- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- Konu Sahibi karamel Latte
Benim döngüm 32 günde bir. Yumurtam 21 22. Gün anca çatlıyor. Trasfer kaçıncı güne denk gelecek bu sorun yaratackmi acaba çok korkuyorumYaklaşık 20 - 21.günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim döngüm 32 günde bir. Yumurtam 21 22. Gün anca çatlıyor. Trasfer kaçıncı güne denk gelecek bu sorun yaratackmi acaba çok korkuyorumYaklaşık 20 - 21.günler
Ben temmuz ayında 14. Gün transfer olmuşum ama dondurulmuş değildi normal 3. Gün transferiKızlar dondurulmuş 3.gün embriyosu adetin kaçıncı günü transfer ediliyor genelde ?Bilgisi olan var mı?
Anladım bende 15 . 16. Gün diye tahmin ediyorum ama bakalım kontrole gittiğimizde öğreneceğimBen temmuz ayında 14. Gün transfer olmuşum ama dondurulmuş değildi normal 3. Gün transferi
20.gün mü o kadar geç mi?Muhtemeln kişiden kişiye değişiyordur rahimin durumuna göre.Çünkü benim 6.gün embriyosu 20.gün transfer olmuştuKızlar dondurulmuş 3.gün embriyosu adetin kaçıncı günü transfer ediliyor genelde ?Bilgisi olan var mı?
Allah kucagımızı boş bırakmasın dualarımız daim olsun hepimize ben 1 ekim de transfer ölçsün bekleme aşamasındayım duanızı bekliyorumHerkese merhabalar
Ekim ayı dondurulmuş embriyo transferi olacaklar haydi buraya
Bu topiği açmamın nedeni birbirimize fikir alışverişimizin olması o stresli 10 günü ve sonrasını beraber geçirelim bu topik bize uğur getirsin
Ben kendi hikayemi anlatmakla başlıyorum
23 yaşım yeni bitti 4 yıllık evliyim istanbul bahçeci umut tüp bebekte 2 yıldır tedavi görüyorum,eşim azosperm hastası sperm çıkışımız 0 ve tese ile alınan spermlerle embriyolar oluştu.
2 deneme yaptık ilk deneme negatifti ikinci icin başladık öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı tutunmasını sağlıyormuş.
Öylede olmuştu tutmuştu ama şans bu ya boş gebelik oldu ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti şu anda üçüncü dondurulmuş embriyo transferi için başladık transfer hazırlığı için adet olmayı bekliyorum Bir gecikme olmazsa 15 gün sonra adet olacağım ve ilaca başlayacağız transfer ekime denk geliyor.
Hadi bakalım hep birlikte bu serüveni mutlu sağlıklı bir şekilde geçirelim
Amin canim hayirli olsun insallahAllah kucagımızı boş bırakmasın dualarımız daim olsun hepimize ben 1 ekim de transfer ölçsün bekleme aşamasındayım duanızı bekliyorum
Amin inşallah Allah kucagımızı tutundurup sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza versinAmin canim hayirli olsun insallah
Zaten doktor çatlatma iğnesi veriyor.. Ayrıca doktor ne yapacağını bilir niye korkuyorsunuz ki:)) herkesin döngüsü illaki farklı olabilir.Benim döngüm 32 günde bir. Yumurtam 21 22. Gün anca çatlıyor. Trasfer kaçıncı güne denk gelecek bu sorun yaratackmi acaba çok korkuyorum
Merhaba 3 kez fazla değil mi bir kere ben alıyorum ama transferden sonra verilen bir ilaçtı benim için herkes Farklı olur mu bilemedimKizlar dondurulmus transferde yumurtamiz oluyor mu? Doktor bana yumurtayla ilgili bisey demedi. Gunde 3 kez estrofem kullaniyorum o mu engelliyordu yumurta olusmasini
3.gün ya da 6.gün embriyosu transfer gününü etkileyeceğini zannetmiyorum.. Onunla bir ilgisi olmaması lazim.20.gün mü o kadar geç mi?Muhtemeln kişiden kişiye değişiyordur rahimin durumuna göre.Çünkü benim 6.gün embriyosu 20.gün transfer olmuştu
3.gün embriyosunu biraz daha erken bırakıyorlar Rahime diye biliyorum , daha erken bir embriyo olduğu için.Tabi ne kadar doğru bilmiyorum , kontrole gittiğimde öğreneceğim3.gün ya da 6.gün embriyosu transfer gününü etkileyeceğini zannetmiyorum.. Onunla bir ilgisi olmaması lazim.
Ankaradayım amin inşallahHayırlısı olsun inşallah. Nerde yaptiriyosunuz İstanbulda misiniz?
Yumurta adetten en az 14 gün önce catlamaliymis. Adet kanaması bu süreyi vermeden başlıyor sende demişti. Dosyaya yazdı herhalde bunuda göz önünde bulundurur. Embriyoyu geç transfer eder adetim yine erken başlarsa tutunmaya izin vermez diye endişemZaten doktor çatlatma iğnesi veriyor.. Ayrıca doktor ne yapacağını bilir niye korkuyorsunuz ki:)) herkesin döngüsü illaki farklı olabilir.
Canm fazla degil bende 3 aliyorm hatta 2. denememde gunde 4 aliyodumMerhaba 3 kez fazla değil mi bir kere ben alıyorum ama transferden sonra verilen bir ilaçtı benim için herkes Farklı olur mu bilemedim
ücretsiz diye biliyordumCovid testi yaptırdım sürüntü şeklinde 250 tl
Anladım olabilir belki bilemedim ben sorarım o şimdi saolun kızlarEstrofemi bende adet başlangıcıyla alıyorum .İlk 4 gün günde 2 adet , ikinci 4 gün günde 3 , daha sonraki günlerde transfer sonrası da dahil hep günde 4 kere .Daha önce ki transferimde de böyleydi .Sanırım her doktorun uygulaması farklı
Testi transfer yapılacak özel kadın doğum hastanesinde yaptırdım devlette ve pandemi hastanelerinde ücretsizücretsiz diye biliyordum
Amin aminBenimle aynı inşallah sağlıkla güzel haberleri de almak nasip olur Rabbim isteyen herkese yardım et ne olur