- 12 Mart 2019
- 14.815
- 34.208
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Ben kaldim ama bos gebelk sonu kurtajAyy insallah tutsun da yataktan bile kalkmamhic hamile kalamadim ben oyle cok istiyorum ki
Buzda olur ama inanki alisiyosun heleki pozitifi gordukten sonra gerci is ozaman basliyo kese bebek filan
insallaah hepimiz insallahhBen kaldim ama bos gebelk sonu kurtaj
Insallah bu sefer son olur insallah sende hamile kalir bu mutlulugu yasarsin
Cokta bi farki yokmus oda 15 tane 150 tl cik1 hafta gidiyo
Tamam sen uygula 5 dakka yat sonra 10 15 dakka yuru ben oyle yapiyodum geriye akmiyodu hic
Hmm tamam bilgi icin tesekkur ederim. Bakicam ona tekrar. Peki hergun ayni saatte kullanmaya dikkat ettin mi? Yoksa gun icinde ne zaman yaparsan mi?Canm bu benim 3. Denemem ve 2 denememde de doktorumun asistani bu sekilde kullanmami onerdi ve oyle yaptim crinino jel den bahsediyorsak tabi cunku arastir genelde 5 dakka yatilir jel oyle donmuyo bosa soylemis donsa geri gelmez hic geri cikiyo cunku
Yataraj uyguluyosun ve 5 dakka yatip 15 dakka yuruyosun nasil kullanacagin sana kalmis yinede
bence tam tersi 3 ay önceden başlamak gerekiyor en az.Ne demek canim bunun icin açtim topigi
Transferden 2 3 hafta once beslenme degisikligine basliyoruz
Benim perşembe salı olucam iğne 2 gün önceKizlar ben yarindan itibaren progestan igneye basliyorum. Yani 4 ekim tarihli basliyorum transfer de 9 ekim’de. Transferden 5 once mi basladiniz siz de?
Bi de ilacin agrisindan ve acisindan cok korkuyorum(((
Yok yaptrdık canmKizlar aranizda sma hastaligi icin genetik tarama yaptiran var mi? Ayse arman paylasmis bir yazi. Simdi de kafama bunu taktimm
O zaman benim 15 günden fazla gecikmem var. Hamilelik beklemiyoruz, bir sefer ilişkiye girdik opudan sonra. Zaten yumurta ve sperm kalite düşüklüğü var, hiç hamile kalamadım. İnşallah kist yokturDaha oncekiler kac gunde bir oluyosa o sekilde canim opudan sonraki adetten hesapla
Canım bende öyle .Bence aman aman kötü beslenmiyorsan sıkıntı yok .Ben sadece fındık badem yumurta tüketimini artırdım.Onun dışında canım ne çekerse yiyorum , zaten normalde de kötü beslenen biri değilim .Bence abartmaya gerek yok, sigara ve alkol yoksa sıkıntı yapma kendine .Her gün 1 yumurta ye , kuruyemiş tüket bol bol , ha bide en az 2 TL su iç .Bunun dışında fazla Abur cubur yemezsin olur biterYaa ben normal sekilde besleniyorum özel bisi yapmiyorum yapmali mıyım sadece nar suyu iciyorum simdi tesiegin oldum sigara falan kullanmiyorum ama ekstrada bisi yapmiyorum
Aynen 2 lt su iciyorum buna ek gunde 1 barfak nar suyu kuruyemisten yumurta toplama oncesi cok yedigim icin sogudum ama zorlayayim kendimiCanım bende öyle .Bence aman aman kötü beslenmiyorsan sıkıntı yok .Ben sadece fındık badem yumurta tüketimini artırdım.Onun dışında canım ne çekerse yiyorum , zaten normalde de kötü beslenen biri değilim .Bence abartmaya gerek yok, sigara ve alkol yoksa sıkıntı yapma kendine .Her gün 1 yumurta ye , kuruyemiş tüket bol bol , ha bide en az 2 TL su iç .Bunun dışında fazla Abur cubur yemezsin olur biter
O zaman sorun yok bence.Balık yiyebiliyorsan haftada 1-2 kez tüket , ben sevmiyorum , zaten doktorumun verdiği multivitamin vardı onun içinde omega 3 de var onu kullanıyorum , Et tüket bol bol , bol bol yeşillik ve meyve .Haftafa 1 gün de baklagil tüketmeye çalış .Yani zaten bildiğimiz klasik beslenme canım .Tutacaksa ne olursa olsun tutuyor , içini rahat tut .Aynen 2 lt su iciyorum buna ek gunde 1 barfak nar suyu kuruyemisten yumurta toplama oncesi cok yedigim icin sogudum ama zorlayayim kendimialkol ve sigara zaten tüketmiyorum
Bende haşimato oldugu icin balık fazla tüketemiyorum o skntım var yoksa cok seviyroum... fazla yumurtada tüketmemeye calisiyorum iyot oradanda almayayım diye o yuzden mecburen dikkat ediyorum bunları tüketemiyorum o yzuden bisi olmaz insallah zaten dedigin gibi canım tutacaksa tutuyor her turlu plansiz hamile kalanlar varO zaman sorun yok bence.Balık yiyebiliyorsan haftada 1-2 kez tüket , ben sevmiyorum , zaten doktorumun verdiği multivitamin vardı onun içinde omega 3 de var onu kullanıyorum , Et tüket bol bol , bol bol yeşillik ve meyve .Haftafa 1 gün de baklagil tüketmeye çalış .Yani zaten bildiğimiz klasik beslenme canım .Tutacaksa ne olursa olsun tutuyor , içini rahat tut .
Aynen canım dediğin gibi bende öyle düşünüyorum.Evet haşimato varsa dikkat etmen gerekiyor canım .İnşallah pozitifi görürsünBende haşimato oldugu icin balık fazla tüketemiyorum o skntım var yoksa cok seviyroum... fazla yumurtada tüketmemeye calisiyorum iyot oradanda almayayım diye o yuzden mecburen dikkat ediyorum bunları tüketemiyorum o yzuden bisi olmaz insallah zaten dedigin gibi canım tutacaksa tutuyor her turlu plansiz hamile kalanlar var
Insallah canim insallah ❤insallaah hepimiz insallahh❤❤ İnsanlarin cok kolay sahip olduklari seye biz yillarimizi verdik. Artik bize de nasip olsunn
Ben ayni saatlerde yapmaya dikkat ettim canim 1 saat filan gectigi oluyoduda cok gecirmeden ayni saatte yapmaya calisHmm tamam bilgi icin tesekkur ederim. Bakicam ona tekrar. Peki hergun ayni saatte kullanmaya dikkat ettin mi? Yoksa gun icinde ne zaman yaparsan mi?
E heralde yapabilen 3 ay onceden hatta 1 sene onceden baslasin ama herkes yapamiyo onu bende dahilbence tam tersi 3 ay önceden başlamak gerekiyor en az.
Insallah canım hepimiz gorelim poztfi emeklerimiz bosa çıkmasınAynen canım dediğin gibi bende öyle düşünüyorum.Evet haşimato varsa dikkat etmen gerekiyor canım .İnşallah pozitifi görürsün ❤
Yoktur canim korkma doktoruna soyle bazen adet sökturucude verebiliyolarO zaman benim 15 günden fazla gecikmem var. Hamilelik beklemiyoruz, bir sefer ilişkiye girdik opudan sonra. Zaten yumurta ve sperm kalite düşüklüğü var, hiç hamile kalamadım. İnşallah kist yokturkorkuyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?