce canın et çeker. Kendin köfte yap, et haşla ye canım. Ama iki saat öncesinde ve sonrasında çay ve süt ürünü tüketme de kana dönüşsün

• Beğen
Back
X