- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.761
Ha haAh ah bizde görsek bi o çizgiyi pazartesi cesaretimi toplarsam yapacağım bende
Yarin test günüm ama ben o kadar üzgünüm ki degerim dusuk çıkacak diyeAy benimde 8 hücreli iyi kalite dediler inşallah bende pozitifi görürüm
Niye dusuj ciksin tatlim Allah tan umit kesilmez. Hadi insaAllah guzel haberlerle gel tatlimYarin test günüm ama ben o kadar üzgünüm ki degerim dusuk çıkacak diye
Maşallah sizlere . Kac gündür takip ediyorum sizleri . Çok pozitif grubunuz bende sizinle seviniyorum burdan
Hadii hakkinda hayirlsii olsun kuzummm.Kızlar iyi akşamlar. Yarın İnşallah transfer günüm. Çok heyecanlıyım ama sizlerin yazdıklarınızı okuyunca pozitif oluyorum ❤
Sagol kuzu senin yolun niye dustu buralara
Degerinizzz super tatlimMerhabalar hanımlar.. Ben de sizi uzun zamandır sessiz izliyordum.. Bugün transferimin 9. Günü evde basit test yaptım silik çıktı. Kan verdim değerim 259 çıktı.. İkinci denemem birincisi kimyasal gebelik olmuştu.. Sizce değerim normal mi.. Çok yüksek mi bilemedim.. Size sormak istedim..
Zaten ultrasonda değişiyor hafta hesabı adet tarihine göre 6+ 3 dum doktor ultrasonda 6 haftalık olduğunu söylediBırakmıcam devam doktor kes diyene kadar :)
Sencebende tüp bebeğe başlayacağım nasip olursa
Bu arada tek dondurulmuş 5. Gün embriyosu..Merhabalar hanımlar.. Ben de sizi uzun zamandır sessiz izliyordum.. Bugün transferimin 9. Günü evde basit test yaptım silik çıktı. Kan verdim değerim 259 çıktı.. İkinci denemem birincisi kimyasal gebelik olmuştu.. Sizce değerim normal mi.. Çok yüksek mi bilemedim.. Size sormak istedim..
Kızlar kan testinin doğru olarak çıkabileceği tarihi veriyor zaten doktorlar.bence erken yaptırmayın.Allah korusun kimyasal olur.gününüzü bekleyin.Bu sekilde 5. güm embriyosu 6. gün test yaptiranların degeri kac cikti genelde. Yani 5-10 da olsa bisey cikar varsa degil mi? 5in altiysa olmamis demektir sanirim.
Normal transferden daha çok şansın var canım.kesik attıklarında o bölgeye bırakıyorlar embroyu.inşallah çektiğin sıkıntılara değecek.şimdiden bol şansBenimde 5. Gun 5 aa kalite de emriyom transfer edilmisti 10. Gun negatif sonuc aldim sonra ameliyat oldum sol tüpüm alinicakti ama sag tupum alinmis sag cok kotuymua rahime cizik atilmis yapisiklik temizlenmis simdi dondurulmus emriyolarim var 3 adet 2. Tedaviye basladim estrofem kullaniyorum bakalim bu sefer tutunucakmi
Normal canım merak etmeMerhabalar hanımlar.. Ben de sizi uzun zamandır sessiz izliyordum.. Bugün transferimin 9. Günü evde basit test yaptım silik çıktı. Kan verdim değerim 259 çıktı.. İkinci denemem birincisi kimyasal gebelik olmuştu.. Sizce değerim normal mi.. Çok yüksek mi bilemedim.. Size sormak istedim..
Basla basla iyi yaparsin Cabuk baslada bize yetis
Allah razı olsun canım.. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah..Degerinizzz super tatlimkimyasal diye birsey yok kendini kotu hissetme oyle sartlama. O sana tutunmus annesi Allah tamamina erdirsin
Son adet tarihi baz alınıyor tüp bebek de olsan canmİnsalah canimmben suan transfer gunune gore 4+5’im Ama son adet tarihine gore 4+4’üm. Hangisi dogru acaba
Cok tesekkur ederim inslalah cunku benim umidim bitti esim daha cok ustune dusmeye basladi durumun yani o onceden olur takma diyordu hep artik oda uzuluyor goruyorum yani insalalh bu denemede tutunur bebegim cok uzulmustum ilk transferde doktorun ameliyattan sonra normal yollarla olmaz dedigini benden saklamisti sınavimiz zorlu rabbim tum isteyenlee kucaagini boş bırakmasınKızlar kan testinin doğru olarak çıkabileceği tarihi veriyor zaten doktorlar.bence erken yaptırmayın.Allah korusun kimyasal olur.gününüzü bekleyin.
Normal transferden daha çok şansın var canım.kesik attıklarında o bölgeye bırakıyorlar embroyu.inşallah çektiğin sıkıntılara değecek.şimdiden bol şans
Adet taeihine göre hesaplaniyor ama Zaten ultrasonda değişiyor hafta hesabı adet tarihine göre 6+ 3 dum doktor ultrasonda 6 haftalık olduğunu söylediİnsalah canimmben suan transfer gunune gore 4+5’im Ama son adet tarihine gore 4+4’üm. Hangisi dogru acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?