- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.581
Galiba rahmi daha iyi görmek içinmiş.. Çok sıkısmayacak kadar içmeyi düşünüyorum inşallah ayarlayabilirimTeknik kismini hic bilmiyorum ben tup bebekten once iki kez de asilama yaptirmistim. O islem icin de sikisik olmak gerekiyor
Aynen öyle canım zor sahip olduğumuz için herseyi düşünüyoruz. Ben Bi faydası olur mu diye düşündüm ama yokmuş anladığım kadarıyla..Canım zaten idrar deliği ile vajina farklı yerlerde olduğu için tuvalete gidince bebek tutmaz diye birşey yok .Sadece ıkınmadan , fazla eğilmeden zorlamadan dikkat edelim o kadar .Ben o kadar araştırdım ki bunların tutunma ile ilgili bilimsel bir açıklaması yok .Ama işte biz zaten zor sahip olup o kadar emek verdiğimiz için rahat olamıyoruz doğal olarakİçimiz rahat etsin diye her yaptığımız hareketten şüphelenir olduk gerçekten
İnşallah canımÇok canım , zaten belli bir saat bile vermiyorlar ki dedikleri saate denk gelmiyor illa .İnşallah güzel düşünelim güzel olsun
Bana bez bagladilar yarim saat sonra beze yap iki saat hic kipirdamadan yat bezide cikarma dediler ama psikolojik olarak beze yapamiyo insan yani ben yapamadim 1 saati gecti anca yapabildim bi yandan cok sıkışığım bi yandanda yapamiyorum cok kotuyduKızlar bisey sorcam hiç transfer olmadım bilmiyorum o nedenle.. Transfer sonrası tuvalete gittiniz mi? Transfer sonrası süreç nasıl oluyor?
Yok canım niye yanlış sonuç versin ki bence hamilesin bunun tadını çıkar aklına vesvese sokmaAcaba sağlık ocagi sonuçları güvenilir midir ki? Hiç ordan hatalı sonuç alan oldu mu
Bana bez bagladilar yarim saat sonra beze yap iki saat hic kipirdamadan yat bezide cikarma dediler ama psikolojik olarak beze yapamiyo insan yani ben yapamadim 1 saati gecti anca yapabildim bi yandan cok sıkışığım bi yandanda yapamiyorum cok kotuydu
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım .Sonra neden böyle yaptım veya yapmadım diye düşünmezsin .Ama strese gerek yok, embriyonun genetiği sağlamsa ve rahimde problem Yoksa her türlü tutunuyor , tabi nasip de önemliAynen öyle canım zor sahip olduğumuz için herseyi düşünüyoruz. Ben Bi faydası olur mu diye düşündüm ama yokmuş anladığım kadarıyla..
Iki kere transfer oldum ikisindede bez bagladilar ayni yerde oldum zaten ikisinide bez iyi ama sedyeyle odaya getiriyolar sedyeden yataga kayarak sirt ustu surune surune gectim o sirada bez kaymazsa iyi kayarsa buyuk sikinti birinde oyle yasadim cunkuYaa ne hallere giriyoruz bez daha iyi geldi kulağıma ama.. Sürgü daha kötü geliyor bana..
Yok ya dur bi sen pozitifi gor kese varmi kalp varmi demekten ihtiyaci unutucaksinTest yapmak icin erken diyorum kendime ama ihtiyac listesi simdi baslasak anca yetisir
Hep korkmusumudr onun icin bisey bakmamHele ben transfer dahi olmadan bakıyorum
Aynı zamanda transfer olacağız o zaman inşallah tutunur bebeklerimizMerhabalar benimde 30veya 31 ekimde transferim var. Bugün estrofem e başladım. Nar suyunu bende duydum etkisi herkeste aynı olmayabikiyormuş
Ben 2 tedavimde de uyguladim nar suyunu rahim kalinlasma problemim yok ama yinede ictim ne zarari olabilirki bir siseden her gun bir bardak ictim sise bitti daha icmedim bundada uyguladm cok sukur bi sıknti yok simdilik icin rahat etmezse icme canmKızlar ben de bugün adet oldum yarın estrofeme baslayacagim 26 sında kontrole gidecegim 31 Ekim'de de transferim var insallah bir aksilik çıkmazrahim kalinligi için bu süreçte neler yediniz acaba? Nar suyunu duydum ama yapan oldu mu aranızda ?
