- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.901
Şimdi git canım ol güzel haber almış olalım bugunAyyy cok tesekkur ederim, ama kan vermeye gidemedim , bi anda bir suru misafir geldi eve peşpeşe yarina kaldi hayirlisi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi git canım ol güzel haber almış olalım bugunAyyy cok tesekkur ederim, ama kan vermeye gidemedim , bi anda bir suru misafir geldi eve peşpeşe yarina kaldi hayirlisi insallah
Hayirli olsun, cok sevindim senin adinaKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Tesekkur ederimm darisi hepinize insallahHayirli olsun, cok sevindim senin adina
Harikaa masallah saglikla kucagina al insallahhh cok sevindimm ❤Kizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Bende oleydim ama kullandigimiz ilaclardan olmamis imkansiz diye dusunup kendimi ole kandirmistim :)kızlar ya kanda pozıtıfı gorenler katlı katlı artısı olanlarpsıkolojık olarak kendınızı adet gorecek gıbı hıssedıyormusunuz benım ıdrar testlerım pozıtıf şükür ama herhalde yılların verdıgı o deneyımdenmı nedır adet gunum geldı yaklastı dıye heran adet olacak korkum var leke görecekmıyım dıye kalbım pır pır atıyo ne yapaylm nasıl başedeyım bılemıyorum vallahı
Aminn sen de oyle insallah senin de yarindi dimi testinHarikaa masallah saglikla kucagina al insallahhh cok sevindimm ❤
Bu ay ilacsizda inşallah tutar gerek kalmaz daha fazla ilaca. Rabbim tez vakitte nasip etsin hepimizeArkadaşlar doğal siklus ve ilaçlı olan arasında söyle bir şey demişti doktorum. Doğal ilaçsız olan transferde hamileliğin devam etmesi ilaçlı olana göre daha yüksek. Bnm âdetlerim düzenlidir ama hep az olurum.Ama rahim duvarım ince yeterince kakinlasmadiğı için ilaçlarla kalınlaştı hep.Rabbim nasip edecekse yine eder biz elimizden geleni yapıyoruz
ben suan duphaston kullanıyorum gunde 3kez..crone jel yok dıye bunu vermıslerdı benden başka kullanan yok sanırım ısmını hıc duymadım kımsedegunde 3kez ıctıgım ılacın adını bıle ogrenemedım baktım yazdım şimdi bunun da oyle etkısı var dıye kendımı rahatlatayım ozaman sabah engec 8de acilden kan verecem bıter bu işkence insallah artıkBende oleydim ama kullandigimiz ilaclardan olmamis imkansiz diye dusunup kendimi ole kandirmistim :)
Evet benim de yarin. Allahim insallah artmistir cok dua ettim sabah kahvalti bile yapmadan direj gidip kan vericem ❤Aminn sen de oyle insallah senin de yarindi dimi testin
Aynen rahatlat kendini regl olamazsin :) bende sabah ilk is kan vermek olucak allah razdimcin olsun insallah guzel degerler paylasirsin. Yarin buyuk ghn. Yarin cok guzel olacak allahin izniyle ❤ben suan duphaston kullanıyorum gunde 3kez..crone jel yok dıye bunu vermıslerdı benden başka kullanan yok sanırım ısmını hıc duymadım kımsedegunde 3kez ıctıgım ılacın adını bıle ogrenemedım baktım yazdım şimdi bunun da oyle etkısı var dıye kendımı rahatlatayım ozaman sabah engec 8de acilden kan verecem bıter bu işkence insallah artık
Düzenli olduğumu soyledigim halde zaten senede kaç kez gecikme yaşarsın diye sordu ve yumurtlama olmazsa tedavi iptal diyede söyledi. kesin çatlar demedi. Kısmet bakalımAdetı duzenli olan kadının her ay mutlaka yumurtlaması oluyo mu ki? Ben boyle kabul edılıyo fakat yumurtlama olmayadabılıyo diye okumuştum bi kaç kere
Insallah cok yukselmistir bize de yaz hemenEvet benim de yarin. Allahim insallah artmistir cok dua ettim sabah kahvalti bile yapmadan direj gidip kan vericem ❤
Bir kaç ay sonra geçer bu his merak etme yılların alışkanlığıkızlar ya kanda pozıtıfı gorenler katlı katlı artısı olanlarpsıkolojık olarak kendınızı adet gorecek gıbı hıssedıyormusunuz benım ıdrar testlerım pozıtıf şükür ama herhalde yılların verdıgı o deneyımdenmı nedır adet gunum geldı yaklastı dıye heran adet olacak korkum var leke görecekmıyım dıye kalbım pır pır atıyo ne yapaylm nasıl başedeyım bılemıyorum vallahı
Koronada ne misafiriAyyy cok tesekkur ederim, ama kan vermeye gidemedim , bi anda bir suru misafir geldi eve peşpeşe yarina kaldi hayirlisi insallah
Ya esimin kardesi filan geldi mesafeli mesafeli oturdukKoronada ne misafiri
Kasık ağrısını ve göğüslerde hassasiyeti hangi günden sonra hissettiniz acb?Insallah canim hepimiz bu haberi alalim bende kasik agrisi cok var her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Goguslerim cok agriyo ancak uçlarinda herhangi bir degisiklik yok. Bir de dunden beri basimda bir sersemlik var, donuyor gibi
Caniim hayirli olsuuun masallahhInsallah canim ben hala inanamiyorum. Allahim hepinize bu mutlulugu yaśatsin