- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
Hem de nasill ilk defa olacak o ani izlemek cok duygusalmis cok merak ediyorummInsallah canim insallah
Cok guzel heycanlar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de nasill ilk defa olacak o ani izlemek cok duygusalmis cok merak ediyorummInsallah canim insallah
Cok guzel heycanlar ya
Evet cok farkli bi an gerci ben çisimi tutabilmeyi dusunuyodum her defasinda ama.Hem de nasill ilk defa olacak o ani izlemek cok duygusalmis cok merak ediyorumm❤❤
Cok guzel hadi bakalim.hayirlisi neyse o olsun insallah 5. Gun embriyosumuYarın sabah 8 de transfer olacağım bende... Haftaya cumartesi de test yapmayi düşünüyorum.. Hayirlisi bakalım
İlk denemeniz mi benımde doğal bugin 14. Günüm , en son 11. Gün kontrole gittim rahim kalınlığı 11 mm di bugün ne olacak bakalımbenım dün 10.gundu yumurtam 16 mmdi rahım kalınlıgı 8.2 yarın ıcın tekrar kontrol verdıler hala bellı degıl transfer tarıhım ınsallah yarın bellı olurdogal sıklusta oluyor ılacsız ..ama rahmım tersmıs sıkıntı olmaz ınsallah
Insallah dualrımiz kabul olur saglıkla alırız yavrularimizi kucagmzaİnsallahh cok amin. Hepimiz icin dua ediyorum hep
evet benımde dogal 10.gun 8.2 ıdı yarın tekrar gıdecem.Sız nerde tedavı gorıyosunuz aslında sızın ıyıymıs kalınlıkta gunu bellı olmadımıİlk denemeniz mi benımde doğal bugin 14. Günüm , en son 11. Gün kontrole gittim rahim kalınlığı 11 mm di bugün ne olacak bakalım
Bİraz önce belli oldu bu pazar günü olacak transferevet benımde dogal 10.gun 8.2 ıdı yarın tekrar gıdecem.Sız nerde tedavı gorıyosunuz aslında sızın ıyıymıs kalınlıkta gunu bellı olmadımı
kacıncı gun oluyor sizin pazar gunu??bıde dogal sıklusmı of benımde yarın 12.gun bellı olur umarımBİraz önce belli oldu bu pazar günü olacak transfer
Benim haftaya cuma insallah sen ne durumdasinInsallah dualrımiz kabul olur saglıkla alırız yavrularimizi kucagmza
Seninle opu muzda yaknda transferde bakalm oyle mi olacak
ozaman 16.gun dımı bugun 14.gun yazmıssınızBİraz önce belli oldu bu pazar günü olacak transfer
Benim 6 ekimde kontrolum var o güne netlesicek transfer tarihimBenim haftaya cuma insallah sen ne durumdasin
Ya hayirli olsun ilk transferimiz sen olucaksinBİraz önce belli oldu bu pazar günü olacak transfer
PAzar günü 16.günü evt doğal sikluskacıncı gun oluyor sizin pazar gunu??bıde dogal sıklusmı of benımde yarın 12.gun bellı olur umarım
BENım 3 ekim pazar günü transferimYa hadi hayirlisi canim ilk transfer olacak sensin
Rahim kalinligin iyi benimde 11 di
Hayirli olsun insallah evet degisti sensin ❤BENım 3 ekim pazar günü transferim
EVET çok heycanlıyım rabbim son olsun inşallah hepimiz için benım ovulasyonum erken oluyormuşYa hayirli olsun ilk transferimiz sen olucaksin
İnşallah hepimiz için son olur inşallah heycanlıyım Yarın covid testi yaptırıcam mecburmuşHayirli olsun insallah evet degisti sensin ❤
Alla alla benim merkezim oyle bisey soylemedi canim bi arkadastanda istememisler demekki merkeze gore degisiyo.EVET çok heycanlıyım rabbim son olsun inşallah hepimiz için benım ovulasyonum erken oluyormuş
İnşallah hepimiz için son olur inşallah heycanlıyım Yarın covid testi yaptırıcam mecburmuş
Benimde opu dan once kan testyle istediler ama tramsfer onceside isteyecekler mi ya suruntu seklinde mi alıyorlar insallah öyle degildirAlla alla benim merkezim oyle bisey soylemedi canim bi arkadastanda istememisler demekki merkeze gore degisiyo.
Heycanlanma desekte bos heycanlanicaksin
Şart gelmiş galiba doktor öyle dedi çok gıcık bişey daha önceden yaptırdım sürüntü alacaklardır heraldeAlla alla benim merkezim oyle bisey soylemedi canim bi arkadastanda istememisler demekki merkeze gore degisiyo.
Heycanlanma desekte bos heycanlanicaksin