- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.701
Hayır 2 adet 4bc ve 4 ccTek embriyo muydu canm
Tşk ederim çok minik ti zaten yaGözün aydın bebek nasıldı benımkiler gözükmedi
14 Eylül senin neydiSon adet tarihin ne canım
İnşallah canm darısı başına. Bugün 20.günüm. Çarşamba senin için erken sanki yaAyyy aglarimm cok sevindimmrabbim bana da nasip etsin insallah benim de carsamba gunu randevum. Senin bugun transferin kacinci gunuydu?
3. Gun embrıyonun kalitesi neydı canım kaç hucrelıydı?3.gun embriyosu transferin 10.gunu. erken gebelık testinde 2 gun once sabah cok silik cikti.dun aksam biraz daha belirgindi.bugun savah biraz daha artmıştı.
Bugun aksam normal gebelık testi golge gbi koyuluk cikti o kadar gerçi öğleden sonra çok susadığım icin 2 litreye yakin su içmiştim. Ama daha önceki transferinde kimyasal olduğu için tedirginim .predictor da silik çıkınca kan testinde deger ne çıkar ki
Carsamba gunu transferin 19.gunu oluyor canim senden bir gun erken gitmis olucam. Ben adetin 19.gunu transfer oldum 1 gun oradan oynuyor sanirimİnşallah canm darısı başına. Bugün 20.günüm. Çarşamba senin için erken sanki ya
Hemen ilaclarini kesme canim dedin ya gelisimi gec diye belki gec tutuncakHayır 2 adet 4bc ve 4 cc
Çok çok sevindim.maşallah.Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza olsun inşallah.ben de troid ilacı kullanıyorum.Kızlaaaaar Bugünün Güzel Haberi Benden Gelsin❤ Ohh iyiki de gitmisim. 5. gün embriyosu 6. gün kan testi sonucum: 26,54 ❤ İnşallah hayirlisiyla artarak devam eder Tekrar pazartesi gidicem. Tiroid ilaci kullandigimdan TSH testi de yapildi iyi ki yapilmis cünkü 1 olan degerim 4.4 olmus ilacimi artirdi hoca. Sıpa 6 günde bile tsh degerime ortak olmus Kızlar insallah hepimizin degerleri artar. Tüm arkadaslar pozitif sonuclarini alir. Negatif olan arkadaslarda en kisa zamanda hayirlisiyla pozitif sonuclarini alirlar. İyi günde kötü günde buradan birbirimize hep destek tam destek ❤
Tamda dedıgın gıbı ya tanıyan cıkarsaKızlar bisey dicem siz benim fotoğrafımı görüyorsunuz ben sizi göremiyorum cok garip geliyor bazen bakarkenneden koymamayi tercih ediyorsunuz ? Deßifre olmamak icin filan mi ?
Kacinci gunundu canim bugunBenimki olmamışeşime söylemicem pazartesi öğrenir artık nasip değilmiş ben yine iğnelerimi falan kullanıcam pazartesi testimi yapıcam ama sonuç belli bir sonrakine inşallah zaten 7. Gün embriyosunun tutmayacağı belliydi erken testide almıştım hem de 18 TL ye yapmadan önce bi bakayım dedim sonuç çıkmışmı besbelliydide neyseehhh Rabbim sizleri yavrunuza kavuştursun inşallah
Oo maşallah. Sanki senin daha erken gibiydi. O zaman seninde görünür yaCarsamba gunu transferin 19.gunu oluyor canim senden bir gun erken gitmis olucam. Ben adetin 19.gunu transfer oldum 1 gun oradan oynuyor sanirim
Aynen ben de koyamam tup bebek yaptirdigimizi ailelerimiz bile blmiyooTamda dedıgın gıbı ya tanıyan cıkarsa
İnsalah canimmOo maşallah. Sanki senin daha erken gibiydi. O zaman seninde görünür ya
Bırakmıcam devam doktor kes diyene kadar :)Hemen ilaclarini kesme canim dedin ya gelisimi gec diye belki gec tutuncak
Çok çok sevindim.maşallah. Allah kucağına da almayı nasip etsinmimşallah.Allahım bu kadar pozitifin içine bizi de eklesin inşallahMerhaba kızlar .. Ben de mutlu haberimi burada paylasmak istedim . 10. Gün sonucum a göre hamileyim8 yasında oğlum var 6 senedir de 2. Yi istiyorduk ama olmuyordu.. Ağustosta transferim vardı ama o esnada tansiyonum cıktı kanama başladı derken işlem yarım kalmıştı. Embriyolarda donduruldu sonra . Histeroskopi yapıp neden kanama olduguna bakalım dedi doktorum. Meğer rahimde yapışıklık varmış gitmedigim prof kalmadı hiç biriside bi bakalım sebep yapısıklık olabilir demedi.. Tüp bebek düşünmesek sorun yok diye bekleyip duracaktık hala. Neyse canlar rabbim isteyen herrkesslere nasip etsin inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim.
