- 12 Mart 2019
- 14.798
- 34.197
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Sakin olun sadece olacaksa olacakAdet sonrası gideceğim ikinci denemem amh cok düşük yaşım 40 içim acıyor rahat olamıyorum
rahat ol ol arkadaşım, umduğundan güzel geçecek: ) derin derin 3 kere uzun, sakin nefes alıp verince hafifliyor gönül.. ben iğneleri olmadan öyle nefes alıyorum, işe yarıyor..Adet sonrası gideceğim ikinci denemem amh cok düşük yaşım 40 içim acıyor rahat olamıyorum
Güzel arkadaşım, sakin ol n'olur.. ne güzel, doktor değenlendirin demişse demek ki normal yoldan hamile olma şansınız var. Onun dediğini yapsan.. Bu kadar gerilmesen keşke.. Valla o tek o sigarayı iç ama bu kadar stres yapma.. diyesim geliyor: )Göğüsümde şişlik varhisediyotum karnım davul gibi oldu adet mi bir yorum yapın lütfen
Hadi hayirlisi olsun kuzum sen icini ferah tut❤Kızlar bugün regl 3. Gün akşam randevum var dondurulmuş transfer için dua edin bana❤
Merhaba canim benm esimde azosperm normal yolla imkansiz ama mucizeler olabiliyor hamilelik olabilirmi acaba cunku kahve lekelenmen olmus 2 kere kesilmis keske bi test yapsaydin.Merhaba benim 6 yumurtadan 2 tane embriyo 3. Gün donduruldu eşim azospermi tese ile aldılar sperm. Embriyolar 1i 8 diğeri 6 hücre histeroskopi ile 2 folip alindi ve cizik yapildi transferi geçen ay yapacaklardi ancak kullandigim ilaçlardan rahim fazla kalinlastigindan ertelendi bu ay regl olmayı bekliyorum normal regl günümde kahve rengi akinti geldi kesildi 2 gün sonra gene geldi kesildi yarın 6. Gün olacak yarın randevu aldim bu durum bana anormal geldi bezer bir deneyimi olan var mı ?
Ilaclar hormon yüklü oldugu icin psikolojimizi alt ust ediyo canim bu cok normal bi durum ama dayanması güç.kızlar ya, ben zaten heyecanlı, kaygılı bir tipim, bu ilaçlar iyice bozdu dengemi gibi geliyor. En ufak haberde hop ediyor yüreğim.. Hayırlısıyla bir geçseydi şu günler..
Yasnaz sabırlı olmak lazımIlaclar hormon yüklü oldugu icin psikolojimizi alt ust ediyo canim bu cok normal bi durum ama dayanması güç.
Sadece bol bol sabır pozitif düşünmen önemli hersey guzel olacak diyerek beklemeye devam
Evet kesinlikle❤Yasnaz sabırlı olmak lazım
olamıyorum içim de bir panik var işte seni tedavin ne zamanEvet kesinlikle❤
Adeti bekliyorum transfer icin canm dini inancini bilmiyorum ama bol bol selavat getir kurani kerim oku bilmiyosan dinle icini ferahlatolamıyorum içim de bir panik var işte seni tedavin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?