- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.441
Evet sabah kan testi yaptırdım sonuç bugün yada yarın sisteme düşer değerimi görmek istiyorum nasıl bisey çıkacak çok merak ediyorumBence belirtiler kişiden kişiye değişiyor hiç üzmeyin kendinizi belirtim var ya da yok diye ben çok okudum kininde oluyor kiminde olmuyor bünyeyle alakalı. İlaçlar etkiliyor zaten bence bu süreçte doktoruma da sordum o da belirtiler için çok erken ama belki de hiç olmayabilir dedi .
Umarım güzel sonuçlanır bu topik uğurlu herkes hamile kaldı darısı başınızaEvet sabah kan testi yaptırdım sonuç bugün yada yarın sisteme düşer değerimi görmek istiyorum nasıl bisey çıkacak çok merak ediyorum
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün ölçtünüz ve kaç çıktı?Maalesef ben uğuru bozuyorum. Negatif sonucu aldım
Merhaba sonucunuz hayirli olsun. Ben de 3 gun once transfer oldum, ama pek umudum yok rahim kalinligim 7.8 civari idi sanirim sizin de cok kalinlasmamiş kac mm ile transfer olmustunuz biliyor musunuz?Bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor hiç üzmeyin kendinizi belirtim var ya da yok diye ben çok okudum kininde oluyor kiminde olmuyor bünyeyle alakalı. İlaçlar etkiliyor zaten bence bu süreçte doktoruma da sordum o da belirtiler için çok erken ama belki de hiç olmayabilir dedi .
3. Gün dondurulmuş 8 hücreli embriyoydu. Bugün 12. Günümdü değerimde 0,122 çıktıKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün ölçtünüz ve kaç çıktı?
Benim kalınlaşma problemim vardı ama doktorum çözdü 9.1 di benim en son ama kafanıza takmayın 7 ve üzeri normal değeri zaten bence sizinki gayet iyi . 10 olup tutmayan var 5.5 la hamile kalan var inanın kafayı yemek üzereydim çok araştırdım bu konuyu . Şükür sonunda arttı ama ne çektiğimi ben bilirim .Merhaba sonucunuz hayirli olsun. Ben de 3 gun once transfer oldum, ama pek umudum yok rahim kalinligim 7.8 civari idi sanirim sizin de cok kalinlasmamiş kac mm ile transfer olmustunuz biliyor musunuz?
Sağlık olsun üzülme demesi kolay biliyorum ama her şeyin hayırlısı kucağımıza alana kadar herkes risk altında. İnşallah bir dahaki denemede olumlu sonuçlanır.3. Gün dondurulmuş 8 hücreli embriyoydu. Bugün 12. Günümdü değerimde 0,122 çıktı
Tesekkur ederim insallah pozitif sonuc alirim hersey allahtan tabii ki. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin.Benim kalınlaşma problemim vardı ama doktorum çözdü 9.1 di benim en son ama kafanıza takmayın 7 ve üzeri normal değeri zaten bence sizinki gayet iyi . 10 olup tutmayan var 5.5 la hamile kalan var inanın kafayı yemek üzereydim çok araştırdım bu konuyu . Şükür sonunda arttı ama ne çektiğimi ben bilirim .
İnşallahTesekkur ederim insallah pozitif sonuc alirim hersey allahtan tabii ki. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin.
Inşallah canım hepimiz güzel şeyler nasip olsun.Umarım güzel sonuçlanır bu topik uğurlu herkes hamile kaldı darısı başınıza
İnşallah bendede geçer ya sanırım iğneden dolayı da regl gecikti sende de öyle oldu mu halen olmadımBenim 20 ki yaşlarında varmış daha sonra dağılmış. Rahmimdebir şey yok ama biz yine de vuralım dedi. Bu çikolata kisti dağıldığı için ben de yumurta çokluğu yapmış. Adet olurken agridan ölüyorum resmen. Aynı etkiyi ben de yaşadım ama 1 ay sonra geçti
Üzülme canım inşallah bi daha kine olur rabbim ol desin yeter hersey ondaMaalesef ben uğuru bozuyorum. Negatif sonucu aldım
Rahat ol canim ben 12 de transfer oldum bez bagladilar yarim saat sonra beze yap idrarini kipirdamadan bu sekilde 2 saat yat dediler ama cok sıkışıktım ama psikolojik olarak beze yapamiyodun bide esim baski yapiyodu yapsana hadi diyeBen dun transfer oldum ama 1 saat kadar idrarimi tuttum simdi bunu kafama taktim kasmismiyimdir rahmi diye düşünüyorum
Şu an seni en iyi anlayanlardan biri bizizMaalesef ben uğuru bozuyorum. Negatif sonucu aldım
Bu 3. Denememdi ve fazla embriyo olmaması herşeye baştan başlamak can sıkıcı ama vardır Rabbimin bir bildiği. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahŞu an seni en iyi anlayanlardan biri bizizelbet zamanı var daha gelmemis demekki. Pes etmek yok bizde insallah bi sonrakinde Rabbim mutlu eder seni
Canım bende lucrın vurulcam adetın 21. Gunu senınde mi oyle oldu?Lucrin 1 aylık doz kullandım ben o geciktiriyormuş sende mi kullandınbakalım nezmn olcaz
Ben de ayni durumdayim canim 3. Tüp bebek tedavim ve sağlıklı gelen tek embriyom transfer edildi insallah tutar ama tutmazsa da benim elimde de kalan bir embriyo yok. Bu bizim imtihanimiz Rabbim kolaylaştırsın insallah sen gönlünü ferah tutBu 3. Denememdi ve fazla embriyo olmaması herşeye baştan başlamak can sıkıcı ama vardır Rabbimin bir bildiği. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ne zaman kullandın lucrını canım? Bana adetın 21. Gunu vurulmamı soyledilerBen de kullandım lucrin 1 doz. Bakalım 2. Aydayim ilaçta içiyorum. Bu ilaç bazı bayanlarda kanamaya neden oluyormuş bazilarinda geciktiriyormus. Rahim kalinligim 14 m olmuş.
Sizdeki sorun neydı? Cok üzüldüm canım3. Gün dondurulmuş 8 hücreli embriyoydu. Bugün 12. Günümdü değerimde 0,122 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?