- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.621
Sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin ?Canim ben 11. Gun yaptirdim testi 42.57 cikti cok yeni tutunmus dedi doktor erken olabilir senin testin icinde bekleseydin keske test gününu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin ?Canim ben 11. Gun yaptirdim testi 42.57 cikti cok yeni tutunmus dedi doktor erken olabilir senin testin icinde bekleseydin keske test gününu
Göğüs hassasiyeti hiç olmadıcanım bende rahmime ani sancılar giriyor hatta dün çok oldu bide progestan fitille birlilte kahverengi şeyler geliyorSuoz senin belirtiler nasıl, benim göğüslerim acıyordu azaldı biraz o beni endişelendiriyor
Bilmiyorumki iki gunde bir test yaptirip merkezi arayip soyluyodum simdi 3 gune cikti persembe yaptir ara bizi ona gore cagiralim dediler en sonki degerim pazartesi 229 duSen ne zaman keseyi görmeye gideceksin ?
Cumartesi normal test tarihimde gene yapicam doktora solemedim daha ılaclarimi kullanıyorumTest gününü beklemeden hemen umutsuz olma Allah bu belki degerin artar yanlis hatrlamiyorsam aguştos grubunda vardı öyle biri kanda negatf gormustu sonra degeri artmisti... yani 5.gün embriyosu diye 5 gün sonra hemen artis gorceksin diye bisi yok ben test gununu bekleme taraftarıyım
Olabilir o yüzden ilaçlara devam ediyorum test yaptığını solemedim zaten bekliycez bakalmHayir hayir daha cok erken bekle bakalil belki birden yukselicek toparlicak var oyle seyler doktoruna bile soylesen ilaclara devam et gununde ver tekrar dicek
InsallahBence 6 gün çok erken. Benim de 5. Gün embriyosuydu 10. Günde bile 34 çıktı bazen geç yükselebiliyor bence test gününü bekle
Yok canım doktorun dediği tarihte tekrar yaptırayım doktora şimdi solesemde erken dicek ilaçlarını kullan dicek o yüzden o riske girmeden ilaçlara dev edeceğim cumartesi gene tahlil yaptiririmCanim ben 11. Gun yaptirdim testi 42.57 cikti cok yeni tutunmus dedi doktor erken olabilir senin testin icinde bekleseydin keske test gününu
Aynen canim ilaclarini birakma sen sakin devam et cumartesi insallah guzel haberleri alirsinYok canım doktorun dediği tarihte tekrar yaptırayım doktora şimdi solesemde erken dicek ilaçlarını kullan dicek o yüzden o riske girmeden ilaçlara dev edeceğim cumartesi gene tahlil yaptiririm
Iyi yapmissin bekle bakalim canim insallah guzel sonuclar alirsinOlabilir o yüzden ilaçlara devam ediyorum test yaptığını solemedim zaten bekliycez bakalm
Caniim seninle ayni tarih transfer olmuştuk. Zaten betahcg hormonu 8.günde salinmaya baslamiyor muydu. O yüzden daha cok erken cumartesi insallah pozitifi görürsünCumartesi normal test tarihimde gene yapicam doktora solemedim daha ılaclarimi kullanıyorum
Aynen canım ilaclarına devam et olumsuzluklari at ve dua edelim insallah artacak degerin bosuma uzulmusum diyeceksinCumartesi normal test tarihimde gene yapicam doktora solemedim daha ılaclarimi kullanıyorum
Hadi hayırlı olsun Güzel olsun sonuçlar bekliyoruz güzel haberleriniMerkezdeyim kizlar kan verdim bekliyorum insallah bi sorun yokturda transfer tarihim belli olur
Insallah canim cok sagolHadi hayırlı olsun Güzel olsun sonuçlar bekliyoruz güzel haberlerini
Bişeyin yükselteceğini hiç sanmıyorum neden bole oluyor anlamıyorum en iyi kalite 2 kere yapılıyor ama negatifAynen canim ilaclarini birakma sen sakin devam et cumartesi insallah guzel haberleri alirsin
Umarım..Iyi yapmissin bekle bakalim canim insallah guzel sonuclar alirsin
Anladım canım, ben fitil değil de prolutex iğne kullanıyorum. Bir de hibor iğne var pıhtilaşma önleyiciymiş, karnım delik deşik oldu ama tutunsun da değer.Göğüs hassasiyeti hiç olmadıcanım bende rahmime ani sancılar giriyor hatta dün çok oldu bide progestan fitille birlilte kahverengi şeyler geliyor
Inşallah keşke öle bisey olsaAynen canım ilaclarına devam et olumsuzluklari at ve dua edelim insallah artacak degerin bosuma uzulmusum diyeceksin
Ya neden yukselmesin umudunu kaybetme belki yukselicek pozitif dusun herseye ragmenBişeyin yükselteceğini hiç sanmıyorum neden bole oluyor anlamıyorum en iyi kalite 2 kere yapılıyor ama negatif
Umarım öle olur canimYa neden yukselmesin umudunu kaybetme belki yukselicek pozitif dusun herseye ragmen