- 7 Ekim 2020
- 188
- 293
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani doğrudur gözünaydın sayilir:) kaçıncı gündü bugünPredictor boyle cikti, doğrudur dimi
Tebrikleeerrr İnşallah sağ salim kucağına alırsınPredictor boyle cikti, doğrudur dimi
Amin inşallahBu ay ilacsizda inşallah tutar gerek kalmaz daha fazla ilaca. Rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize
Hadi bir pozitif sonucta senden gelsin canımKizlar ben simdi kan vermeye geldim, dua edin bana nolur cok heyecanliyim
10. Gun 3.gun embriyosu.Yani doğrudur gözünaydın sayilir:) kaçıncı gündü bugün
Kan verdinmi canım? Cevap ne zamana çıkar10. Gun 3.gun embriyosu.
Ben altınkılıç içiyorum, en çok onu seviyorum.Hangi marka kefir aliyorsunuz bn sade kefirin tadını hiC bilmiyorum meyveli alıyorum
Verdim simdi canim, 1 ile 3 saat arasinda cikar dedilerKan verdinmi canım? Cevap ne zamana çıkar
Ayy hadi inşallahVerdim simdi canim, 1 ile 3 saat arasinda cikar dediler
Daha iyi bağırsaklarını çalıştırır birşey olmaz. Ama yoğurt falan damı yesenkiBozuk kefir içtim ya
Bilmiyorum kiDaha iyi bağırsaklarını çalıştırır birşey olmaz. Ama yoğurt falan damı yesenki
Allah seni ya :) bisi olmaz cok mu ictin vucudun atar hemen merak etme bisi olmazBozuk kefir içtim ya
Yarısına kadar içtim sonra baktım tarihi geçmişAllah seni ya :) bisi olmaz cok mu ictin vucudun atar hemen merak etme bisi olmaz
Inan inan oldu insallah devam edicekInanamiyorum hala... cok duygusalim
Bol su içBozuk kefir içtim ya
Hayırlı olsunKizlar benim sonucum 63 cikti. Sukurler olsun insallah saglikla artar.
Hayırlı olsun canım çok sevindim .İnşallah bende pozitifi görebilirim , 3.gün embriyolarını böyle gördükçe umudum artıyorKizlar benim sonucum 63 cikti. Sukurler olsun insallah saglikla artar.