- 12 Mart 2019
- 15.163
- 34.592
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.321
Herkes oyle der evet karakterim boyle canimDaha 18liğiz ne yaslanması kızzzz
Yok canım estagfurullah kım demişsaka saka yasına göre cok olgunsun ama masallah canımm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes oyle der evet karakterim boyle canimDaha 18liğiz ne yaslanması kızzzz
Yok canım estagfurullah kım demişsaka saka yasına göre cok olgunsun ama masallah canımm
![]()
İnşallah 27 yı hamıle olarak bıtırırsın 28de de bebişin seninle olur inşallahEvlendiğimde 25 yaşındaydım .Diyordum 1 yıl korunduktan sonra hemen hamile kalırım 27 sinde doğururum diyordum .27 inin bitmesine 5 ay kaldı bakalım 27 imde hamile kalabilecek miyimTotem yapıyorum
![]()
İnşallah canım , valla bu olmazsa 2 aya yeni tedaviye başlayacağım .Beklemeye niyetim yokİnşallah 27 yı hamıle olarak bıtırırsın 28de de bebişin seninle olur inşallah![]()
Aynen canım bende öyle dusunuyorum ınsallah tutarda tutmazsa 2 3 ay ara yeter durmak yok yola devamkeİnşallah canım , valla bu olmazsa 2 aya yeni tedaviye başlayacağım .Beklemeye niyetim yok![]()
Ay inşallah senin tuttu bence öyle hissettimAynen canım bende öyle dusunuyorum ınsallah tutarda tutmazsa 2 3 ay ara yeter durmak yok yola devamke![]()
Yaaaa oylemı dıyosun bak nasıl heyecan yaptım yıne inşallah inşallah canımmAy inşallah senin tuttu bence öyle hissettim![]()
20. Günü alttan muayene ile gördük ikisini de çok şükür. 30. Günde kalp atışını hem alttan hem karından duydukEğer öyleyse görmesinn. 2bebem de benimle olsun yaPeki siz kaçıncı gün gördünüz?
Bende kalktım canım yarım saatten sonra gittim lavaboya, merkez bir saat tutacaktı. Tutunmayı kolaylaştırıcı serum vuruldum onun için üç saat sonra merkezden ayrılmak zorunda kaldım.Ayy. İnşallah canım. Sevindirdin beni ama ben 40 dakikada kalktım idrara sıkışık olduğum için.
Değişiyor benimde ilk merkezim öyle apar topar attı beni dışarıBenim doktor hiç yatırmıyor. Direkt tuvalete, sonra dışarı. Yatarsak stres yaparmışız
Ben 31 yaşımdayımAzcık 30 lu yaslar çıksın şöyle hani hiç mi yok![]()
Bence de dediği her şey doğru ve ben iki transferimde de bunları yaptım. Bu sefer de otelden yer ayırtmıştık, doktor kalmayın dedi. Virüs olmasa kalırdım, otellere güvenemedim ama arabanın arkasında yatarak yol gittimDeğişiyor benimde ilk merkezim öyle apar topar attı beni dışarıson merkezim iki saat yatma verdi bir saatte serum 3 saat yattım
ilk 48 saatte tuttu tuttu dedi doktorum sonrası çok düşük ihtimal oluyor. Onun için şehirdışına çıkmama da izin vermedi yemek ve lavabo dışında çok harekete de. 48 den sonra serbestsin dedi
![]()
Yok yok hiçblr şey olmaz bende 4 e kadar çıktımHele estrofemi her gün 4 kere içiyorum midem deşilmese bari.
28 yaşımda evlendim. 29 da tedavi serüvenim başladı. 3 yıl süren zorlu bir mücadele sonunda 32 yaşında miniklerimi kucağıma aldımAzcık 30 lu yaslar çıksın şöyle hani hiç mi yok![]()
Öyle demeBen ilk tedavimde 19 yaşındaydım Cok cahildim yaa![]()