- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.561
Teşekkürederim sana da hayırlı olsunOo öyle miydi. Hayirlisi olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürederim sana da hayırlı olsunOo öyle miydi. Hayirlisi olsun inşallah
Valla o kadar rahat yapıyorsun ki anlatamam sana o an bi rahatlama geliyorYa ona da nasıl yapılıyor o da tedirgin etmiyor değil beni
Merhabalar benimde 30veya 31 ekimde transferim var. Bugün estrofem e başladım. Nar suyunu bende duydum etkisi herkeste aynı olmayabikiyormuş
Insallah cok yakinda bu hayal gerceklescek canımvallahi bi tane istedigim sallanan ana kucagi var formoms diye. Ilk bebek dusundugumuz zamanlar bin kusur liraydi simdi 4bine yaklasmis allahim senelerdir bebek hayali kuruyoruz resmen ya
Öyle yapayım ben o zamanBir şey olmaz eksikse biraz daha içirirler bence
Ben de sisin gibi yapmaya karar verdim. Su içmeyi neden istiyorlar? İşlem daha kolay olacağı için mi yoksa tutunmayı kolaylaştırıyor falan mı biliyor musunuzBen cok fazla su icmisim transferden sonra da dumduz yattigin icin idrari cok hissediyorsun. Ben o an vucudum strese girmesin kendimi kasmayim diye hemsireden surgu istedim. Ilgilendi de sagolsun. Zaten herkes boyle yapiyor dedi
Daha saati belli değil hatta günü bile belli değil.. Şehir dışından gidicem bir de inşallah o kadar tutabilirimTransferin eğer sabah saatlerinde olacaksa sabah idrarını yapma geceden kalma idrarın üzerine 3 bardak su içsen yeterli olur diye düşünüyorum
Bana da 3 cok fazla geldide merkezim ne kadar tutuyor bilmiyorum persembe öğrenmis olacağım1 en fazla 1 buçuk saat yatmışımdır o kadar tutmuyorlar benım olduğum merkez tutmuyo hiç
Neler neler tecrübe ediyoruz yaa Bi defa arkadaşım operasyon geçirmişti ona surguyu ben vermiştim hemşire vermemişti. Kızcağız denk mi getiremedi bilmiyorum ben mi beceremedim nasıl olduysa yatağı da kirletmisti. Ondan çekiniyorum sanırımValla o kadar rahat yapıyorsun ki anlatamam sana o an bi rahatlama geliyor
Insallah hepimize nasip olsunInsallah cok yakinda bu hayal gerceklescek canım
Teknik kismini hic bilmiyorum ben tup bebekten once iki kez de asilama yaptirmistim. O islem icin de sikisik olmak gerekiyorBen de sisin gibi yapmaya karar verdim. Su içmeyi neden istiyorlar? İşlem daha kolay olacağı için mi yoksa tutunmayı kolaylaştırıyor falan mı biliyor musunuz
Ben de sürgü isteyeceğim. Bir de az sıkışık gitmeye karar verdim gerekirse içirirler artık ne yapayım yumurta toplama gibi çok kritik saatli olduğunu düşünmüyorum nedense..Ben transferden yarım saat sonra tuvalete kalkmıştım , çok sıkışmıştım .Hemşire de yarım saat sonra kalkabilirsin demişti , ama bu sefer o kadar sıkışık olmayacağım .Hemşire transfer öncesi 3 kere tuvalete göndermişti beni .Bu sefer bir saat olmadan kalkmayacağım bakalım , çok kötü olursam sürgü kullanacağım .Bakalım birde böyle deneyelim , gerçi ben tutunma üzerinde bunların etkisinin olduğunu düşünmüyorum , hepsi psikolojik gibi
Çok canım , zaten belli bir saat bile vermiyorlar ki dedikleri saate denk gelmiyor illa .İnşallah güzel düşünelim güzel olsunBen de sürgü isteyeceğim. Bir de az sıkışık gitmeye karar verdim gerekirse içirirler artık ne yapayım yumurta toplama gibi çok kritik saatli olduğunu düşünmüyorum nedense..
O zaman işlem için faydalı tutunma için değil sanki? Ben sürgü ile bir müddet yatmayı düşünüyorum artıkBen transfer olduktan hemen sonra masadan kalktım kendim yürüdüm, merkezde hiç kalmadan arabaya geçip uzandım, 2 saat yol gittik bu şekilde tuvalete eve gelince gittim. Ben normaldede çok fazla su içtiğim için fazladan içmedim , zaten normaldede hep sıkışığım merkeze gidince fazla sıkışık olduğumu söyleyip wc ye gönderdiler. 2 bardak yeter dedi hemşire. Rahimi daha net görebilmek için su içiriyorlar. Tranferden sonra wc ye gidebilirsin beklemene gerek yok desede ben tuttum yani insan bütün tedbirleri almak istiyor.
Benim çikolata kistim vardı yerleştirmeden önce baskı yapıp kisti küçültsün diye yaptırdık bakalım ne olacak yan etkisinde regl gecikme varmış yarın doktora gideceğim sorarım bakalımBen persembe gunu vurulcan lucrini haftayada adet olmam lazım tedavıye başlıcaz adetımle. Bana yumurta üretmesin vucut progesteronu kontrol altına alalım dedıler o yuzden vurulcakmısım. Valla bende lucrın hakkında hiç iyi seyler duymadım size neden vwrdiler?
Peki doktoruna sormadın mı neden bu kadar uzun oldu diye ben yarın gideceğim kontrolüm ekim 20 ama sırf bunun icin gideceğim yarınAynen bende de öyle oldu. 56. Gundeyim hala olmadim