8. GünKacinci gunundu canim bugun
Benım 19 eylül ama bugün 4+6 senın baya önde benımkimden14 Eylül senin neydi
İnsalah canimmben suan transfer gunune gore 4+5’im Ama son adet tarihine gore 4+4’üm. Hangisi dogru acaba
Yüreğine sağlık çok doğru herşeyin hayırlısıSimdi arkadaslar en samimi duygularimla birseyler yazmak istiyorum. Burada yazili olarakta kalsin bunlar. Cok umudum olmadan gittim acikcasi ben. Kötüye hazirladim kendimi bu sürecin daha en basinda. Hayatimda belirsizligi hic sevmedigimden gittim yaptirdim. Az da olsa bir fikrim olur diye. Kızlar ben uzun yillar bankacilik yaptim. Asker cocuguyum cok yer gezdim bu hayatta. Bu vesilelerle o kadar cok insan tanidim olay gördüm tecrübe sahibi oldum ki. Rabbimin kötü işi olmaz. Biz bu yola cikarken esimle hayirlisiysa olsun diye girdik. Degilse olmasin. Elimizden geleni yapip olmuyorsa vardir rabbimizin bir bildigi dedik. Şuan aynisini diyorum bu deger düsebilir birkac gün sonra ya da ileriki dönemlerde kaybedebilirim. Tabii ki üzülürüm ama kendimi eşimi yipratmam. Sizde yapmayin yapmayalim nolur. Rabbimden hep hayirlisini diliyorum hepimiz icin. Bu düsünlerim her durumda böyle olacak. Ve hep burada olacagim Allahin izniyle Sevinci artirip aciyi da paylasip azaltmak icin. Hepinizi öpüyor kocaman sariliyorummmm ❤
Beni de ekler misiniz?15 temmuzda oldu transferim.İlk deneme.Bu sayfanın uğuruna inandım.İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız@Gncbrhn 13 ekim
Anne Adayı Transfer Tarihi Sonuç Suoz 4 ekim She- 3 ekim @Kocasininprensesi93 @Cupancake 6 ekim negatif Violett90 9 ekim @hiranur3419 13 ekim @BenCigdem 8 ekim Regen_ 15 ekim @sunshine__ 7 ekim negatif @Ogretmennhanimm 17 ekim @Yasnaz 20 ekim @ElifffErdemm 21 ekim @Papatyam erva 30 ekim @rus ruleti 10 ekim @Misli_naa 10 ekim @Betbetul 28 eylül @merveustabasioglu 5 ekim @Zzzzzzzz29 8 ekim @ozge2126 28 eylül kimyasal @ilknurrrrrrd 28 eylül @siera61 12 ekim @bus9105 15 ekim @yeliz1981 8 ekim negatif @ZgulkrcZ 9 ekim negatif @mila34 8 ekim @sadefsdf 3 ekim @hayat2828 30 ekim @7minika 14 ekim @yk10 16 ekim @Umutla beklemek belli degil @RujsuzRuhsuzum 17 ekim @Selinbe 15 ekim @Songulllll9292 15 ekim @crosword 12 ekim @surayya 12 ekim @Elisanurummm 30-31 ekim @izmir3590 13 ekim @MatMag 10 ekim @Mirayseval 12 ekim @kosucukaplu@mbaga 24 ekim @gulcans 29 ekim @Parika @baby girlL 19 ekim MMMesude 15 ekim elaaaam 17 ekim @elif06bade 13 ekim casperayse 19 ekim @aysunayy 26 ekim
Herkese merhabalar
Ekim ayı dondurulmuş embriyo transferi olacaklar haydi buraya
Bu topiği açmamın nedeni birbirimize fikir alışverişimizin olması o stresli 10 günü ve sonrasını beraber geçirelim bu topik bize uğur getirsin
Ben kendi hikayemi anlatmakla başlıyorum
23 yaşım yeni bitti 4 yıllık evliyim istanbul bahçeci umut tüp bebekte 2 yıldır tedavi görüyorum,eşim azosperm hastası sperm çıkışımız 0 ve tese ile alınan spermlerle embriyolar oluştu.
2 deneme yaptık ilk deneme negatifti ikinci icin başladık öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı tutunmasını sağlıyormuş.
Öylede olmuştu tutmuştu ama şans bu ya boş gebelik oldu ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti şu anda üçüncü dondurulmuş embriyo transferi için başladıktransfer hazırlığı için adet olmayı bekliyorum Bir gecikme olmazsa 15 gün sonra adet olacağım ve ilaca başlayacağız transfer ekime denk geliyor.
Hadi bakalım hep birlikte bu serüveni mutlu bir şekilde geçirelim ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?