- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.741
Benimde yarın 7.günüm olacak Sadece biraz bel ağrım var ,özellikle ayakta kalınca .Tabi kendimi dinlemek istemiyorum , ilaçlardan kaynaklıdır muhtemelen ama kendime söz geçiremiyorum.Evet canim 3. Gun embriyosuydu benim hic belirtim olmadi yeni basladi belirtilerim bel ve kasik agrilarim agzimda kotu bi tat var uc dort gundur var onlarda
Benmde öyleAy benimde 8 hücreli iyi kalite dediler inşallah bende pozitifi görürüm
Belirtilerin cogu ilaclardan oluyo diyolar ama ben o kadar ilac kullanmam ragmen olmamisti kisiden kisiye degisiyo yani insallah senin belirtin hamilelik belirtisidirBenimde yarın 7.günüm olacak Sadece biraz bel ağrım var ,özellikle ayakta kalınca .Tabi kendimi dinlemek istemiyorum , ilaçlardan kaynaklıdır muhtemelen ama kendime söz geçiremiyorum.
Doktor normal dediyse normaldir canim benimki de hafif adet agrisi gibi gazim cok var o sanirim sanci yapiyo o yuzden anlayamiyorumBenim gaz ağrısı gibi değil kuzum ya direk adet ağrısı moralim bozuluyor doktor normal dedi ama yine de korkuyorum buladar nasıl benzer bu ağrı hamilelik belirtisine inanamıyorum
Banada imkansız gbi gelıyo bazen yasadıklarımızdan kaynaklanıyo yaŞu an hamile olduğumu hayal ediyorum ama niyeyse sanki çok Umut edersem üzülüyorum diye düşünüyorum canım , sanki imkansız gibi .Bu arada seninde 3.gğn embriyosuydu dimi belirtilerin nelerdi ?
Senın nasıldı kalitesi canım kaç hucrelıydı?Evet canim 3. Gun embriyosuydu benim hic belirtim olmadi yeni basladi belirtilerim bel ve kasik agrilarim agzimda kotu bi tat var uc dort gundur var onlarda
Allahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağımızaDoktor normal dediyse normaldir canim benimki de hafif adet agrisi gibi gazim cok var o sanirim sanci yapiyo o yuzden anlayamiyorum
İnşallah bizimde olur canımBanada imkansız gbi gelıyo bazen yasadıklarımızdan kaynaklanıyo yaama canım ben bu sayfayı takıp ettgmden beri içime su serpıldı resmen valla cok pozitif alan oldu demekki o kadar zor degıl hamıle kalmak hiç canını sıkma
Valla ben hic bilmiyorum kalitesini hucresini hic demediler bana transfer olcagim zaman ameliyathaneye embriyolog geldi iki tane embriyonuzu cozdurduk gayet iyi durumdalar dedi sadeceSenın nasıldı kalitesi canım kaç hucrelıydı?
İnşallah canımBelirtilerin cogu ilaclardan oluyo diyolar ama ben o kadar ilac kullanmam ragmen olmamisti kisiden kisiye degisiyo yani insallah senin belirtin hamilelik belirtisidir
Aynen oyle canim normal oldugunu bileyim yeterAllahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağımızaAğrılara razıyız bişey olmasın yeter
Olucak inşallah canım ben cok umutluyumİnşallah bizimde olur canım
Günaydın kızlar.. kan testi pozitif olup şuan adet ağrısı çeken var mi acaba yada öncesinde çok adet ağrısı çeken oldu mu? Benim buhun transfer sonrası 10. Gün be adet ağrım çok fazla. Bu ağrının bukadar aynı olması normal mi birebir adet ağrısı çekiyorum
Ağrın sürekli mi oluyor?gebelikte ağrı gelir ama kısa sürer.uzun uzun ağrım olmadı hiçTestim dün 160 çıktı ama bukadar ağrım yoktu buhun aşırı bi ağrı var yataktayım şuan
Ben deli gbi sordum resmenValla ben hic bilmiyorum kalitesini hucresini hic demediler bana transfer olcagim zaman ameliyathaneye embriyolog geldi iki tane embriyonuzu cozdurduk gayet iyi durumdalar dedi sadece
Soyalı serum sanırım bana da verilmiştiBasarisiz denemesi olanlara doktor bu serumu veriyor canm gebelik sagladigi ön gorulmus banada bu denememde verdi
Aynen cok sukur darisi butun bekleyenlerin basina insallahBen deli gbi sordum resmencanım tutunmuş ya onemli olan o
Bilmiyorumki canm bagisiklik destekleyiciymis omegaven doymus yag iceriyorSoyalı serum sanırım bana da verilmiştibi denemede
Bende oyle dusunuyorum inankiBanada imkansız gbi gelıyo bazen yasadıklarımızdan kaynaklanıyo yaama canım ben bu sayfayı takıp ettgmden beri içime su serpıldı resmen valla cok pozitif alan oldu demekki o kadar zor degıl hamıle kalmak hiç canını sıkma
Ha haVar mi yarin test yapacak olan. En sevdigim seydir idrar testlerinde cift cizgiyi gormek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?