Kızlar Merhaba
ben özlem 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayı ve hareket azlıgı sebebiyle
tüp bebek olabilir dediler. Biz tabii ilac bitkisel bircok şey denedik. Neyse Antalya memorialde tedavim basladı. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı. Doktorum taze transfer yapmayalim demisti cünkü yumurtan cok rahim dinlensin diye. 24 yumurta toplanmis. Ameliyattan sonra cok agrim oldu ozellikle sag tarafta. Pembe acik renkli bijac kere kanama gibi bisey oldu o kadar. Ama agrilarim var ara ara. Bugün embriyolar icin aradilar 24 den 20si kalmis iyi gidiyor dediler. Hersey yolunda dediler. Yarinda arayacaklar. Bu 5. Gün embriyosu dondurulup transfer yapilinca tazeden daha mi az şans acaba. Bileniniz var mi ? Bir de bu kadar zor seyi yasayip sacma bi sekilde transferden korkuyorum. Hem idrarim cok cabuk gelir normalde de tutamam rahatsiz olurum yani hemen yapilacak
simdi transferde ya spekulum takilirken bi ay uy edip bi cinslik yaparsam ya takilamazsa benim yüzümden yada transfer sirasinda hareket edip ani refleksle biseyler yapip acikcasi herseyin icine edersem diye cok korkuyorum
transfer deneyimi olanlar yazabilir mi
hepinize selam sevgiler Rabbim bu yolda emeklerimizi bosa cikarmasin ❤