Kız hani ben yokum listede
Anne Adayı Transfer Tarihi Sonuç Suoz 4 ekim @She- 3 ekim @Kocasininprensesi93 @Cupancake 6 ekim @Violett90 9 ekim @hiranur3419 13 ekim @BenCigdem 8 ekim @Regen89 15 ekim S sunshine__ 7 ekim Ogretmennhanimm @Yasnaz @ElifffErdemm 21 ekim @Papatyam erva 30 ekim @rus ruleti 10 ekim @Misli_naa 10 ekim Betbetul 28 eylül @merveustabasioglu 5 ekim @Zzzzzzzz29 8 ekim ozge2126 28 eylül @ilknurrrrrrd 28 eylül @siera61 12 ekim @bus9105 15 ekim @yeliz1981 8 ekim @ZgulkrcZ 9 ekim @mila34 8 ekim @sadefsdf 3 ekim @hayat2828 30 ekim
Herkese merhabalar
Ekim ayı dondurulmuş embriyo transferi olacaklar haydi buraya
Bu topiği açmamın nedeni birbirimize fikir alışverişimizin olması o stresli 10 günü ve sonrasını beraber geçirelim bu topik bize uğur getirsin
Ben kendi hikayemi anlatmakla başlıyorum
23 yaşım yeni bitti 4 yıllık evliyim istanbul bahçeci umut tüp bebekte 2 yıldır tedavi görüyorum,eşim azosperm hastası sperm çıkışımız 0 ve tese ile alınan spermlerle embriyolar oluştu.
2 deneme yaptık ilk deneme negatifti ikinci icin başladık öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı tutunmasını sağlıyormuş.
Öylede olmuştu tutmuştu ama şans bu ya boş gebelik oldu ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti şu anda üçüncü dondurulmuş embriyo transferi için başladıktransfer hazırlığı için adet olmayı bekliyorum Bir gecikme olmazsa 15 gün sonra adet olacağım ve ilaca başlayacağız transfer ekime denk geliyor.
Hadi bakalım hep birlikte bu serüveni mutlu bir şekilde geçirelim ❣
1.20 çıkmış bu saaten sonra yükselme olmaz sanırım.Insallahh
Aaa canım bende merak ettım beklıyorum haberını adet gecıkmesi olursa transferım uzucakBenim çikolata kistim vardı yerleştirmeden önce baskı yapıp kisti küçültsün diye yaptırdık bakalım ne olacak yan etkisinde regl gecikme varmış yarın doktora gideceğim sorarım bakalım
Unutmusumdur canim transfer tarihini soyle bakimKız hani ben yokum listede
Ya kaçıncı gundu canim1.20 çıkmış bu saaten sonra yükselme olmaz sanırım.
Canım düşünme bunları sen akışına bırak göreceksin herşey çok kolay olacakNeler neler tecrübe ediyoruz yaa Bi defa arkadaşım operasyon geçirmişti ona surguyu ben vermiştim hemşire vermemişti. Kızcağız denk mi getiremedi bilmiyorum ben mi beceremedim nasıl olduysa yatağı da kirletmisti. Ondan çekiniyorum sanırım
Halk sağlığı laboratuvarına gidiyor alınan testler güvenilirdir bence neden böyle düşündünAcaba sağlık ocagi sonuçları güvenilir midir ki? Hiç ordan hatalı sonuç alan oldu mu
Ben transferden 8 gün sonra gördüm, kan değeri de 139 çıktı, bugün 2. Kanı verdim, heyecan ve stresle bekliyorum. Okuduğum kimyasal gebelik hikayeleri beni korkuyor biraz acaba çok mu erken davrandım diyeMerhaba kızlar. Bugün 2tane iyi kaliteli 5.gün embriyosu transferi oldum. Pozitif sonuc alan arkadaşlar idrarda pozitifi ne zaman gördünüz acaba? Galiba aşırı sabrsızım ya. Utanmasam şimdi test yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?