- 12 Mart 2019
- 14.913
- 34.322
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.721
Koyulasma var canimKızlar üstteki dünkü testim alttakını da şimdi yaptım. Bence hafif koyulaşma var. Dün çok çok silik gibiydi bugün silik ama düz bir çizgi bence. Ama çokta emin olamıyorumTransferin 6ıncı günü bugün. Lütfen yorumlarmısınız
Aynen canım bende öyle düşünüyorum .dün sürekli dinlendim ama çok sıkıldım.Zaten yarın okula başlayacağım , derslerimde az ve yorucu değil zaten .En azından kafam dağılıyor .Sürekli evin içinde strese giriyorum benKesinlikle canim stresi en aza indirmek lazim. Kuran okuyun zikir cekin. Dizi izleyin. Biseylerle mesgul olmak daha iyi ben surekli yatilmasi taraftari degilim . Psikolojikmen rahatsiz oluyor insan surekli yatinca
Tebrikler. Hamilesiniz. Rabbim kucağınıza almayıda nasib etsin.Sen diyince kalkıp onu da yaptımsabah ilk idrarım değil ama olsun yine de yaptım acaba böyle olunca kanda kaç çıkarki kaç gün erken kan testine gidersem dr dövmez beni tüp bebek merkezinde 2kez ücretsiz kan testi yaptırma hakkım var acaba istediğim gün gidip yaptıra bilirmiyim? Yoksa illaki onlar dedikleri günde gitmem lazım?
Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Evet biliyorumda birden kesin gibi yazinca o sekilde aciklama geregi duydumcanım adetı duzensız olana naturel kesınlıkle yapılmıyor ama evet doktorun tercıh etmıs olabılır ama adet duzensızlıgınde yumurta gelısecekmı yumurtalama nezaman olcak rahım kalınlıgı onunla uyumlu artacakmı bılemedıklerınden ılacla kontrol altına alıyolarmıs
Canm ben 6. Gun kan vermistim 38 cikmisti testim sendende silikti ustelik.Sen diyince kalkıp onu da yaptımsabah ilk idrarım değil ama olsun yine de yaptım acaba böyle olunca kanda kaç çıkarki kaç gün erken kan testine gidersem dr dövmez beni tüp bebek merkezinde 2kez ücretsiz kan testi yaptırma hakkım var acaba istediğim gün gidip yaptıra bilirmiyim? Yoksa illaki onlar dedikleri günde gitmem lazım?
Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Kişiden kişiye değişiyor canım Ben 10.gün verdim 207 çıkmıştı ama 10. gün verip 300-400 çıkanlar varKizlar bugun test gunummtransferin 9.gunu 5.gun embriyosu eger pozitifse kan degeri kaclarda olmali acaba
Koyulasma var canim
Çok çok teşekkür ederim kızlarTebrikler. Hamilesiniz. Rabbim kucağınıza almayıda nasib etsin.
Yarini bekliyorum canim doktor ptesi yaptir dedi dua edin insallah yukselmis olsun degerlerimCanım naptın kan testi yaptırdın mı bidaha
Canım benim de bugün test günüm çok heyecanlıyım . Bir de kizlar bişey sorcam ben 12 de oksapar iğne ile coraspin hap kullanıyordum kan vermeden önce bunları almam test sonucunu etkiler mi sizce ?Ayy insallahh allahim nasip etsinn cok duygusalim bugun biri dokunsa aglicamen zoru da bugunmüs
rulid 300mg 1x1(4 gün) prednol 16 mg 1x1 (4gün) crinone jel 2X1 transferden 5 gün önce başldm estrofem tb 3x1 adetin 2. gününden itibaren folicade tb1x1Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olanlar lütfen, transferden önce içtiğiniz ilaçları yazarmısınız.
İnşallah canım rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla katlansıYarini bekliyorum canim doktor ptesi yaptir dedi dua edin insallah yukselmis olsun degerlerim
Aminnn canim insallahhhİnşallah canım rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla katlansı
Hayırlı olsunrulid 300mg 1x1(4 gün) prednol 16 mg 1x1 (4gün) crinone jel 2X1 transferden 5 gün önce başldm estrofem tb 3x1 adetin 2. gününden itibaren folicade tb1x1
Hemen canm❤@Yasnaz beni de ekleyebilirsin canım 13 ekim transferim
Tabikii@Yasnaz canım benide listeye ekler misin 10 Ekim transferim
Etkilemez canmCanım benim de bugün test günüm çok heyecanlıyım . Bir de kizlar bişey sorcam ben 12 de oksapar iğne ile coraspin hap kullanıyordum kan vermeden önce bunları almam test sonucunu etkiler mi sizce ?
Adetleri duzenli olan birinin yumurtlamasida duzenlidir dedi. İlk önceliğim natürel bununda eğer bu ay kendiliğinden yumurtlaman olmazsa iptal olma durumu var dedi. Bana söylediği bu. Tutma şansı ikisi arasında nedir sormak aklıma gelmemis o anda. İnşallah hepimiz için bu temennim benimdeNaturel tercih etmesi adet duzensizligiyle alakali degil canim doktorun tercihi
Benimde adetlerm cok duzenlidir ama 3 denememde ilacli oldu.
Insallah guzel sonuclar alirsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?