- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.281
Bende var agzmda sanki pas tadı gibi su iciyorum gitsin diyeKizlar sizin agzinizdada aci bi tat oluyomu boyle yutkundukca.
Acaba ilaclarmi yapiyo ben pozitif denememde 5. Gunumdeyken agzimda degisik bi tat vardi ordan anlamistim.
Bende oluyoo canim doktoruma sordum onu agizda metalik tat erken gebelik belirtisidir demisti bana insallah seninkide oylediirKizlar sizin agzinizdada aci bi tat oluyomu boyle yutkundukca.
Acaba ilaclarmi yapiyo ben pozitif denememde 5. Gunumdeyken agzimda degisik bi tat vardi ordan anlamistim.
Ay insallah yaa of arada bi su aci gibi geliyo ama emin degilim.umitlenmekte istemiyorumBende oluyoo canim doktoruma sordum onu agizda metalik tat erken gebelik belirtisidir demisti bana insallah seninkide oylediir
Su daha kotu yapiyo sanki ya aci aciBende var agzmda sanki pas tadı gibi su iciyorum gitsin diye
Gercek gercek sen merak etmeGercekmı ya bıan gorunce korktum off off
Bugun 7.gun canım hıc test fln yapmadım
Agzina aci su geliyosa o belki mideden de olabilir canim bende pas tadi var sanki gecen gittigimde sordum oyle demistiAy insallah yaa of arada bi su aci gibi geliyo ama emin degilim.umitlenmekte istemiyorum
Yok aci su gelmiyo su iciyorum su aci gibi geliyo banaAgzina aci su geliyosa o belki mideden de olabilir canim bende pas tadi var sanki gecen gittigimde sordum oyle demisti
Canım bazı kadınlarda gebelik boyunca olurmuş. Madeni para tadı derler hattaKizlar sizin agzinizdada aci bi tat oluyomu boyle yutkundukca.
Yok aci su gelmiyo su iciyorum su aci gibi geliyo bana
Para tadi filan degil acilik bildiginCanım bazı kadınlarda gebelik boyunca olurmuş. Madeni para tadı derler hatta
Insallah canm insallahAnladin canim o zaman insallah belirtidir insallah
Yaaaa agzından bal damlıyo bal ballGercek gercek sen merak etme
Kızlar ya peceteye sıldıkce cok hafıf pembemsı gelıyo bu ne olabılırkı
Benimde Yaklaşık 1 saat yatırırlarAynenn canim olabilir bel agrisi bende transferim olduktan sonra 1 saat yatirdilar kalktiktan sonra oldu hep
yerleşme kanaması olabilirKızlar ya peceteye sıldıkce cok hafıf pembemsı gelıyo bu ne olabılırkı
Zaten yanlış hatırlamışım. Metalik tat diyorlarmış. Demek ki herkes çocukken demir yalamış ki biliyorlar metalin tadınıPara tadi filan degil acilik bildigin
Yok ben icince geciyor sonra tekrar oluyor boyle gidiyorSu daha kotu yapiyo sanki ya aci aci
Yaaaa inşallah canımBenimde Yaklaşık 1 saat yatırırlar
yerleşme kanaması olabilir
AhahaZaten yanlış hatırlamışım. Metalik tat diyorlarmış. Demek ki herkes çocukken demir yalamış ki biliyorlar metalin tadınıben şahsen biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?