- 12 Mart 2019
- 14.812
- 34.203
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Amin canım inşallahAminn inşallahhgüzel Allah'im kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim de 14'ünde kontrolüm O zaman belli olur transfer tarihim Hadi inşallah belki aynı gün oluruzKızlar adet oldum bende bir iki saat önce .Ayın 2 sinde yani cuma gününü baz alarak Estrofeme başlayacağım , sabah da randevu alacağım ayın 14’üne ona göre transfer tarihi netleşecek bakalım .
Aynen canım belki aynı gün oluruzBenim de 14'ünde kontrolüm O zaman belli olur transfer tarihim Hadi inşallah belki aynı gün oluruz
Aynı zamanlara denk gelicez hakkımızda hayırlısı bende bu akşam başladım ilaçlaraKızlar adet oldum bende bir iki saat önce .Ayın 2 sinde yani cuma gününü baz alarak Estrofeme başlayacağım , sabah da randevu alacağım ayın 14’üne ona göre transfer tarihi netleşecek bakalım .
Hadi bakalım , hep beraber güzel haberleri alalımAynı zamanlara denk gelicez hakkımızda hayırlısı bende bu akşam başladım ilaçlara
Ya insallah oyle olurAynen canım belki aynı gün oluruz ❤inşallah ikimiz de pozitifi görürüz bu sefer
Bende 2 gun oldu evet ayni haftada olucaz sanirimAynı zamanlara denk gelicez hakkımızda hayırlısı bende bu akşam başladım ilaçlara
Benimkisi 7. Gün embrosu doktor 5. Gün e göre tutunması düşük olur dediBende 2 gun oldu evet ayni haftada olucaz sanirim
Hic takilma canim anlına ne yazildiysa onu yasicaksin 2. Gun embriyolari bile tutuyor sen icini ferah tut yeterki❣Benimkisi 7. Gün embrosu doktor 5. Gün e göre tutunması düşük olur dedinasibi varsa olacak bakalım hayırlısı
Öyle tabiki stresten kaçınmak da lazım Allaha emanet herşeyHic takilma canim anlına ne yazildiysa onu yasicaksin 2. Gun embriyolari bile tutuyor sen icini ferah tut yeterki❣
Stresten kacmaz zor oluyor bu surecte ama elimizden geldigince birbirmize destek olarak rahatlicaz canim.Öyle tabiki stresten kaçınmak da lazım Allaha emanet herşey
Benden 21 yum toplandi 16’si iyi kalitedeydi. 14 tanesi 3.gune ulasti. Devam edelim karari aldik 5.gune 9 tanesi geldi. Icinizi rahat tutun insallah rabbim saglikli embriyo nasip ederMerhaba benden de 19 yumurta toplantı 17 si işleme alındı 10 tanesi döllenmiş bugün aradılar nasıl sizce 5. Güne ulaşan olur mu acaba? Heyecanla bekliyoruz
Ya hadi hayirlisi canimKizlar bugun adetin 12.gunu dondurulmus olacagim rahim 10 mm dedi doktor iyi dedi 9 ekim Cuma transfer insallahrahim kalinligi sizce iyi mi?
Yarin belli olabilir canimbenım dün 10.gundu yumurtam 16 mmdi rahım kalınlıgı 8.2 yarın ıcın tekrar kontrol verdıler hala bellı degıl transfer tarıhım ınsallah yarın bellı olurdogal sıklusta oluyor ılacsız ..ama rahmım tersmıs sıkıntı olmaz ınsallah
Ayy cok heyecanliyim allahim insallah bizim de yuzumuze gulerYa hadi hayirlisi canimilk transfer olacak sensin
Rahim kalinligin iyi benimde 11 di
Sağlıkla tutunsun bebegin insallahKizlar bugun adetin 12.gunu dondurulmus olacagim rahim 10 mm dedi doktor iyi dedi 9 ekim Cuma transfer insallahrahim kalinligi sizce iyi mi?
Insallah canim insallahAyy cok heyecanliyim allahim insallah bizim de yuzumuze gulerugurlu olsun benimle birlikte hepimiz guzel sonuclar alalim insallahh
İnsallahh cok amin. Hepimiz icin dua ediyorum hepSağlıkla tutunsun bebegin insallahrahim kalınlığın iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?