- 24 Ağustos 2017
- 6
- 4
- 36
- 37
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Çok basit canım adetin 3. Günü estrofem denen bir 1 hapa başlıyorsun sonra rahim kalınlaşmış mı diye kontrole gidiyorsun yanında kullanacağın ilaçları da veriyorlar iğne Vajinal Jel filan daha sonra transfer tarihin belli oluyor toplamda 15 gün falan sürüyor bu hazırlık aşamasıKizlar dondurulmus embriyo transferi nasil oldunuz? Adetinizin baslamasiyla yazabilir misini? Bana taze transfer yapildi Agustos ayinda ama maalesef kimyasal gebelik oldu. Doktorum 2 ay beklemen lazim dedi insallah Kasim ayinda dondurulmus transfer olacak. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. Konuyu bilen bilgilendirirse cok sevinirim.
Cok cok cok tesekkur ederim!Çok basit canım adetin 3. Günü estrofem denen bir 1 hapa başlıyorsun sonra rahim kalınlaşmış mı diye kontrole gidiyorsun yanında kullanacağın ilaçları da veriyorlar iğne Vajinal Jel filan daha sonra transfer tarihin belli oluyor toplamda 15 gün falan sürüyor bu hazırlık aşaması
Rica ederm ne demekCok cok cok tesekkur ederim!
Kuzum ben adet oldum sandım ama olmamışım bir iki damla lekeden başka birşey gelmedi .Aktif kanamam olunca Estrofeme başlayacağım , hemşireyle görüştüm.Yanlış alarmmış yani , asıl adet günüm yarın .Bakalım yarın gelecek mi adetimIyi aksamlar kizlar neler yapiyosunuz kimler ne aşamada buyrun sohbeteetiket yapamadiklarimda gelsiin
Regen_
Ogretmennhanimm
S Seldadogan
secretlife
S sunshine__
Iyi akşamlar canımIyi aksamlar kizlar neler yapiyosunuz kimler ne aşamada buyrun sohbeteetiket yapamadiklarimda gelsiin
Regen_
Ogretmennhanimm
S Seldadogan
secretlife
S sunshine__
Merhaba canım bende ilaçlarına başladım.ve 2 ekim kontrol varIyi aksamlar kizlar neler yapiyosunuz kimler ne aşamada buyrun sohbeteetiket yapamadiklarimda gelsiin
Regen_
Ogretmennhanimm
S Seldadogan
secretlife
S sunshine__
Gelir canim lekelenmen basladiysa yarina olursun gec olsun guc olmasin sabretKuzum ben adet oldum sandım ama olmamışım bir iki damla lekeden başka birşey gelmedi .Aktif kanamam olunca Estrofeme başlayacağım , hemşireyle görüştüm.Yanlış alarmmış yani , asıl adet günüm yarın .Bakalım yarın gelecek mi adetim
Yaa cok guzel bende bugun basladimIyi akşamlar canımben ilaçlarımı icmeye devam ediyorum ve heyecanla 6 ekim randevumu bekliyorum
Hadi bakalim hersey yolunda gtsin insallah canimMerhaba canım bende ilaçlarına başladım.ve 2 ekim kontrol var
Yok canım 6 snda transferin ne zaman olacağı netlescek sanirim ekim ortasi gibi olur Allahtan bisi olmazsaYaa cok guzel bende bugun basladimdaha randevume cok var ama ilk transfer olacaklardansin sanirim
Bi dakka 6 sinda transfer icin ilaclarami baslicaksin suanda estrofem filan iciyomusun 6 sinda randevun varsa ekimin ortasini bulmaz transferinYok canım 6 snda transferin ne zaman olacağı netlescek sanirim ekim ortasi gibi olur Allahtan bisi olmazsa
Yazman iyi olmus canimBen etkiketsizim ☺Ama olsun benimde 2 ekim randevum var estrofem 4 tane içiyorum . Karnımda şişlik iştahta kabarıklıkuyku hali geçiyor günler.. bir tek çay kahveye engel olamıyorum ☺ Siz de içiyor musunuz
Benım dondurulmuş naturel olacak tahmini transfer 5 ekim hiç ilaç kullanmadım dün doktora gittim adetin 11.günüydü rahim kalınlığım 11 mm olmuşÇok basit canım adetin 3. Günü estrofem denen bir 1 hapa başlıyorsun sonra rahim kalınlaşmış mı diye kontrole gidiyorsun yanında kullanacağın ilaçları da veriyorlar iğne Vajinal Jel filan daha sonra transfer tarihin belli oluyor toplamda 15 gün falan sürüyor bu hazırlık aşaması
Aaa cok iyi canimBenım dondurulmuş naturel olacak tahmini transfer 5 ekim hiç ilaç kullanmadım dün doktora gittim adetin 11.günüydü rahim kalınlığım 11 mm olmuşiyi mi kötü mü anlamadım
Regl 3. Gunu gttgmde yani 25 eylulde bana 19 gun sonra olur buyuk ihtimal misti 6 ekimde kontrolum var estorfem ecoprin falan iciyorum 25 inden beriBi dakka 6 sinda transfer icin ilaclarami baslicaksin suanda estrofem filan iciyomusun 6 sinda randevun varsa ekimin ortasini bulmaz transferin
Ayın 5 ine kadar daha fazla artar gibi bakalım cuma tekrardan kontrole gidicem hormon kanı vericem ona göre progestron düşüktü bayaAaa cok iyi canimbende o civarlarda transfer olmustum
Bende cay iciyorum ya oyle ozellikle dikkat etmiyorum yumurta toplanmadan once dikkat ediyordum ama simdi doktorda bisi soylemedi beslenmeyle ilgili yasak falan bisi demediBen etkiketsizim ☺Ama olsun benimde 2 ekim randevum var estrofem 4 tane içiyorum . Karnımda şişlik iştahta kabarıklıkuyku hali geçiyor günler.. bir tek çay kahveye engel olamıyorum ☺ Siz de içiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?