- Konu Sahibi karamel Latte
-
Ben kullanmadim canim hep jel kullaniyodum kalkmismi piyasan iyi olmus cok pahaliydi zatenKozlar ben dün doktora gittim, her şey normal dedi, ancak crinonie jel yazmıştı piyasadan firma çekildiği için eczanelerde yok. Onun yerine lutinus vajinal tablet önerdi onu aldım. Ama nasıl olacak bilmiyorumKullanan var mı hiç , zor oluyor mu?
Valla kalkması iyi olmuş , hem çok pahalıydı hemde kullanmasını hiç sevmiyordumKozlar ben dün doktora gittim, her şey normal dedi, ancak crinonie jel yazmıştı piyasadan firma çekildiği için eczanelerde yok. Onun yerine lutinus vajinal tablet önerdi onu aldım. Ama nasıl olacak bilmiyorumKullanan var mı hiç , zor oluyor mu?
Bende canm ya ama mecbur ya fitil verilcek yada crinone jelin muadilini verirlerValla kalkması iyi olmuş , hem çok pahalıydı hemde kullanmasını hiç sevmiyordum
Ya günde 3 kez sonrasında yürü dediler,Ben kullanmadim canim hep jel kullaniyodum kalkmismi piyasan iyi olmus cok pahaliydi zaten
Kiz ne dert ediyosun fitil gibi koycan işteiyice ileriye it geri cikmasin sonrasinda yurumen gerekiyo dedimi oyle demedilerse gece yatmadn koyarsin
Cokta bi farki yokmus oda 15 tane 150 tl cik1 hafta gidiyoYa günde 3 kez sonrasında yürü dediler,korkuyorum kız napiyim Bu da 21 tane var 160 tl diğerini bilmiyorum
Cok iyi olmus valllaAa demek crinoe jel kalktı bende diyorum niye fitil verdi.
aile hekimine yazdirsaniza bu ilaclariYa günde 3 kez sonrasında yürü dediler,korkuyorum kız napiyim Bu da 21 tane var 160 tl diğerini bilmiyorum
Çağırdı salı gideceğim bakalimBen opudan 11 gün sonra regl olmustum benimde rahim dinlendirme yaptı 2. Adet icinde cylo prognova verdi 21 gun onu kullandim ilac bitiminin 5. Günü regl oldum... bakalım doktorunuz ne diyecek
Transferden sonra mi estrofem kullanmaya basladin? Ben adetin 2. Gunu basladimMerhaba 3 kez fazla değil mi bir kere ben alıyorum ama transferden sonra verilen bir ilaçtı benim için herkes Farklı olur mu bilemedim
Yaaaa yine ignelere basliyor muyuz transfer öncesiKizlar ben yarindan itibaren progestan igneye basliyorum. Yani 4 ekim tarihli basliyorum transfer de 9 ekim’de. Transferden 5 once mi basladiniz siz de?
Bi de ilacin agrisindan ve acisindan cok korkuyorum(((
Evett hem de en fenasi buymusYaaaa yine ignelere basliyor muyuz transfer öncesi
Progestan igne kullaniyor musunKizlar transferime sayili gunler kaldi. Yaklastikca heyecanlaniyorum. Ilk denememiz olacak. Dua edin
Offf en kötüsü yani Allah yardımcımız olsun ciddenEvett hem de en fenasi buymusAllah yardimcimiz olsun
İgneden sonra mutlaka buz tutun diyorlar yarim saat kadar, sonra alkollu pamukla masaj. Eger morluk olursa arnica krem
Evet canım transferden sonra başladım kişiye be doktora göre değişiyor rahim temizliği kalın inceliği hepsine bakıyorlar bildiğim nasip bakalım Allah hepimize nasip etsinTransferden sonra mi estrofem kullanmaya basladin? Ben adetin 2. Gunu basladim
İgnesi cok daha etkiliymisOfff en kötüsü yani Allah yardımcımız olsun ciddenbunun fitilide var niye ignesinu veriyorlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?