- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.121
Evet genetik test yaptırmıştır biz..Kan pıhtılaşmanızın olup olmadığı gen testiyle mi anlaşıldı kızlar??
Coraspin verdi mi belki igneye gerek olmayacak bir pihti sorunudurBende de pıhtılaşma var.bana da doktor yazmadı ben kullanmıyorum..kullansamıydım
Hayirlisiyla al gel bebegini canimmBugun benim transfer gunumsaat 11.30 da . Hadi bakalim yeni maceramiz hayirli olsun
Hosgeldin aramizaBu arada kızlar atladım pat diye ortalığa ama tanitwyim kendimi
Benim de 26 Ekim yani cumartesi günü transferim olacak inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz..38 yaşındayım gene tüp bebekle olan 6 yaşında bir kızım var
Kıyamam.. Kesinlikle tutunmasına yardımcı o iğneler, bilimsel olarak vajinal yoldan alınandan daha faydalı olduğu kanıtlanmış.Benimde esim yapti ve yanmaya basladigi an bagirdim cikar cikar diye adam kip kiprmizi oldu panikledi bian
Ya insallah tutunurlar insallah 1 tane bile tutunsa yeter banaKıyamam.. Kesinlikle tutunmasına yardımcı o iğneler, bilimsel olarak vajinal yoldan alınandan daha faydalı olduğu kanıtlanmış.
Evet coraspin kullanıyorumEvet genetik test yaptırmıştır biz..
Coraspin verdi mi belki igneye gerek olmayacak bir pihti sorunudur
Ne güzel yazmışsınOksapar kan sulandırıcı iğneyi doğumuma kadar yaptım kızlar. İlk başlarda yine iyi göbekte yer çok gergin değil. Hele gerilme başlatıp iğne deliklerinden yer kalmayınca zorluğu başlıyor. Ben kendime yapıyordum eşim 5. Aya kadar yanımda dururdu. İğneyi hazırlar pamuğu hazırlardı. 5. Aydan sonra baktırdığım yerlerden kanlar aklamaya başlayıp gözlerim yaşarınca yanımda kalmamaya başladı. Ama şuan ne 3 tedavide olduğum narkoz etkileri, ne yumurta toplama sonrası yaşanan karın ağrıları nede negatif sonucları aldığım da yaşadığım yürek ağrılarımın hiçbirini hatırlamıyorum. Hepsini bu iki minik yavru aldı götürdü. Hepinize yürekten dua ediyorum inşallah sizinde yavrularınız bütün acılarınızı unutturur
Yanlış mesaja cevap yazdınız sanırımKan sulandırıcı kesmez ki. Kan sulandırıcı kanı sulandırdığından kanaman artabilir.progestan iyi gelir bu durumlarda. Benim geçen sefer kanamam başladığında doktor başka bir iğne vermişti.kanamam durmuştu ama ismini hatırlamıyorum.
Hg canım..ben de 38 yaşındayım kızım normal yollarla oldu. Sonra bi kez normal yolla hamile kalıp 17 haftalık bebeğimi kaybettim ve sonra 5.5 senedir olmuyor..Bu arada kızlar atladım pat diye ortalığa ama tanitwyim kendimi
Benim de 26 Ekim yani cumartesi günü transferim olacak inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz..38 yaşındayım gene tüp bebekle olan 6 yaşında bir kızım var
Evet öyle olmuşYanlış mesaja cevap yazdınız sanırım
Benim de iki tanenin bir tanesi tutunmuştu, kızım oldu. İkiz çoook tatlı bir şey ama dünyadaki en büyük sınavlardan biridir heralde. Bu sefer ikiz olursa gündüz yardımcı tutacaktım ev işi için ama bir tanecik embriyomuz dondurulduYa insallah tutunurlar insallah 1 tane bile tutunsa yeter bana
Ahh ben de öyleyim. Biraz önce ağladım. Kaybım aklıma geldi, çok korktum yine öyle olmasından. İnşallah sağlıkla güzel haberlerimizi paylaşırızEvet öyle olmuşkusuruma bakma..kafam bi milyon..heyecan korku stres herşey var
Dondurup nasıl unutmuşlar böyle önemli bişeyiNe güzel yazmışsınEvet sonu güzel bitince hepsi unutuluyor Ben hep tek başına vurdum iğneleri. Aslında şimdi progestanı göbekten vurduğum için şükrediyorum. Dört yıl önce kalçadan vuruluyordum her gün.
Hem göbek mosmor, hem oturup kalktıkça kalçada inanılmaz bir acı. Hem de iğne vurulmak için sürekli dışarı çıkmak gerekiyor, arabaya binmek gerekiyor. Bir şey olur mu korkusu. Bir de biz hiçkimseye tedaviyi söylemedik. Her şeyi içimde yaşadım. 18 embriyodan hiçbirini dondurmadık dediler. Dünyam başıma yıkıldı. Üç ay ağladım. Meğer dondurup unutmuşlar
Evet canım. Hem de laboratuvarı iki kez aradık. İkisinde de yok dediler. Meğer iki tane 6.gün embriyosu dondurmuşlar. Sonra arayıp özür dilediler ama 3 ay mahvolmuştumDondurup nasıl unutmuşlar böyle önemli bişeyi
Hangi hastane ki buEvet canım. Hem de laboratuvarı iki kez aradık. İkisinde de yok dediler. Meğer iki tane 6.gün embriyosu dondurmuşlar. Sonra arayıp özür dilediler ama 3 ay mahvolmuştum
Erken gebelik testi mi peki normal test mi yaptın canmBu sabah daaa test yaptım yine negatif 7. Günüm 3. Testim silik çıkanlar normal testmi yaptınız erken gebelik testimi yaptınız bu gece sabaha karsı 5 te kasık ağrısıyla uyandım adet olmadan bir hafta öncede böyle ağrılarım oluyordu çok meraktayım ya
Benim ikiz kiz kardesim varBenim de iki tanenin bir tanesi tutunmuştu, kızım oldu. İkiz çoook tatlı bir şey ama dünyadaki en büyük sınavlardan biridir heralde. Bu sefer ikiz olursa gündüz yardımcı tutacaktım ev işi için ama bir tanecik embriyomuz donduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?