- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.841
Teşekkürler, 8. Gün 139, 10. Gun 327Hayirli olsun degerleriniz kacti acaba 8. Gun ve 10. Gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler, 8. Gün 139, 10. Gun 327Hayirli olsun degerleriniz kacti acaba 8. Gun ve 10. Gun
Ayyy ben seni yerimm yaaaaa Ayyy nasil duygulandimm . Allah immm hadi gozun aydn kuzum sag salim al kucagna insaAllahhhhhKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
ayyy süper çok sevindim katlanarak artsın inşallah Hiç idrar testi yapmışmıydınız peki kan vermedenKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Hayırlı olsun canımKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Hayırlı olsun. Rabbim kucağınıza almayı nasib etsinKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Ben duş almadım , yarın alacağım daha ama .absest bozulmuyor canım transferle , araştırdım.Ama ben namazı oturarak kılamıyorum ya denedim ama beceremedim öyle .Normal kılıyorum , zaten fazla eğilmiyoruz Allah’a emanet .Su icelim en guzeli zeytinin ustune zeytinyag dokun yiyin valla cok iyi geliyor kabizlik bide hareketsizlikten oluyor. Ki ben cok hareketli biriyim 1 gun hareketsiz kalip oyle keyfi yatsam kabiz oluyorum. Transferden sonra yatacagimida hic sanmiyorum ama agir bir is de yapmam tabi. Birdr banyo yasak gibisinden duymustum sicak suyla. Ben gusulsuz dolanamam kizlar gelir gelmez yaparim banyomu cok cok ilik suyla. Oglumdada oyle yapmistim birde oturarak namaz kilin.
Benim de öyleydi, hatta gidip bakıyordum sürekli ama şükür pozitif :) inşallah senin de pozitif çıkacakBende korkuyorum ya sanki adet günü gelecek gibi hissediyorum aşırı ağrı var ama lekelenme falan yok
Harika çok sevindim hayırlı olsunKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Bayaa net çıkmış senin testte bence 100ün üzerinde çıkacak inşallahYa ben türkiyede yaşamıyorum 1aydır tedavi için konyada annemlerdeyim eşim de cuma memlekete döndü. Duruma göre uçak bileti falan almam lazım. Çünki işteki yıllık iznimde bitti ekstradan kalıyorum işte sıkıntı olur diye korkuyorum. Ondan ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi Ama 10-20gibi bir değer çıkarsa da daha fazla ikileme düşerim diye aşırı korkuyorum
İnşallah canım ya burada genelde pozitif okuyorum çok mutlu oluyorum gerçekten Allahım hepimize isteyen herkese versin sağlıkla hayırlısıylaBenim de öyleydi, hatta gidip bakıyordum sürekli ama şükür pozitif :) inşallah senin de pozitif çıkacak
Cookk sevindim ❤❤Kizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Hangi marka kefir aliyorsunuz bn sade kefirin tadını hiC bilmiyorum meyveli alıyorumGüzel tavsiye, canım kefirim yaaa çok severim, ne zamandır almıyordum.
Çok sevindim canım sağlıkla artsın inşallah rabbim kucağımza alacağımız günleri göstersin bizeKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Heyecandan seninle birlikte bizde merak ettik Violett90 çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.. Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasınKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Amin insallah. Transferin 9.gunu (5.gun embriyosu)Hayirli olsun inşallah. Kaçıncı gündü bugün.
Normal zaman için haklısın ama transferden sonrasi icin olmazKabizlikta iyidir birseycik olmaz hemen acikmayiz
Yaaa maşallah Çok şükür çok sevindim Sağlıklı bir şekilde gelsin insallahKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Dedik biz sana Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı devamını getirsin inşallahKizlar kan testi sonucum 121 cikti... allahim hepinize nasip etsin... aglamaktan yazamadim
Allah razi olsun allahim hepinize nasip etsin 2 sene bekledik...Ayyy ben seni yerimm yaaaaa Ayyy nasil duygulandimm . Allah immm hadi gozun aydn kuzum sag salim al kucagna insaAllahhhhh
Amin cok sagolun. Yok hic test yapmadim bugun direkt kan verdimKızlar aramızda eşinde
ayyy süper çok sevindim katlanarak artsın inşallah ☺ Hiç idrar testi yapmışmıydınız peki kan vermeden