- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Kesinlikle kisiye gore degisen tedavilerr. Rabbim en kisa zamandaa bizlere de nasip etsinnEvet canım transferden sonra başladım kişiye be doktora göre değişiyor rahim temizliği kalın inceliği hepsine bakıyorlar bildiğim nasip bakalım Allah hepimize nasip etsin
Transfer olacağın icin izin alsan olmaz mi ya tabiki iste cok zorlanirsin evde dinlenirdinİgnesi cok daha etkiliymisbana simdiden 4 kutu verdi doktor. Her gun iki ampul olacagim. İşe gidiyorum her gun beni o tedirgin ediyor. Evde olsa yatarim ama iş yerinde kimse nazimi çekmez
Zaten transfer gunu ve sonrasindaki 3-4 gun izin alip evde yatacagim canim. Ama sonrasi elbet gidecegim. Bir de transfere daha 5 gun var ben bu hafta igneleri olup olup mecbur gidecegim işe transfere kadarTransfer olacağın icin izin alsan olmaz mi ya tabiki iste cok zorlanirsin evde dinlenirdin
Gerci transfer sonrasi dinlenmen daha önemliZaten transfer gunu ve sonrasindaki 3-4 gun izin alip evde yatacagim canim. Ama sonrasi elbet gidecegim. Bir de transfere daha 5 gun var ben bu hafta igneleri olup olup mecbur gidecegim işe transfere kadar
Yok henuz kullanmiyorum jel, dekort, estrofem kullaniyorum ama transferden sonra kullanicam sanirimProgestan igne kullaniyor musun
İnsallahh az once esime de onu dedim Rabbim karsiligini versin de raziyim ignelere agrilaraGerci transfer sonrasi dinlenmen daha önemliama cok zor bir surecmis yasamayan anlamaz emeklerimiz cabalarimiz bosa cıkmasın
Aa bunu bilmiyordum canim ben de diyorum ki herkes pahali diyor ben bir kutuya 10 tl odedimKızlar doktorum bana progesteron iğneyi göbekten vermişti , çok rahat oluyor .Tabi diğerine göre maliyeti çok daha fazla ve devlet karşılamıyor diye biliyorum .Doktorunuza danışın isterseniz , göbekten olan iğneyi sorabilirsiniz .Progestan Dex ismi
Ben her iki denememde de transferden 5 gun once basladim canim.Kizlar ben yarindan itibaren progestan igneye basliyorum. Yani 4 ekim tarihli basliyorum transfer de 9 ekim’de. Transferden 5 once mi basladiniz siz de?
Bi de ilacin agrisindan ve acisindan cok korkuyorum(((
Ne guzel ilk heycanlar hayirli olsun canim tadini cikarKizlar transferime sayili gunler kaldi. Yaklastikca heyecanlaniyorum. Ilk denememiz olacak. Dua edin
Canm vucut igneye alisiyo yatmani gerektirecek durum olmuyo sadece bol bol morariklik ve yumruİgnesi cok daha etkiliymisbana simdiden 4 kutu verdi doktor. Her gun iki ampul olacagim. İşe gidiyorum her gun beni o tedirgin ediyor. Evde olsa yatarim ama iş yerinde kimse nazimi çekmez
Saol canim insallah bekliyoruz bakalimmmNe guzel ilk heycanlar hayirli olsun canim tadini cikar
Canim emin misin boyle kullanildigindan? Ben hemsiremi aradim ozellikle sordum ne kadar uzanmam gerekli diye yatarak jeli kullandiktan sonra hic bekleme donuyor hemrn yurumeyr basla dedi bana ve yarim saat. Ben bildigimi paylasmak istedim istersende bir teyit alCokta bi farki yokmus oda 15 tane 150 tl cik1 hafta gidiyo
Tamam sen uygula 5 dakka yat sonra 10 15 dakka yuru ben oyle yapiyodum geriye akmiyodu hic
Aynen öyle yeterki sağlıkla tutunsunlar bizeİnsallahh az once esime de onu dedim Rabbim karsiligini versin de raziyim ignelere agrilara
Canm bu benim 3. Denemem ve 2 denememde de doktorumun asistani bu sekilde kullanmami onerdi ve oyle yaptim crinino jel den bahsediyorsak tabi cunku arastir genelde 5 dakka yatilir jel oyle donmuyo bosa soylemis donsa geri gelmez hic geri cikiyo cunkuCanim emin misin boyle kullanildigindan? Ben hemsiremi aradim ozellikle sordum ne kadar uzanmam gerekli diye yatarak jeli kullandiktan sonra hic bekleme donuyor hemrn yurumeyr basla dedi bana ve yarim saat. Ben bildigimi paylasmak istedim istersende bir teyit albebisli gunler dilerim ❤
Evet canim bir de buz koyun yazmislar hepBen her iki denememde de transferden 5 gun once basladim canim.
Korkma bende korkuyidm ama alisiyosun en onemli sey igneden sonra eve geldiginde kolonya ile ovala o bolgeyi masaj yap cunku yumru yumru olucak
Daha oncekiler kac gunde bir oluyosa o sekilde canim opudan sonraki adetten hesaplaMerhabalar. Eğer bir aksaklık olmazsa ben de bu ay dondurulmuş embriyo ile transfer olacağım. Ama opu sonrası 2.adet bir türlü gelmedi. Ha bugün ha yarın dedikçe 15 gün gecikti, normal mi acaba? Bir de ben opu sonrası olan adetime göre 15 gün diyorum ama o adet erken gelmişti zaten, onu mu baz almalı yoksa daha önceki düzenimizdeki tarihi mi?
Buzda olur ama inanki alisiyosun heleki pozitifi gordukten sonra gerci is ozaman basliyo kese bebek filanEvet canim bir de buz koyun yazmislar hepbakalim olsun da hepsine raziyim
Ayy insallah tutsun da yataktan bile kalkmamCanm vucut igneye alisiyo yatmani gerektirecek durum olmuyo sadece bol bol morariklik ve yumru
Eger tutarsa insallah tutar tuttuktan sonra kullandikca ilac resmen icerde birikiyo artik dahada zorlasiyo igneler ben 8. Haftama kadar olmustum cok zordu ama ne gelir elden mecburen oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?