- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.181
7 ve üstü iyi dıyolar canım rahım için. Embrıyonun genetiği bozuk olabılır ondan tutmamış olabılır canımInsallah tek sorun pcosluyum ilk denememde 5.gun 5aa embriyo transfer oldum ama tutmadi rahim kalinligi 7.3 sizce kalinliktan dolayi olabilirmi
Ben fitil olarak kullaniyorum progestanıKizlar virusten dolayi igne vurunmaya gitmek istemiyorum eve cagirincada saatinde gidip gelmiyolar 35lira ustelik progestan ignenin baska bi altarnetifi varmi acaba
Neden dusuklerınız oluyodu doktorunuz ne dedi?Ozamanlar oyleydi yani 3 yil once suan adetlerim duzenli hic normal yolla denemedik
Esim gebetikten gelen o embriyoyu birakmak istemedi ona asiri bir ilgisi var. Onu iptal edersem gunah olur bana dedi. Belkide nasip iste olucagi vardie hayirlsiyla:)
Dondurulmus 5.gun canim. Agustos’ta opu oldum 2 aydir bekliyorum.Dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi
Anladim canim cok olmus gercekten. Bakalim dr ne diyecekBen de 28 gunde bir oluyordum ama 52 gun oldu. Ikinci adetimin tarihi geldi nerdeyse
Prolutex 25 mg lik iğne var göbekten yapabiliyorsun kendin ancak kutusu 177 lira ödemesi yapılmıyor ve üç günde bir almanız gerekiyorKizlar virusten dolayi igne vurunmaya gitmek istemiyorum eve cagirincada saatinde gidip gelmiyolar 35lira ustelik progestan ignenin baska bi altarnetifi varmi acaba
İyi dusunn iyi olsunn canim lutfen umutlu ol pozitif ol bebegin orada diye agri oluyordur hep cok guzel seyler dusunn. Hayaller kur elini karnina koy, guzel haberlerini alacagizKızlar bugün transfer sonrası 3.günüm kasık ağrım vardı uyandığımda ilk 3 transferdede bu ağrılarımdan vardı sonuç hep negatif olunca çok üzüldüm yine aynısı mı olacak diye içimden atamıyorum bu huzursuzluğu inşallah bu sefer tuttunmuşlardır
Canım ben iyi düşünüyorum ama bu kasık ağrıları bana hep nagatiflerimi hatırlatıyor tmm düşünmiycem bunları inşallah canım bu sefer olsun rabbim emeklerimizi boş çevirmesin artık yüzümüz gülsünİyi dusunn iyi olsunn canim lutfen umutlu ol pozitif ol bebegin orada diye agri oluyordur hep cok guzel seyler dusunn. Hayaller kur elini karnina koy, guzel haberlerini alacagiz
Listeyi bilgisayarda excel’den mi yapip buraya yapistiyoruz acaba? Oyleyse ben bir excel hazirlayip basligin sahibine gonderebilirim
Benim eşim de azospermi transferin 7. GünündeyizBenimde eşim azospermi çok şükğr bulundu embri olultu ama ben 2 ay geçici menopoza girecekmişim iğne yapıcam somra transfer oda kasım opacak galiba. Sizin kaç embriyo oluştu kalitelerini soyledilermi
Valla benmde pek bilgim yok canm prulutex hic kullanmadimBana da ilk denemede progestan dex vermişlerdi bir sürü ampul iğne şimdi prulutex 25 mg vermişler bu bitane mi acaba daha alamadım bilmiyorum
Merhaba benim transferin 7. Günü heyecanla bekliyoruz bakalımIşık hızıyla muayene oluyosun yalan değil
Mutlaka cem bey muayene ediyor istedigini sorabilirsin ama muayene bitene kadar sonrasinda baska odaya gecip başka hastaya bakiyor cunku
Doktorumuz cok tercih ediliyor orada uzun saatler bekleyebiliyosunuz bekleyen hastalarin çogu cem beyin hastası.
Cok güler yuzlu pozitif bi doktor pes etmek yok devam ediyoruz diyor muayenede omzuma dokunup hersey yolunda diyor transferde yine odaya gelip olucak 10 gun sonra guzel haberlerle geliceksin diye teselli eden her saat whatsaptan mesajina cevap veren acil durumlarda yapman gerekenleri söyleyen bi doktor.
3. Denemem olucak bak başka birinde denemek aklimin ucundan gecmiyo cunku doktorumu cok seviyorum
Yapamadim ya kazen beye mesaj atmam gerekiyor simdi atcam
Ben suan prolutex 25 kullaniyorum. İcinde 7 tane ampul var. Her gun 2 ampul kullaniyorum bir kutusu 177 tl. Eger imkaniniz varsa bunu kullanmanizi tavsiye ederim yapilisi kolay ve bende hic yan etki yapmadi. Sadece igne yerleri aciyo o kadarValla benmde pek bilgim yok canm prulutex hic kullanmadim
Selaam hosgeldin aramiza sen baya yol kat etmissinMerhaba benim transferin 7. Günü heyecanla bekliyoruz bakalım
Listeyi bilgisayarda excel’den mi yapip buraya yapistiyoruz acaba? Oyleyse ben bir excel hazirlayip basligin sahibine gonderebilirim
Yapamadim ya kazen beye mesaj atmam gerekiyor simdi atcam
Hoş buldum bu ikinci denemem ilki de tuttu bi kızım var şimdi ona kardeş istiyoruzSelaam hosgeldin aramiza sen baya yol kat etmissin
Simdi bile yapsan belli olur sonucun nasil bekleyebildin
Senide hemen listeye ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?