- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.101
Merhaba ben de kanbsulandirici kullandım kizimda öncelikle g9bek orada yer kalmayınca bacak ust kismi ve kol dan da yaptım bu 3 yerden de yapiliyrYa ben oksapari kolumdan vuruluyorum onceki tedavimdede oyleydi bundada esim kolumdan yapiyo hic gobektende yapabilirsin falan demediler bana
Yok canm bi ilk gece uykusuz kaldim simdi rahat uyuyorum hatta uykum erken geliyor... bakayım gecmezse doktoruma danısayımUykusuz kalıyorsam stres yapıyorsan ondanda olur canım
Esim olmadigi zamanlarda kolumdan kendim yapmam cok zor oluyo o zaman o yokken gobegimden yapabilirim yani bende daha iyi olurMerhaba ben de kanbsulandirici kullandım kizimda öncelikle g9bek orada yer kalmayınca bacak ust kismi ve kol dan da yaptım bu 3 yerden de yapiliyr
9 ay vuruldum cancağızım. Birgün vurulmasam ya bebeklerime bir şey olursa korkusuyla uyuyamadım. İnşallah bebeklerin sana tutunur da 9 ayın sonunda ben nasıl bu acıya dayanabildim dersin. İnan onları kucağına alınca o iğnenin acısını da olduğun tedavileri de unutacaksınBenim canimi cok yakti bugun ya
Bende de pıhtılaşma var.bana da doktor yazmadı ben kullanmıyorum..kullansamıydımBana doktor oxapar yazmadı. Ben kendim vuruyorumBende kan pıhtılaşması var, doğal gebe kaldım, kaybettim. Tekrar yaşamak istemiyorum öyle bir şeyi. İnşallah vesile olur
Nasıl pıhtı varken vermedi canım. Bende yok 8 genimr bakıldı pıhtı sorunum çıkmadı. Ama tedavi ilaçları yapıyor dedi doktorum ve birazda kanın koyu her ihtimale karşı verelim dedi. Son tedavi olduğum merkezde yine aynı şekilde. Hem iğne vuruldum hem coaspirin kullandım. Buna rağmen 8. Haftada pıhto attım. Ve bunları vurulmasam Allah bilir ne olurdu dedim. Başka bir hekimden de onay mı alsan.Bende de pıhtılaşma var.bana da doktor yazmadı ben kullanmıyorum..kullansamıydım
Sağol canım Allah razı olsunAyy canimm hadi gozun aydinnnRabbim tamamina erdirsin
İnşaAllah transfer çok güzel geçer canım hepinize dua ediyorum. İkinciye gerek kalmadan sıkı sıkı tutunsun meleğin sana.Bugun benim transfer gunumsaat 11.30 da . Hadi bakalim yeni maceramiz hayirli olsun
Koldan da vuruluyor. Karnım çok büyüyüp gerginleşince ben de kolumdan vurmaya başlamıştımYa ben oksapari kolumdan vuruluyorum onceki tedavimdede oyleydi bundada esim kolumdan yapiyo hic gobektende yapabilirsin falan demediler bana
Şimdi raporluyum, kızımı da anneme bıraktım. Rahat rahat uyuyorumVe hic bisey duymadan uyuyorsunuz dimi
Bol su içmeye dikkat et canım. Geçer inşallahKızlar günaydın
Baş ağrısı yaşayan var mı transferimin 7. Günü bugün
Bence doktora sor. Ben sordum, istersen yazalım dedi. Ben de istediğim için kullanıyorumBende de pıhtılaşma var.bana da doktor yazmadı ben kullanmıyorum..kullansamıydım
Tesekkürler canm 2.5 lt fsu iciyorum dikkat ediyorum insallah gecerBol su içmeye dikkat et canım. Geçer inşallah
Ya insallah canim benim insallah9 ay vuruldum cancağızım. Birgün vurulmasam ya bebeklerime bir şey olursa korkusuyla uyuyamadım. İnşallah bebeklerin sana tutunur da 9 ayın sonunda ben nasıl bu acıya dayanabildim dersin. İnan onları kucağına alınca o iğnenin acısını da olduğun tedavileri de unutacaksın
Kan sulandırıcı kesmez ki. Kan sulandırıcı kanı sulandırdığından kanaman artabilir.progestan iyi gelir bu durumlarda. Benim geçen sefer kanamam başladığında doktor başka bir iğne vermişti.kanamam durmuştu ama ismini hatırlamıyorum.Canım dünya kadar emek verdin, riske atma bence. Aile hekimini tanıyorsanız sabah eşin gitsin, senin için rapor alsın.
Hiç kalkmamaya çalış. Yani ben olsam öyle yapardım
Tamam canm
Evet canim icin rahat etsin yapabilirsinEsim olmadigi zamanlarda kolumdan kendim yapmam cok zor oluyo o zaman o yokken gobegimden yapabilirim yani bende daha iyi olur
Bende ayniyim herseye ragziyim artik rabbim acilarimizin mukafatini versinBen oksaparı 2 ay vuruldum göbeğimin ağrısından uyuyamıyordum. Doğuma kadar her gün 2 kere kullananlar var onları düşündükçe ağlıyordum, her şeye razıyım yeterki bebeğim benimle kalsın diye. Ama nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?