- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.861
Cok tesekkur ederim darisi hepinize olsunHayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim darisi hepinize olsunHayırlı olsun canım
Aminn hepimizz insallaahhHayırlı olsun. Rabbim kucağınıza almayı nasib etsin
Bende ole yapacağım inşallah senin gibi pozitif görürümAmin cok sagolun. Yok hic test yapmadim bugun direkt kan verdim
Cok tesekkur ederimHarika çok sevindim hayırlı olsun
Ben de oyle gordugumden beri hepinize dua ediyorum sizler de yasayin diyeCookk sevindim ❤❤
Aminn aminn insallah canimÇok sevindim canım sağlıkla artsın inşallah rabbim kucağımza alacağımız günleri göstersin bize
Ayyy hadi hayırlı olsun canım kucağına da almak nasip olur inşallahKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Insalah canim cok amin allahim hepinize nasip etsinHeyecandan seninle birlikte bizde merak ettik Violett90 çok sevindim☺☺ Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.. Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
Insallahh allahim yardimcimiz olsun Sali gunu bir daha kan verecekmisimYaaa maşallah Çok şükür çok sevindim Sağlıklı bir şekilde gelsin insallah
Ayyy çok çok tebrik ederim kuzum darısı başımıza inşallahKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Inanamiyorum hala... cok duygusalimDedik biz sana Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı devamını getirsin inşallah
Insallah allahim hepimizin yuzune gulsunBende ole yapacağım inşallah senin gibi pozitif görürüm ☺
Sağol kuzucum ya 2gün geçsinde annemi ikna edersem salı test yaptırıcam inşallahBayaa net çıkmış senin testte bence 100ün üzerinde çıkacak inşallah
Aminn hepimiz sag salim kucaklarimzia alalimAyyy hadi hayırlı olsun canım kucağına da almak nasip olur inşallah
insallaahhAyyy çok çok tebrik ederim kuzum darısı başımıza inşallah ❤
yaa ınanılmaz mutlu oldum canım hayırlı olsun katlı katlı artsınKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Insallah canim ben hala inanamiyorum. Allahim hepinize bu mutlulugu yaśatsinyaa ınanılmaz mutlu oldum canım hayırlı olsun katlı katlı artsın
Yaaaa kuzumm benim çok ama çok sevindimmm Rabbim sağlıkla devam ettirsin hamileligini bizlerede nasip etsin insallahKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Yaa o kadar çok sevindimki. Bugün bütün gün resmen senin cevabını bekledim. Öğlen uyumuşum abim yemek için uyandırdı uyanır uyanmaz telefonu açıp cevabın çıktımı çıkmadımı ona baktım nasıl bir heyecan anlatamamInsallah canim ben hala inanamiyorum. Allahim hepinize bu mutlulugu yaśatsin
Insallaahh insallah Hepimizin yuzu gulsunnYaaaa kuzumm benim çok ama çok sevindimmm Rabbim sağlıkla devam ettirsin hamileligini bizlerede nasip etsin insallah