- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi karamel Latte
Zor yaa yapabileni tebrik ediyorumE heralde yapabilen 3 ay onceden hatta 1 sene onceden baslasin ama herkes yapamiyo onu bende dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor yaa yapabileni tebrik ediyorumE heralde yapabilen 3 ay onceden hatta 1 sene onceden baslasin ama herkes yapamiyo onu bende dahil
Canm bol bol su meyve sebze kuru yemis tüket kemik haslama ye hergun kefir ic bi bardakKızlar benide inşallah çarşamba transferim var özellikle nelere dikkat etmeliyiz 2.denemem o yüzden çok tedirginim
Bende canim bendeZor yaa yapabileni tebrik ediyorum
ama tedavi sürecin de beslenme en önemli şey riske atmayın derimE heralde yapabilen 3 ay onceden hatta 1 sene onceden baslasin ama herkes yapamiyo onu bende dahil
Peki yatma konusunda ne yapmalıyım çalışan insanım nasıl bir yol izlemeliyimCanm bol bol su meyve sebze kuru yemis tüket kemik haslama ye hergun kefir ic bi bardak
Sagol bizi dusundugun icin ama ansizin karar veriyoruz baslamaya cok planli olmadi benimki ancak 1 ay oncesinden beslenmemi duzeltebiliyorm gerci oyle bi durum olsa tum doktorlar 3 ay guzel beslenin oyle baslayalim derler bosuna okadar vitamini vermiyolarama ted
ama tedavi sürecin de beslenme en önemli şey riske atmayın derim
Oyle put gibi yatmana gerek yok canim ilk 3 gun izin alsan evde dinlensen diger gunlerde kendini yormadan ani hareketler yapmadan calisirsinPeki yatma konusunda ne yapmalıyım çalışan insanım nasıl bir yol izlemeliyim
kızlar crınone jeli bize yarim saat kadar uzan sonra bi 10.15 dk yavaş adımlarla yürüyün dedilerCanm bu benim 3. Denemem ve 2 denememde de doktorumun asistani bu sekilde kullanmami onerdi ve oyle yaptim crinino jel den bahsediyorsak tabi cunku arastir genelde 5 dakka yatilir jel oyle donmuyo bosa soylemis donsa geri gelmez hic geri cikiyo cunku
Yataraj uyguluyosun ve 5 dakka yatip 15 dakka yuruyosun nasil kullanacagin sana kalmis yinede
Yarim saat cok kuzum ya ben hep oyle uyguladim 5 dakka yattim en fazla 10 olsun hadi sonra 15 dakka yurudum yavas yavaskızlar crınone jeli bize yarim saat kadar uzan sonra bi 10.15 dk yavaş adımlarla yürüyün dediler
doğrudur ama ben öyle yapıyordum geride çok gelmiyordu progestan çok önemli diye biliyorum ama zaten şimdi hap kullanıyom ne kadar yatarsam yatayım hep geri geliyo beni deli ediyo jel bulunmuyor diye bunu verdi bu sefer drYarim saat cok kuzum ya ben hep oyle uyguladim 5 dakka yattim en fazla 10 olsun hadi sonra 15 dakka yurudum yavas yavas
ben kendimi de düşünüyorum açıkçası çünkü bende yeni başlayacağım önce beslenmemi düzelttim mayıs ayından beri çok dikkatli besleniyorum vitaminler hiç bir zaman besin yerine geçmez diyor doktorlar bence bugün geç değil beslenmenize bolca yeşillik sebze meyve balık ekleyin. çok daha verimli olacaktır hele sigarayı hiç saymıyorum bileSagol bizi dusundugun icin ama ansizin karar veriyoruz baslamaya cok planli olmadi benimki ancak 1 ay oncesinden beslenmemi duzeltebiliyorm gerci oyle bi durum olsa tum doktorlar 3 ay guzel beslenin oyle baslayalim derler bosuna okadar vitamini vermiyolar
Benim de bu şekilde hiç geri gelmiyor du canım.doğrudur ama ben öyle yapıyordum geride çok gelmiyordu progestan çok önemli diye biliyorum ama zaten şimdi hap kullanıyom ne kadar yatarsam yatayım hep geri geliyo beni deli ediyo jel bulunmuyor diye bunu verdi bu sefer dr
Eklemedigimi mi dusunuyodunuz?. Sigarayida biraktim her denemem de bu sekilde beslendim bu sekilde davrandim bi sıknti olmadi cok sukur masallah siz mayistan beri dikkatli besleniyomussunuz depolariniz baya dolmustur .ben kendimi de düşünüyorum açıkçası çünkü bende yeni başlayacağım önce beslenmemi düzelttim mayıs ayından beri çok dikkatli besleniyorum vitaminler hiç bir zaman besin yerine geçmez diyor doktorlar bence bugün geç değil beslenmenize bolca yeşillik sebze meyve balık ekleyin. çok daha verimli olacaktır hele sigarayı hiç saymıyorum bile
Anladım canım çok saolOyle put gibi yatmana gerek yok canim ilk 3 gun izin alsan evde dinlensen diger gunlerde kendini yormadan ani hareketler yapmadan calisirsin
Hayirli olsun canim crinone zor bulunuyormus artik vermiyomus doktorlar sana nasl verdiler nasil bulucaksin eczanelerdekızlar benımde dogal sıklus transferım 10 ekim ama ovıtrella ıgne var crone jel varcatlatma ıgnesını bugun yapacam 7de
jelı 6ekım ıtıbarıyle kullanacam yarın sorarım yoksa muadılı vardır ya o jel kötu ya fıtıl olsa daha ıyı aslındaHayirli olsun canim crinone zor bulunuyormus artik vermiyomus doktorlar sana nasl verdiler nasil bulucaksin eczanelerde
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.. Allah yardımcımız olsun , bilmeyen anlamaz bu süreci.. inşallah sağlıkla tutunur ve kucağına alırsın..Ben kaldim ama bos gebelk sonu kurtaj
Insallah bu sefer son olur insallah sende hamile kalir bu mutlulugu yasarsin
Bana da jel vermişti firma piyasada çekilmiş , yerine lutinus kapsül verdi..jelı 6ekım ıtıbarıyle kullanacam yarın sorarım yoksa muadılı vardır ya o jel kötu ya fıtıl olsa daha ıyı aslında