- Konu Sahibi karamel Latte
- #14.401
Aman gittiği yeterbende öyle düşünüyorum daha ne kadar yollayabilirim diye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman gittiği yeterbende öyle düşünüyorum daha ne kadar yollayabilirim diye
![]()
Hmm anladım canım ama baya gec tarih vermisler bende meraklanırdım...
Iyiyim bende canım diger transfer icin 2 ay gibi bir zaman gecmesi gerekiyormus onu bekliyorum
Amin insallahh canımBir yandan geç bir yandan da iyi gibi düşünüyorum iki iki olmayacak ama böyle de çok meraklanıyorum sonu güzel olsun da beklerim inşallah su gibi geçsin o iki ay ve bu sefer inşallah tutar hamile kalırsın sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım![]()
Kızlar ben bu ara bir huy buldum gece sürekli esnerken geriniyorum sonra sürekli kramp giriyor bacağıma yapmayacam diyrm yine yapıyorum
Amin insallah kuzumHakkında hayırlısı olsun kuzum 2 ay bişey değil iyice dinlen kafani rahat tut. Bize yetiş![]()
Evet ya çok yapiyrm kollarımı havaya kaldırarak vücudum çok rahatlıyor ama sonra kramp giriyor bacağımaYaa ayaklarını öne doğrumu itiyosun bende onu çok yapıyorum ya. Oğlumdada çok yapardım.
Ay o kramplar çok kötü doğumun son haftaları daha çok giriyorEvet ya çok yapiyrm kollarımı havaya kaldırarak vücudum çok rahatlıyor ama sonra kramp giriyor bacağıma
İnsaAllah kuzummm Allah hayal kırıklığı bir daha yaşatmasın. Hayirlsiyla sagliklisiyla nasip etsin. Ben inanıyorum insaAllah bı dahakine olur. Olmazsa bi daha denersin nolmusAmin insallah kuzumikincide tutar sizede yetisirim insallah
![]()
Yok genelde gece giriyor o hareketi yapıncaAy o kramplar çok kötü doğumun son haftaları daha çok giriyorSen ayakta falan kaliyomusun çok belki ondan da olabilir kuzum
Hahaha okudum okudum o yazıyıbeni unutani vururm dedim oku onuda.
Kizz iyi gidiyor şükür. Yani sadece kan verdim. Daha görmeye gitmedim. Pazartesi insaAllah kontrolüm var.
![]()
hazırlan güzelce en iyisiAynen canım birseylerle ilgilenmek çok güzel. Bir dahaki hafta sinavlar varmış valla çok iyi hazırlanmam lazım
Ben kalp atisini duymadan hic biseye bakamam canimKız çin takvimine baktın mı hiç cinsiyeti için
Canım o senlik huy değil gebelik getirisiKızlar ben bu ara bir huy buldum gece sürekli esnerken geriniyorum sonra sürekli kramp giriyor bacağıma yapmayacam diyrm yine yapıyorum
Öyle canım hiçbir şeye değişilmeyecek kadar güzel kokuyorlar. Rabbim sağ salım kucağına alıp o misi hissetmeni nasip etsinAy ya maşallah ne güzellerdir şimdi onlar mis gibi kokuyorlardır![]()
Hamilelikte sadece şampuan kullandım. Yves RocheSelam kızlar, kullandığınız şampuanı, cilt bakım ürünlerini vs değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Organik içerikli ürünlere mi yönelmeliyiz
Demir düşünce canın et çeker. Kendin köfte yap, et haşla ye canım. Ama iki saat öncesinde ve sonrasında çay ve süt ürünü tüketme de kana dönüşsünYa kizlar bunu size nasıl sorcam bilmiyorum hani canınız çeker diyede korkuyorum ama. Sürekli canım sucuk durum et hamurger vs şeyler istiyor. Yani nerdeyde korona çıkalı hiç yemedim durum hariç. Ama bu kadar et isteme olayını anlamadım. Oğlumda sürekli dürüm yiyordum ama bunda aşırı bı istek oluyor icimde. Bu biseyin eksikliği olabilirmi. Yada pis boğazlıktan mi. Hiç hamurger çekmedi canım şimdi niye çekiyor anlamiyorum.
Nete bir yazı ver bak neler diyor. Ciğer miğer ne kadar sevdiğim şey varsa zararlıAaa hiç duymamistimeşim çalıştığı yerden getiriyor yani kendileri yapıyorlar o da zararlı olurmu acaba
Yeme canım. Şarküteri ürünlerinin hiçbiri yenmiyor hamilelikte. Tulum peyniri, keçi sütüyle yapılan her şey yasak. Et ye bol bol kan olsunAy korkutma beni ben yedim bi iki defa iyi pismis sucukdaha yemiyim ya
Bak diyorum bu durum gizli gebelik belirtisi. Böyle inada inada yapasım gelirdi.Yaa ayaklarını öne doğrumu itiyosun bende onu çok yapıyorum ya. Oğlumdada çok yapardım.