- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Insallah sigarayida birakirsin canimYazman iyi olmus canim
Estrofem bas agrisida yapar bende gunde 3 iciyorum valla cay kahve hatta sigaraiciyorum ama azalttim kahve gunde 1 fincan cay gunde 2 yada 3 bardak sigarayida baya azalttm hic icmicem bi kac gun sonra kahve ve cayida transfer olunca tamamen kesiyoruz sadece kahvaltida 1 bardak açık olacak sekilde iciyoruz
11 mm de iyimis zaten rahim kalınlığın daha da artmistr basaryla gerceklessin insallah transferinAyın 5 ine kadar daha fazla artar gibi bakalım cuma tekrardan kontrole gidicem hormon kanı vericem ona göre progestron düşüktü baya
Lh degerin icin bisi vermedimi peki doktorDun adetimin 2 .gunu günde 3 estrofem climara bant 3 güne 1.coraspin ve folik asit e başladım.e2 50 fsh 15 lh 9 prolaktin 19 progesteron 0.19 cikti.doktornormal ded i ama lh özellikle hiç bu kadar yuksek olmamıştı canim sıkıldı
ÇOK artmasından endişeleniyorum kalın oluncada sorun oluyormuş galiba çift embriyo olacak bakalım senın nasıl olacak11 mm de iyimis zaten rahim kalınlığın daha da artmistr basaryla gerceklessin insallah transferintek mi cift mi embriyo olacak
Herkese merhabaIyi aksamlar kizlar neler yapiyosunuz kimler ne aşamada buyrun sohbeteetiket yapamadiklarimda gelsiin
Regen_
@Ogretmennhanimm
@Seldadogan
@secretlife
S sunshine__
Hayır vermedi 1 hafta once zoladex iğne olmuştum.sizce de yuksek mi bu deger emin olamadimLh degerin icin bisi vermedimi peki doktor
Aslnda benm baklmadı ama yumurtlamayı baskılayıcı igne oldum ki zoladex de boyle bir igne o degeri dusureckte merak etmeyin stres yapmayınHayır vermedi 1 hafta once zoladex iğne olmuştum.sizce de yuksek mi bu deger emin olamadim
Tamam senin tahminen 10 11 i gibi olur transferin ekimin ikinci haftasinda olursun en gecRegl 3. Gunu gttgmde yani 25 eylulde bana 19 gun sonra olur buyuk ihtimal misti 6 ekimde kontrolum var estorfem ecoprin falan iciyorum 25 inden beri
Anladim canim iyice artar merak etme senAyın 5 ine kadar daha fazla artar gibi bakalım cuma tekrardan kontrole gidicem hormon kanı vericem ona göre progestron düşüktü baya
Benm bu konuda bilgim yok canim malesefKızlar LH ın kaç olması gerekiyor benım 8.9 du adetin 11. Günü
Yaaaa heyecanlandım simdiTamam senin tahminen 10 11 i gibi olur transferin ekimin ikinci haftasinda olursun en gec
Birakicam her tedavimde biraktim cok sukur iradeliyimInsallah sigarayida birakirsin canim
Canm sen dusunme bunlari doktorun normal dediyse normaldir strese girmeDun adetimin 2 .gunu günde 3 estrofem climara bant 3 güne 1.coraspin ve folik asit e başladım.e2 50 fsh 15 lh 9 prolaktin 19 progesteron 0.19 cikti.doktornormal ded i ama lh özellikle hiç bu kadar yuksek olmamıştı canim sıkıldı
Aramiza hosgeldin canim korkma cok rahat olHerkese merhaba
Bende bu ay dondurulmuş transfer olacağım. 29 yaşındayım daha önce doğal yolla 3 defa gebe kaldım ama ilk haftalarda düşükle sonuçlandı hep bu nedenle tüp bebek kararı aldı doktorum. Embriyolarımız genetik incelemeye gitti çok şükür 3 embriyom sağlıklı geldi. 14 ya da 15 ekimde transfer olursun dedi hemşirem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
İlk denemem çok gergin ve endişeliyim transfere hazırlık için önerileriniz varsa sevinirim
Insallah canimm insallahYaaaa heyecanlandım simdiinsallah hepimizin saglıkla tutunur bebisleri ❤
Insallah canımInsallah canimm insallahheycanlanma sakin ol cok guzel gecicek icin rahat olsun
Yaaaaa benimde 2 ekim ve acayip iştahım açık yemek yiyorum ama doymadan kalkıyorum bi ben değilmişim ya sinirlerim alt Üst oldu aynen karında şişlik napıcaz biz boleeeBen etkiketsizim ☺Ama olsun benimde 2 ekim randevum var estrofem 4 tane içiyorum . Karnımda şişlik iştahta kabarıklıkuyku hali geçiyor günler.. bir tek çay kahveye engel olamıyorum ☺ Siz de içiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?