- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.361
Benimde öyle canım ama koku hiç olmuyorProgestan beyaz hap gibi fitil
Aynen canım bende öyle hemen girip cikiyorum hiç oyalanmiyorumBen de şampuanı filan degistirmedim herşeye de pimpirik yapmak istemiyorum. düşük riski devam ettiginden duşa girmem bile büyük bir şey oluyor.hizlica yıkanıp çıkıyorum
AhahBen ayni seyi soyleyemicem
Suan aklima hic bisey gelmiyo tedaviden once daha farkliydimAhahYaaa sana ters tepmks hormonlar neyse kız 3 ay dolsun sabret ben oğlumda 9 ay 40 gün hiç yapmadim hey gidi
Yaa hele çocuk bide tekmelerken gör sen onlarıSuan aklima hic bisey gelmiyo tedaviden once daha farkliydimbizde yapmayiz canim esim korkusundan karnima bile dokunmuyo
Benimkide oyle olur kesinYaa hele çocuk bide tekmelerken gör sen onlarıbizim çocuk tekmeliydu eşim elini cekip bı korkuyordu Canavar değil içerdeki çocuk diyodum
Çok garip bişey ya. Ben halaa inanamıyorum yani farkinda değilim daha hiç biseyin. Bı anlık unutuyorum hamilelik hic aklıma gelmiyor. Buraya giripte bildirim geliyor bazen öyle aklıma geliyor. Kendine konduramamak çok değişik bişey . Çünkü oğlum kaç sene sonra geldi hayatımıza. Hani bir daha olmaz belki gözüyle bakıyordum hep. Eşim cocuj büyüsün öyle yapalım dediğinde ben ilk adette gidiyorum sen gelme dedim ve bu tup bebege başladım. Hani hiç bişey düşünmeden direk damlamasinaBenimkide oyle olur kesin
Ben de 1ayı geçti progestan fitil kullanalı hiç bir koku olmadı. En fazla beyaz beyaz geri geliro da kokusuz ama çamaşırım batmasın diye günlük ped kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmuyorValla ben çok su iciyrm wc ye her gittiğimde kötü bir koku geliyor o yüzden ya üstümü değiştiriyrm yada duş aliyrm
Aynı benOoo sen daha çok gençsin ben 32 yaşındayim şuan kendimi 45 yaşında gibi hissediyorum
Ben sadece duş jelini kullanmayı bırakıp anam babam kalıp sabuna geçtimBu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Ben bi de azıcıksüslüyüm.Zararı olur mu?Tecrübeli annelerden bi fikir alsak?Neler zararlı?
Bacım sucuk yemeyesin hele ilk üç ay tecrüben vardır. Toksoplazma diye bir parazit var düşman başına. Ben 6 aylıkken bir kere canım çok çekince yedim. Ben tokso dan çok çektimYa kizlar bunu size nasıl sorcam bilmiyorum hani canınız çeker diyede korkuyorum ama. Sürekli canım sucuk durum et hamurger vs şeyler istiyor. Yani nerdeyde korona çıkalı hiç yemedim durum hariç. Ama bu kadar et isteme olayını anlamadım. Oğlumda sürekli dürüm yiyordum ama bunda aşırı bı istek oluyor icimde. Bu biseyin eksikliği olabilirmi. Yada pis boğazlıktan mi. Hiç hamurger çekmedi canım şimdi niye çekiyor anlamiyorum.
Oh ne guzel insallah devamida gelirÇok garip bişey ya. Ben halaa inanamıyorum yani farkinda değilim daha hiç biseyin. Bı anlık unutuyorum hamilelik hic aklıma gelmiyor. Buraya giripte bildirim geliyor bazen öyle aklıma geliyor. Kendine konduramamak çok değişik bişey . Çünkü oğlum kaç sene sonra geldi hayatımıza. Hani bir daha olmaz belki gözüyle bakıyordum hep. Eşim cocuj büyüsün öyle yapalım dediğinde ben ilk adette gidiyorum sen gelme dedim ve bu tup bebege başladım. Hani hiç bişey düşünmeden direk damlamasina
Ay korkutma beni ben yedim bi iki defa iyi pismis sucukBacım sucuk yemeyesin hele ilk üç ay tecrüben vardır. Toksoplazma diye bir parazit var düşman başına. Ben 6 aylıkken bir kere canım çok çekince yedim. Ben tokso dan çok çektim
Bende hep peçete koyuyorum bende de hiç koku felan yapmıyor su içtiğim için günde 30 kere tuvalete gidiyorum hep değiştiriyorum şimdi o olmayınca rahatsız oluyorum her gece de iç çamaşırımı değiştiriyorum bir kere eşim görmüştü ruloyu direk koysaydın uğraşmasaydın demiştiValla ben hamile değilken de peçete kullanırdım hep yani yıllardir asla pecetesiz dolanamam. Namaz kiliyorum daha rahat ediyorum. Gece pecetesiz asla uyumam. Resmen bende o alışkanlık olmus
Ben bişey anlamadım daha canım daha keseyi de göremedim sen nasılsın bir daha ne zaman başlayacaksın transfer içinKızlar nasılsınız sizleri unutmadım bir bakayım dedim napıyosunuz nasıl gidiyor hamilelikleriniz
Çok pişse de oluyor mu acaba geçen menemenin içine koymuş eşim unutup yedim sorun olur mu acabaBacım sucuk yemeyesin hele ilk üç ay tecrüben vardır. Toksoplazma diye bir parazit var düşman başına. Ben 6 aylıkken bir kere canım çok çekince yedim. Ben tokso dan çok çektim
Aaa evet ben de salı günü ona başladım. O mu yapıyor acaba? Ama benim doğal gebeliğimde de böyle olmuştu. Ödem ve gaz benceEvet ozellikle prolutex basladiktan sonra karnim sisti sanirim
Bulantiyla uyanmak da cabasi
Ben de bugün sabah yedim 2 3 tane yaÇok pişse de oluyor mu acaba geçen menemenin içine koymuş eşim unutup yedim sorun olur mu acaba
İnşallah bişey olmaz canımBen de bugün sabah yedim 2 3 tane ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?