- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.081
Benımde bu sene tanıdıklarım hep hamıle bende cok istıyorum insan gordukce keşke bende kalsam dıye can atıyoBu sene akraba gelinleri hepsi hamile hatta 10 sene hamile kalamayan akraba gelini vardı kendiliğinden hamile kalmış, 3 aylık olmuş. Duyunca çok sevindim. İnşallah hepimiz kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Her dua ettiğimde ilk önce çocuğu olmayan, hamile kalmak isteyen her kes için dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin, canlarım. ❤
5. Gun embrıyosu 2 gun içinde 3. Gun embrıyosu 5. 6. Gunde tutunuyo kana anca 12 gunde gecıyo diye duymuştum ben canım. Meleğin tutunmaya calışıyo benceKuzum 1 damla bile kan gelmedi .Eğer zaten artarsa gitmem .Ama bu 3.gün embriyosu .Bugün 5.gün bu kadar erken yerleşme olur mu ?
Bana da yapılmadı üstelik kız kardeşimde var, aile geçmişinde düşük olmasına rağmen.. doktorum Çoklu kayıplarda yapılabilir diğer durumlarda gerek yok sebep olmayabilir dedi biraz rahat yaniBana pıhtılaşma ile ilgili test bile yapılmadıDoktorlar ilk denemeyi pek önemsemiyor mu acaba
Ya ben oksapari kolumdan vuruluyorum onceki tedavimdede oyleydi bundada esim kolumdan yapiyo hic gobektende yapabilirsin falan demediler banaBen oksaparı 2 ay vuruldum göbeğimin ağrısından uyuyamıyordum. Doğuma kadar her gün 2 kere kullananlar var onları düşündükçe ağlıyordum, her şeye razıyım yeterki bebeğim benimle kalsın diye. Ama nasip olmadı
Koluma yaptığım zaman morarıyordu o yüzden göbekten yaptım. Karnım büyüdüğünde kolumdan yaparım diye düşündüm.Ya ben oksapari kolumdan vuruluyorum onceki tedavimdede oyleydi bundada esim kolumdan yapiyo hic gobektende yapabilirsin falan demediler bana
Canım korkma daha koyulaşması için erken önemli olan kanda iki kat artması.Kizlar gebelik çizgisi tam koyulasmiyor.dun aksam yaptim bi de az once ince çıkıyor.transferin 10.gunu bugun 3.gun embriyosu. Kimyasal olmasından korkuyorum daha önce de yasadim
Evet benimde mor hep kollarimKoluma yaptığım zaman morarıyordu o yüzden göbekten yaptım. Karnım büyüdüğünde kolumdan yaparım diye düşündüm.
İnşallah öyledir canım ama bidaha gelmedi .Tahriş etmiş olabilirim5. Gun embrıyosu 2 gun içinde 3. Gun embrıyosu 5. 6. Gunde tutunuyo kana anca 12 gunde gecıyo diye duymuştum ben canım. Meleğin tutunmaya calışıyo bence
Benımde bu sene tanıdıklarım hep hamıle bende cok istıyorum insan gordukce keşke bende kalsam dıye can atıyoBi ara bana hanıle kalmak imkansız gelıyodu hatta doğal yolla kalanlara ınanmamaya başlamıştım tüp bebektır diye dediğim gbi hamıle kalmak imkansız gelıyodu bana... yaşadıklarımdan nasıl etkılendıysem artık sonra dusunuyosun Allah rahım vermiş yumurtalık vermiş bebek olsun diye nasıl ki kalp vermiş yaşıyosak mide vermiş sindiriyosak
Üzülme canım inanki bir gün sen de yaşayacaksın o duyguyu Allahtan ümit kesilmez.Benımde bu sene tanıdıklarım hep hamıle bende cok istıyorum insan gordukce keşke bende kalsam dıye can atıyoBi ara bana hanıle kalmak imkansız gelıyodu hatta doğal yolla kalanlara ınanmamaya başlamıştım tüp bebektır diye dediğim gbi hamıle kalmak imkansız gelıyodu bana... yaşadıklarımdan nasıl etkılendıysem artık sonra dusunuyosun Allah rahım vermiş yumurtalık vermiş bebek olsun diye nasıl ki kalp vermiş yaşıyosak mide vermiş sindiriyosak
Evet. Günde bir kez içtiğimde bile iş yerinde uyuyakalmıştım
Ayy canimm hadi gozun aydinnnTesti bu 8.gün
Hayırlı olsun canım , bebişini al gelBugun benim transfer gunumsaat 11.30 da . Hadi bakalim yeni maceramiz hayirli olsun
Beni de ekler misiniz, 19 Ekim transfer tarihimCanım yaa senin için yorucu olmazsa listeyi tarih sirasına göre yapsan olur mu? Sırayla kimlerden haber alacağımızı görürüz, çok iyi olur
@YasnazBeni de ekler misiniz, 19 Ekim transfer tarihim
Baş ağrısı yok karın ağrısı var kuzumKızlar günaydın
Baş ağrısı yaşayan var mı transferimin 7. Günü bugün
Kasıkta arada oluyor agrım ama bu bas agrısı cok fena dün aksam basladı sabah gecer dedim hala devam ediyorBaş ağrısı yok karın ağrısı var kuzum
Uykusuz kalıyorsam stres yapıyorsan ondanda olur canımKasıkta arada oluyor agrım ama bu bas agrısı cok fena dün aksam basladı sabah gecer dedim hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?