- 22 Kasım 2019
- 611
- 746
- 103
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.301
Ben 28Bu arada burda herkes kac yasında hıc bılmıyoruz degılmı merak ettım
Ben pek bilmem hatirlamiyorm yaniZaten yanlış hatırlamışım. Metalik tat diyorlarmış. Demek ki herkes çocukken demir yalamış ki biliyorlar metalin tadınıben şahsen biliyorum
Evet corasprin de kullanıyorum ☹ onu da öğlen içiyorum. Ilaç yüklü bomba gibi geziniyoruz ortalıkta. sonu güzel olsun inşallah hepsine katlanıcazAynı zamanda coraspin kullanıyor musunuz?
Bnde 28Ben 28
AhahaEvet corasprin de kullanıyorum ☹ onu da öğlen içiyorum. Ilaç yüklü bomba gibi geziniyoruz ortalıkta. sonu güzel olsun inşallah hepsine katlanıcaz
24 en kucugunuz olduguma eminimBu arada burda herkes kac yasında hıc bılmıyoruz degılmı merak ettım
Evet onu da kullanıyorumBen kullanıyorum. Saatinde vurmuştum. Coraspin kullanıyor musunuz?
Anladım canım..Ben gobektende vuruluyorum kuzum kan sulandirici. Onceden dusuk hikayelerim oldugu icin veriyor kuzum tutunsun diue
Ayyy yaaa bn senı hep buyuk gıbı hssettım24 en kucugunuz olduguma eminim
Prednolu transfer gününe kadar yani bugün en son kullandım bugün kesti...Prednolu günde kaç tane içtiniz. Ben çarşambadan beri 2 kere içiyorum. Sabah.akşam
Aaaa sen daha cok kucukmussun yaa24 en kucugunuz olduguma eminim
Evet pgt yapildi. Insallah ya bakalm artik nasil olcak sonuçOo cok iyi canim pgt islemimi benimde oyle suan transferim yapildi pgt islemi yapilarak. Umarim tutar canim
Evet soyledim sizeAaaa sen daha cok kucukmussun yaa
Ask olsun neden amaaAyyy yaaa bn senı hep buyuk gıbı hssettımyanıldım olamaz
İnşallahHayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutunsun aynı gün transfer olmuşuz
28 yaşındayım.daha transfer olmadımBu arada burda herkes kac yasında hıc bılmıyoruz degılmı merak ettım
Daha 18liğiz ne yaslanması kızzzzBende 27 yim kızlarAma nedense yaşlanmış hissediyorum
Yok canım estagfurullah kım demişAsk olsun neden amaaruhum yaslanmis demekki
Evlendiğimde 25 yaşındaydım .Diyordum 1 yıl korunduktan sonra hemen hamile kalırım 27 sinde doğururum diyordum .27 inin bitmesine 5 ay kaldı bakalım 27 imde hamile kalabilecek miyimDaha 18liğiz ne yaslanması kızzzz
Yok canım estagfurullah kım demişsaka saka yasına göre cok olgunsun ama masallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?