- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.981
Yaa inanmiyorum herkes poztif herkes hayirli olsun canimKizlar 7.günüm sabah yaptim idrar testi nasil sizce cok silik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inanmiyorum herkes poztif herkes hayirli olsun canimKizlar 7.günüm sabah yaptim idrar testi nasil sizce cok silik çıktı
Tamam insallah güzel haber veririmnapayım eşim pzt verırsın dedı bıde her durumda heyecan yaşayacaz yanı kaçarı yok bende normal testlerden var hergun sabah yapıp koyulasmasını ızleyecemsen verırsen degerını soyle ama
Var canım görünüyor yarın kan ver canım sabah bende 8. Gün vermiştimEvet erken gebelik testiydi kan versem mi bilemedim görünüyor dimi kizlar ya ben mi hayal görüyorum diye düşünüyorum
Canim sagol insallah ya devami gelir herkes burda pozitifi görür insallahhYaa inanmiyorum herkes poztif herkes hayirli olsun canim
Insallah canimVar canım görünüyor yarın kan ver canım sabah bende 8. Gün vermiştim
Canimm hayirli olsun benim de 7. gunum ama 3.gun embriyosu, seninki 5. Gun embriyosu dimi?Kizlar 7.günüm sabah yaptim idrar testi nasil sizce cok silik çıktı
Pazar gunu dedi doktor. Yani 9.gunuNe zman yapacaksın canım testi
insallah senden de güzel haber gelecek canım
Korkuyorummmya hadı sende yap bak herkes pozıtıf goruyor senınkınıde gorelım
karnim davul gibi sisti kasiklarima da agri yapiyoIste bikere olunca onu gecirmen cok zor oluyo hemen kefir ic activiya yogurt ye duphalac ic canim
Gecmez o gecsede ic ben kabiz olmasamda ictim hergun canmkarnim davul gibi sisti kasiklarima da agri yapiyo
Bugun gecmezse ilac alicam
ben de korkuyordum emınım hepımız test yapmaya korkuyoruz cunku bızım surecler buraya gelınceye kadar hep hüsranla dolu baka bugun guzel bır gun herkesın pozıtıf oldu senınde olmustur hadı yapKorkuyorummm
Bende göğüs ağrısı hic yokMerhaba bugün 6. Günüm göğüslerim ağırlaştı şişti yaşayan var mi?
Gerçekten mi bana umut oldunuz kaçtı kaça indi değerinizBenim yukselmisti canim tiroid ilacimin dozunu arttrdik 3 gun sonra tekrar kan verdm duzelmisti
Çok çok tebrik ederim değerlerin katlanarak ilerlesin canım. tedavinin başından beri fikir alışverişi yapıyoruz inan kendim gibi içim sevinçle dolduben hayatımda ılk defa cıft cızgı gordum sabah ınanamadım agladım hatta ..hala sevındırık gıbıyım evden calısıyorum masamda embrıyomun fotosu ıkı gebelık testı ıcım coşkuyla dolu ama kımse bılmıuoallahım emek veren bekleyen burdakı herkese nasip etsın benımde degerım katlı katlı artsın saglıkla kucagıma alayım
ya canım cok tesekkur ederım ınsallahben de her pozıtıfı gorunce kendımın gıbı sevınıyordum ondan hemen buraya attım ınsallah saglıkla katlı katlı artar ınsallah senın de pozitif haberlerını alırızÇok çok tebrik ederim değerlerin katlanarak ilerlesin canım. tedavinin başından beri fikir alışverişi yapıyoruz inan kendim gibi içim sevinçle doldu