- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
- Konu Sahibi karamel Latte
Aynen rahim kalınlığına ultrasondan bakarken bişey sölemedi ben sordum nasıl diye çok iyi dediozaman 16.gun dımı bugun 14.gun yazmıssınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen rahim kalınlığına ultrasondan bakarken bişey sölemedi ben sordum nasıl diye çok iyi dediozaman 16.gun dımı bugun 14.gun yazmıssınız
Hic bilmiyorum canim benden de belki isterler kontrolumdeBenimde opu dan once kan testyle istediler ama tramsfer onceside isteyecekler mi ya suruntu seklinde mi alıyorlar insallah öyle degildir
Alla alla neyse bi kontrole gidiyim bakiyim.bendeŞart gelmiş galiba doktor öyle dedi çok gıcık bişey daha önceden yaptırdım sürüntü alacaklardır heralde
Bakalim benimde 6 snda belli olurHic bilmiyorum canim benden de belki isterler kontrolumde
Sana az kalmis ya bana daha varBakalim benimde 6 snda belli olur
Haber veririm kuzum isterlerse bakalım insallah istemesnler yada kandan vereyimSana az kalmis ya bana daha var
Korkma canim ya benim esimde suruntu şeklinde verdi hic aci yok kaşıntı öksuruk hissi olusuyo dedi. Öyle göruldugu gibi bi zorlanma olmuyomusHaber veririm kuzum isterlerse bakalım insallah istemesnler yada kandan vereyim
Yaaa öylemi benimde arkadasma yapildi cok kotu almislar ornegi benimde korkum ondan sanirimKorkma canim ya benim esimde suruntu şeklinde verdi hic aci yok kaşıntı öksuruk hissi olusuyo dedi. Öyle göruldugu gibi bi zorlanma olmuyomus
Yok yok korkma annemede yaptilar oda aynisini soyledi ben hic korkmuyorm meselaYaaa öylemi benimde arkadasma yapildi cok kotu almislar ornegi benimde korkum ondan sanirim
3 defa covid testi yaptırdım doktorun alma şekline bağlı eli hafifse sorun yokYaaa öylemi benimde arkadasma yapildi cok kotu almislar ornegi benimde korkum ondan sanirim
Yok yok korkma annemede yaptilar oda aynisini soyledi ben hic korkmuyorm mesela
O zaman alana bağli olarak degisiyor sagolun kizlar insallah gerek kalmaz ama rahatladim biraz3 defa covid testi yaptırdım doktorun alma şekline bağlı eli hafifse sorun yok
6.güne kadar bekletmişlerdi. 6.gün embriyosu :)). Hayirlisi inşallahCok guzel hadi bakalim.hayirlisi neyse o olsun insallah 5. Gun embriyosumu
Ya o daha iyi hadi bakalim pozitif olucak insallah6.güne kadar bekletmişlerdi. 6.gün embriyosu :)). Hayirlisi inşallah
Sen cok dinleme onu canimBenim transfer tarihim belli oldu 8 ekim kızlar, bugün kontrole gittim, her şey normal görünüyor dedi. 4. Gün bb embriyo transferi olacakmış bugün öğrendim.. inşallah tutar hayırlısıyla. Doktor istirahat önermedi normal yaşantınıza devam edin dedi.
Ben yasamadim canm hersey normal seyretti bendeYumurta aldirdiktan sonra ikinci adeti gecikmeli olan arkadaş var mi? Benim suan 19 gun gecikti. Bir de yumurta aldirdiktan sonra sıcak basması yaşayan var mi?saniye süren sıcak basmalari yasiyorum da
Fazla bir sure 19 gun gebelik testi yaptnz mi bazen dinlendirmede gebelik ogrenen oluyorYumurta aldirdiktan sonra ikinci adeti gecikmeli olan arkadaş var mi? Benim suan 19 gun gecikti. Bir de yumurta aldirdiktan sonra sıcak basması yaşayan var mi?saniye süren sıcak basmalari yasiyorum da
Beni de bugün aradılar 2. gün bugün 10 embriyonun gelişimi aynı şekilde güzel devam ediyormuş 5. gune dondurmaya karar vermiş doktor inşallah çok azalmadan kalır embriyolar aminn inşallah Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah herkeseBenden 21 yum toplandi 16’si iyi kalitedeydi. 14 tanesi 3.gune ulasti. Devam edelim karari aldik 5.gune 9 tanesi geldi. Icinizi rahat tutun insallah rabbim saglikli embriyo nasip eder
1 ekim transfer oldumHerkese merhabalar
Ekim ayı dondurulmuş embriyo transferi olacaklar haydi buraya
Bu topiği açmamın nedeni birbirimize fikir alışverişimizin olması o stresli 10 günü ve sonrasını beraber geçirelim bu topik bize uğur getirsin
Ben kendi hikayemi anlatmakla başlıyorum
23 yaşım yeni bitti 4 yıllık evliyim istanbul bahçeci umut tüp bebekte 2 yıldır tedavi görüyorum,eşim azosperm hastası sperm çıkışımız 0 ve tese ile alınan spermlerle embriyolar oluştu.
2 deneme yaptık ilk deneme negatifti ikinci icin başladık öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı tutunmasını sağlıyormuş.
Öylede olmuştu tutmuştu ama şans bu ya boş gebelik oldu ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti şu anda üçüncü dondurulmuş embriyo transferi için başladık transfer hazırlığı için adet olmayı bekliyorum Bir gecikme olmazsa 15 gün sonra adet olacağım ve ilaca başlayacağız transfer ekime denk geliyor.
Hadi bakalım hep birlikte bu serüveni mutlu sağlıklı bir şekilde geçirelim