- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.161
Çok ağır bi iğne geçmiş olsun güzel haberi aldığınız zaman o iğnelerin acısı bile olmayacakProgestan ampulu gunde bir kez vermisti ama iki ampul olarak. Toplam 100 ml idi. Ben ilaci degistirdim prolutex 25 verdi. O da gunde 2 kez birer ampul, toplamda 2 ampul
Ikinci adeti ben adetimin 34.gunu olmustum. Normalde 28 gunde bir oluyordum ben de geciktimYok hayır onu oldum 5. Gün geldi o. Ben ikinci adeti bekliyorum
Insalaahh cok heyecanliyim zatennÇok ağır bi iğne geçmiş olsun güzel haberi aldığınız zaman o iğnelerin acısı bile olmayacak
Transfer oldunuz mu ?
Bazi seyler plansiz daha iyi:) Bizde hoca hoca cok gezdik. Enn sonki hocaya tam inandim. Olacagi varmis Rabbim nasip etti. Gece zor uyuttum kendimiValla ben de senin gibiydimplan yapmadım baktım çocuk olmuyor haydi tup bebek yaptıracağız dedim. Sonra ben hoca araştırmaya başladım. Bir hocayı çok istedim tam üç ay sonra randevu verince haydi dedim başka hocaya. Eşim sağ olsun kimi neyi istiyorsan onunla yapalim dedi9
Hadi hayirlisi olsun ben bile heyecanlandim suanInsalaahh cok heyecanliyim zatenntransfere 2 gun kaldi. 9 Ekim Cuma gunu olacagim kismetse
KesinlikleEvet canim cok guzel dusunuyosun bizi bizden iyi kimse anlayamaz cunku1
Günaydın kızlarbenimde bugün kontrol var bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.
Hadi hayirlisi guzel haberler al bakalimGünaydın kızlarbenimde bugün kontrol var bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.
Dondurulmuş mu yoksa taze transfer miInsalaahh cok heyecanliyim zatenntransfere 2 gun kaldi. 9 Ekim Cuma gunu olacagim kismetse
Ben de 28 gunde bir oluyordum ama 52 gun oldu. Ikinci adetimin tarihi geldi nerdeyseIkinci adeti ben adetimin 34.gunu olmustum. Normalde 28 gunde bir oluyordum ben de geciktim
Nerde yaptiriyorsun sen. Ben ıstanbul da fulya bahcecide yaptırıyorumBazi seyler plansiz daha iyi:) Bizde hoca hoca cok gezdik. Enn sonki hocaya tam inandim. Olacagi varmis Rabbim nasip etti. Gece zor uyuttum kendimiolumsuz olurmu diye
Ikincisi gelmek bilmiyo reglimasaji sokulmesine yardimci oluyoBen de 28 gunde bir oluyordum ama 52 gun oldu. Ikinci adetimin tarihi geldi nerdeyse
Gunaydin canim hadi guzel.haberlerle gelGünaydın kızlarbenimde bugün kontrol var bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.
Var canim gobekten olanini isteyip kendin evde yapicaksin sigorta karsilamiyo daha pahaliya geliyomus ama isteyen cok onuKizlar virusten dolayi igne vurunmaya gitmek istemiyorum eve cagirincada saatinde gidip gelmiyolar 35lira ustelik progestan ignenin baska bi altarnetifi varmi acaba
Bende yasadim yerden dolayi ya pisse oldum yer diye tereddutte kalıyorum ilk denememde yaptrimistim orda ama virus yoktu cok kararsiz kaldimVar canim gobekten olanini isteyip kendin evde yapicaksin sigorta karsilamiyo daha pahaliya geliyomus ama isteyen cok onu
Canim ben ozel hastanede oluyorum ignelerimi benm ikinci denememde virus vardir cok dikkat ederek eldiven maske dezenfektan kolonya ile önlemimi alip hemen vurulup cikiyodum yine oyle yapicam eger kalcadsn progestan verirseBende yasadim yerden dolayi ya pisse oldum yer diye tereddutte kalıyorum ilk denememde yaptrimistim orda ama virus yoktu cok kararsiz kaldim
Bana da ilk denemede progestan dex vermişlerdi bir sürü ampul iğne şimdi prulutex 25 mg vermişler bu bitane mi acaba daha alamadım bilmiyorumAmpul igneyi ilk oldugumda bende oyle olmustum resmen felc gecirdimama sonra acimamaya basladi agri kalmadi sadece morluk ve beze oluyordu hemsire vucut igneye alistigi icin okadar agri olmaz demisti oylede olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?