- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi karamel Latte
- #5.781
Canım inşallah güzel bir değerle haber vereceksin bizeYarin test günüm ama ben o kadar üzgünüm ki degerim dusuk çıkacak diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah güzel bir değerle haber vereceksin bizeYarin test günüm ama ben o kadar üzgünüm ki degerim dusuk çıkacak diye
Beklicem olursa süpriz olur :)Olsun bi umuttur 12.ci gune kadar bekle kuzum hakkinda hayirlsii olsun. En azindan olumsuzda olsa biraz kendini toplamis olursun.
9.gün değeri için gayet güzelMerhabalar hanımlar.. Ben de sizi uzun zamandır sessiz izliyordum.. Bugün transferimin 9. Günü evde basit test yaptım silik çıktı. Kan verdim değerim 259 çıktı.. İkinci denemem birincisi kimyasal gebelik olmuştu.. Sizce değerim normal mi.. Çok yüksek mi bilemedim.. Size sormak istedim..
Ya oylemi cok tesekkur ederiiizMaşallah sizlere . Kac gündür takip ediyorum sizleri . Çok pozitif grubunuz bende sizinle seviniyorum burdan![]()
Gayet normal.bi deger canim hayirli olsun insallahMerhabalar hanımlar.. Ben de sizi uzun zamandır sessiz izliyordum.. Bugün transferimin 9. Günü evde basit test yaptım silik çıktı. Kan verdim değerim 259 çıktı.. İkinci denemem birincisi kimyasal gebelik olmuştu.. Sizce değerim normal mi.. Çok yüksek mi bilemedim.. Size sormak istedim..
Ya oylemi cok tesekkur ederiiiz
Dua edin bize olurmu ❤
Allah razi olsun insallah bizde guzel haberler alirizEdiyorum hemde cok. Biriniz kan verdi mi sonucu 4 gözle bekliyorum![]()
Yarın benim de transfer günüm. 3 tanecik embriyomuz var, tek transfer edilecek. Umarım sağlıklı çözünürler ve mükemmel bir transfer olurKızlar iyi akşamlar. Yarın İnşallah transfer günüm. Çok heyecanlıyım ama sizlerin yazdıklarınızı okuyunca pozitif oluyorum ❤
Insallah canm hadi bebegini alda gel guzel sonuclarla insallahYarın benim de transfer günüm. 3 tanecik embriyomuz var, tek transfer edilecek. Umarım sağlıklı çözünürler ve mükemmel bir transfer olur![]()
Devamlı değil ara ara şiddetleniyor somra bi yarım saat bi saat normal hafif bi ağrı oluyorAğrın sürekli mi oluyor?gebelikte ağrı gelir ama kısa sürer.uzun uzun ağrım olmadı hiç
Allah razi olsun insallah bizde guzel haberler aliriz![]()
İnşallah inşallahInşallah rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu nasip etsin![]()
Amin. Inşaallah canım.❤Yarın benim de transfer günüm. 3 tanecik embriyomuz var, tek transfer edilecek. Umarım sağlıklı çözünürler ve mükemmel bir transfer olur![]()
Bence gtme canm.ya transfer gununu saymiyoruz unutmaKizlar yarin transfer gunumude sayarsak 3 cu gunum okula gitmemde herhangi bir sakinca varmidir. Otobuse binsem mesela
InsaAllah canimm benim umarim olumlu olur hepimizinYarın benim de transfer günüm. 3 tanecik embriyomuz var, tek transfer edilecek. Umarım sağlıklı çözünürler ve mükemmel bir transfer olur![]()
Bence gtme canm.ya transfer gununu saymiyoruz unutma![]()
Yok yok gtme sen en azindan bi 3 4 gun bekleOzaman gitmiyim ama gonlumde gitmekten yana ahh bi pozitifi gorsem 9 ay usenmeden giderim
![]()
Iyi bakalim haftaya cumartesi giderim insaAllah zaten varsada cikar ozamana kadar. Carsamba persembe bi test yaparim gibime geliyorYok yok gtme sen en azindan bi 3 4 gun bekle