- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.561
Benim de hep geliyor canım. Tamamen emilmez zaten. Gelene kadar fayda ediyordurErimiş şekilde geri geliyor.Sanırım kapsülün dışındaki zar geri geliyor .Ne illet birşey ya , inşallah işe yarıyordur .
İnsülin iğnesiyle vurulan progestan dex ise göbekten yapılıyorGobektrn yapilabiliyormuymus oyle ise yaparim yarin transferim olacak inşallah.. sorayım bi doktora.saglik ocağına gitmek zor geliyor bana da hele de transferden hemen sonraki günler
Ayy hadi hayırlısı inşallah sağlıkla tutunmuştur. Negatif çıksa da üzülme 9.günden sonra çıkanlar var. Sonuç çıkınca bize yaz ❤Kizlar bu gece hic uyuyamadım. Dedim sabah gidip kan vereyim antalya finikedeyim. Acile gittim önce bir hemsire ates alacak deyip o ona o ona yolladi. 5 karis suratli bir hemsire bakislariyla bi dövmedigi kaldi kabul etmedi. Ki daha önce gecen yil filan yaptirmistim acilde. Bir beni dövmedigi kaldi gözleriyle. Neyse sinir oldum. Kadin dogumcudan randevu zaten alinamiyo bir tane var 1 hafta sonraya veriyorlar. Dahiliyeden aldim tatli bir kadin vardi orada tiroid ilaci da kullandigimdan onun tahlilini istedim hocam bir de gebelik testi yazarmisiniz dedim transfer oldugumu söyledim. Sagolsun yazdi. Gittim kani verdim ögleden sonra gidicem. Eve gelene kadar su icinde kaldim. Neyse kızlar cumartesi transfer günümdü biliyorsunuz. 5. Gü embriyosu 6. Gün olmus oluyor yani. Olmadı gibi hissediyorum ben. Kaset test yaptim cikmadi dün. Sizce var ise kanda az da olsa değer cikar mi
Progestan dexin kutusunda 7 tane var, bana bir hafta gidiyor canımCanım Progestan dex var 140 lira .2 paketi 1 hafta gidiyor .Ben ilaç bitince bulamadım prolutex aldım o daha pahalı 1 paketi 170 liraymış .benim gebelik olursa belki bende kalçadan olana geçerim kendim bacaktan yaparım diyorum ama bakalım
Hmm anladimPolar giyinip battaniyeye sarılmak bu kadar iyi havada vücudu çok ısıtır. Embriyo ısı yükselince ölür. O yüzden laboratuvarda belli bir ısıda tutuyorlar
Canım hergün iki tane yapıyorum ben .50 ml yani .Oda hiç yetmiyorProgestan dexin kutusunda 7 tane var, bana bir hafta gidiyor canım
Benim 25 çıkmıştı. Ama bu sitede erken test yaptırıp negatif çıktı diye ilaçları bırakan, doktora gidince hamile olduğunu öğrenen biliyorumBu sekilde 5. güm embriyosu 6. gün test yaptiranların degeri kac cikti genelde. Yani 5-10 da olsa bisey cikar varsa degil mi? 5in altiysa olmamis demektir sanirim.
Ayyyy acaba ben mi yanlış yapıyorum. Öncekinde ben de iki tane yapıyordum. Hemen reçeteye bakayımCanım hergün iki tane yapıyorum ben .50 ml yani .Oda hiç yetmiyor
Ayy hadi bakalim insalllahhVar tabiki olmaz mı:) ben. Öğleden sonra gideceğim bakalım ne görücez
Bide karnım cok şiş dolaşiyorum evde öyleumarim iyiye isarettir kuzum
5.gün embriyosu 7.gün 277Bu sekilde 5. güm embriyosu 6. gün test yaptiranların degeri kac cikti genelde. Yani 5-10 da olsa bisey cikar varsa degil mi? 5in altiysa olmamis demektir sanirim.
Canım senin son adet 21 Eylül müKizlar pozitif olup da benim gibi kese randevusunu bekleyen var mi
Benim erken gebelik testinde açıktı ikinci. Çizgi ama hcg 17000 çıkmıştıAma hiç koyulasma yok ben çok üzgünüm degerim dusuyo gibi geliyor bana
Ahahahaha elimizdekilerde kayısi hosafıaynı kaderi paylaşıyoruz
Ah ahhh o kadar güzel bi se olur ki insaallah bi mucize olur cok ağladım cokBenim erken gebelik testinde açıktı ikinci. Çizgi ama hcg 17000 çıkmıştı
Ay yanlis yazmisim cumartesi yumurta toplama olacaak, transfer artik ne zaman oluyor bilmiyorumKizlar merhaba, ben de arada girip bilgilendirme yapiyorum boyle :) bugun gittim tekrardan ignelerimin besinci gunuydu, doktor onumuzdeki cumartesi transfer olur muhtemelen dedi. Birazcik heyecanlandim, simdi yanina bir igne daha verdiler ona baslayacagim sanirim yakiyormus biraz cetrodite ismi. İlk denemem hepsini endiseyle yapiyorum. Hepimiz icin hayirlisi olsun kizlar agrisiz sizisiz insallah saglikla dileklerimiz kabul olur :)
İnşaallah olur . Dua edeceğim sizin için ben de çikolata kisti hastasıyım bilirim zorluğunuAh ahhh o kadar güzel bi se olur ki insaallah bi mucize olur cok ağladım cok
Benimde 9. Gün 160 çıktı canım ama 300 çıkan arkadaşta var 100 çıkanda bu vücutla alakalıymış sanırım. Çok adet ağrım var senin oluyor muBenim 5.gun embriyosu 9.gun 127 cikmisti. 5.gunde de az da olsa cikar diye dusunuyorum ama keske birazcik sabretsenkendini boyle cok strese sokabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?