- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.881
Yaaa cok tesekkur ederimmYaa o kadar çok sevindimki. Bugün bütün gün resmen senin cevabını bekledim. Öğlen uyumuşum abim yemek için uyandırdı uyanır uyanmaz telefonu açıp cevabın çıktımı çıkmadımı ona baktım nasıl bir heyecan anlatamam
Cok sevındım canım Allah tamamını erdirsinAmin insallah. Transferin 9.gunu (5.gun embriyosu)
Ben de bahceci fulya da Istanbulda yaptırdım...Bursa Acıbadem de yaptırdım.
Ben Bursa Acıbademde yaptırdım.Oksapar iğne kan pıhtılaşması için ama öyle bir problemim yok coraspin de veriyorlar zaten kan sulandırmak için tedavide var yani bu..Siz nerede yaptırdınız çokta farklı değil ilaçlarımız
Simdi ağla sonra hep gül insallahBen de oylegordugumden beri hepinize dua ediyorum sizler de yasayin diye
Insallah senin de guzel haberini almak nasip olsunCok sevındım canım Allah tamamını erdirsinValla kızlar burda okudukca pozitifleri heyecandan kalbım küt küt atıyo bir an once transferım olsun diye cok pozitif bi sayfa oldu cok şukur
Insallah canim hepimiz bu haberi alalimSimdi ağla sonra hep gül insallahLekelenme dışında neler vardi acaba
Hayirli olsun canim ben bile msji okurken duygulandim o kadar farkli guzel bi an ki o bende hickirarak aglamistim sonucumu gorunce Rabbim insallah hem burdaki herkese hemde isteyen evlat hasreti ceken herkese yasatir bu duyguyuKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Bas donmesi haric digerleri bende de var inşallahInsallah canim hepimiz bu haberi alalimbende kasik agrisi cok var her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Goguslerim cok agriyo ancak uçlarinda herhangi bir degisiklik yok. Bir de dunden beri basimda bir sersemlik var, donuyor gibi
Bak gördün mu yerlesiyormus bebisin annesiInsallah canim hepimiz bu haberi alalimbende kasik agrisi cok var her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Goguslerim cok agriyo ancak uçlarinda herhangi bir degisiklik yok. Bir de dunden beri basimda bir sersemlik var, donuyor gibi
Yaaa cokk sevindim...belirtilerimiz hep aynıydı diye ayri bir merakla bekledim.Allah tamamini saglikla devam ettirsin inşaallahKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Amin insallahhHayirli olsun canim ben bile msji okurken duygulandim o kadar farkli guzel bi an ki o bende hickirarak aglamistim sonucumu gorunce Rabbim insallah hem burdaki herkese hemde isteyen evlat hasreti ceken herkese yasatir bu duyguyu
Insallah vardir icini ferah tut. Herkes farkli belirti yasiyormusBas donmesi haric digerleri bende de var inşallah
Vallahi oylee ama ne strese soktu beniiBak gördün mu yerlesiyormus bebisin annesi
Idrar testleri cok gec gosteriyor yarin direkt kan ver icini de ferah tut insallah senin de guzel haberlerini alacagizYaaa cokk sevindim...belirtilerimiz hep aynıydı diye ayri bir merakla bekledim.Allah tamamini saglikla devam ettirsin inşaallahBenim de kan testim yarın...Biraz once dayanamayip idrar testi yaptim ama ikinci cizgi sanki varla yok arasi gibiydi.yani bisey anlasilmadi.Esime de bisey soylemedim.Yarin kan verene kadar umudumu yitirmeyecegim...Bugun 10.gündü tarnsferin....3.gun embriyosuydu 2 tane transfer edildi...Umutlu haberler aldikca umutlanmak guzel şey..
Insaallah cok guzel artarInsallahh allahim yardimcimiz olsunSali gunu bir daha kan verecekmisim
Gözün aydın bizlere de dua et güzel haberler paylaşalım böyleKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Ayyy cok tesekkur ederimAy hadi kuzum insaAllah cikar icime heves dustu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?